Şimdi Ara

Yeniden hazirlanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba bu sene universitedeyim ilk Senem ama yine denemek istiyorum tıp için geçen sene 26 bindi siralamam.Ama çok uzak kaldım bu ders çalışma ortamından bazen terettud de ediyorum acaba yapabilir miyim diye, beyhude cabalarsam yine uzulursem diye.Ama biliyorum ki aklımdan çıkmayacak tıp çünkü hakkıyla yapabileceğime inandigim ve hayal edebildiğim tek şey doktorluk.Biraz korkuyorum ve kendime güvenemiyorum, okul derslerim de ağır.Tamamen bırakma gibi bir durumum zaten yok.Nasil bir çalışma yapmalıyım ,hangi kitapları begeniyorsunuz,benim gibi olup çalışan var mı vs.farklı görüşlere açığım ve yardımcı olursaniz sevinirim 😊

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • iyice düşün taşın karar ver. Sene dondurma diye bir şey vardı sanırım üniversitede onu yaparak tekrar hazırlana bilirsin. Ama sıralama aşağılara düştükçe obb nin etkisi artıyor ve senin şuğan da obb kırık.


    Yenis sınav sisteminde de tıp şu bu müh falan fişmekan sayısal bölümlerin hepsi tek bir sıralamada toplandı ve puğan türleri ve yüzdeleri baya bir değişti. iyice araştırmanı öneririm.

    26bin bence gayet iyi bir sıralama gittiğin üniversite ve bölümde kötü olmasa gerek.
  • Durumumuz benzer, benim 26 yerine 36 tıp yerinede bilg. müh. idi ama bölüm konusunda üniversitede olmama rağmen hala kararsızım.
  • Tavsiye etmem


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.