Şimdi Ara

YENİ SKODA FABİA ANA KONU (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
474
Cevap
29
Favori
45.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • firat1337 F kullanıcısına yanıt
    Hayırlı Olsun. Haziran sonunda aynı arabadan 2 tane araç gelecekti. 1'ini siz 1'ini de biz almışız demek ki. Bizde teslimatı bekliyoruz.Bütün şartlar aynı şekilde satın almışız. Fakat boşuna MTV ödememek için Temmuz da teslim alcağız. Aracı eşim kullanacak fakat bende bir test eder. Yorumlarımızı yazacağım..
  • 1.2 tsi style paket siparisi verdim, araci bulmak zor oldu biraz ama buldum cok sukur istedigim gibi bir sey. metalik renk farkiyla 56.500 ye geldi, haftaya teslim alicam insallah.
  • sinnan S kullanıcısına yanıt
    Öncelıkle hayırlı ugurlu olsun hocam.Bende ibiza ile kıyaslıyorum bu aracı.İbizanın fiyatı 5 bin tl civarı daha uygun. 1.2 tsı 90 hp manuel bakıyorum.Nasıl sizce araç.?İnternet sitelerindeki renkler ek para mı istiyorlar çift renkler falan vardı.
  • boras06 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler, ben de ilk ibizaya baktım, ikisin de test sürüşünü yaptım aynı gün. araçlar esasında aynı araçlar, parçaları ortak, iç tasarımları da çok yakın. skoda daha oturaklı daha tok geldiği için onu seçtim. opak alırsanız 55.000, metalik 56.500, çift renkler 60 küsür.
  • Herkese merhabalar, Fabia 1.2 Ambition DSG alarak aranıza katılmış bulunuyorum.
    Aracı alırken hediye olarak komple boya koruma, motor koruma, anti-bakteriyel koltuk kaplama gibi ıvır zıvır şeylerle birlikte arka park sensörü verdiler. Fiyat olarak 50,700 TL'ye anlaştık. Kısmetse arabayı 2 Temmuz'da teslim alacağım, MTV ödememek için bekliyorum
  • knowledqe kullanıcısına yanıt
    badrol işi hiç aklıma gelmemişti, salı teslim istemiştim. bir hafta için 300 lira gitti
  • sinnan S kullanıcısına yanıt
    Hocam plaka işlemleri başlamadıysa yani plaka çıkmadıysa bayiyi arayıp işlemleri durdurmalarını söyleyebilirsiniz.. Esasen ben de aracımı 28 Haziran salı günü teslim alacaktım fakat satış temsilcim sonradan arayıp MTV durumu hakkında bilgilendirince beklemeye karar verdim. Plaka işlemlerini 1 Haziran'da başlatacaklar, ertesi günü teslim edecekler inşallah..
  • knowledqe kullanıcısına yanıt
    aslında plakayı filan ayarladım, sanırım durdurabilirim ama sorun değil, devletimize 300 lira fazla gitsin :)
  • Arkadaşlar Skoda Fabia 3 1.2 TSI DSG Style aracımı bugün teslim aldım. Daha 11 km.de Sıfır araç kokusu da bi acayipmiş :)
    Hepimizde kazasız belasız binelim inşallah.
  • firat1337 F kullanıcısına yanıt
    Hayirli uğurlu olsun kazasiz belasız güzel günlerde kullanın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • firat1337 F kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun, ben de bugun teslim aldim, siz kaca aldimiz?

    Ikinci arac gibi oldu benim, bugun bmw yerine onunla geziyorum, cok memnun kaldim, dsg ye alismak zaman alacak biraz sadece.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 56bine aldim. Bu arada sesli komut olmasi da pek hosuma gitti ama su samsung s5 i tanitamadim gitti mirrorlink yapamadim. Su ise bi el atmak lazim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metalik renk mi?

    Apple car play sorunsuz calisti, navigasyonu ekrana yansitti hemen ama google maps acilmiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba ben de uzunca süredir takip ediyorum, bu süre içerisinde fikrim hiç değişmedi ve Fabia 1.2 tsi dsg şanzıman almaya karar verdim. Bir tanıdık vasıtasıyla 59 bin lira fiyat aldım, metalik renk ve cam tavan için. Ben kesinlikle cam tavan istiyorum, yorumları okudum ama cam tavan kullanan görmedim. Bir şey sormak istiyorum yalnız satış sonrası destek olarak İstanbul'da en iyi bayii neresi? Avek'i eledim bir arkadaş pek hoş şeyler yazmamış. Yükselen oto artık satış yapmıyor sadece servis kalmış. Ben fiyatı Kayabaşı otomotivden aldım, yorumlarınız varsa çok memnun olurum.
  • Yav arkdaşlar içime kurt düştü şimdi bir kaç sene kullandıktan sonra aracı değiştirmek istersem ikinci el piyasası nasıldır nedir ne değildir? Çevremden pek olumlu şeyler duymadım.
  • Fîrzen kullanıcısına yanıt
    Türk insanının mantığıyla hareket edeceksek sadece vw ve bmw almalıyız. Maşallah ikinci eli sıfırdan pahalı olan var. Rahat olun arabayı nasıl olsa satarız diye almaktan ziyade,bineceğinizde yaşayacağınız keyfe göre alın. Anı yaşayın yani o ikinci eli gitmez mantığı bence bir 10yıl kadar önce bitti. Artık internet var. İnsanlar bütün bilgilere ulaşıyor. O eskiden olan,bilgisizlik olduğu için ikinci el alırken güvenememe sorunu ortadan kalkmıştır diye düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fîrzen kullanıcısına yanıt
    Milletin fikirlerine göre iş yapma boş ver. Senin hayatin kendi zevkin ve begenilerin söz konusu sonuçta. Sırf millet diyo diye dünyanın parasina 20 yıllık araba alacagina böyle bir afacan seni hiç bir sekilde uzmez satarken de pisman etmez. Skoda markasi büyük bir ivme ile hakettigi yerlere ulasmaya başladı; en çok satanlar ve yılın arabasi kulvarinda hep skoda var artik. Skoda eski Skoda degil.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün 1.2 DSG STYLE beyaz renk için 55.600 fiyat aldım sizce fiyat Nasıl alayımmı aracı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EuRoBoY kullanıcısına yanıt
    Ben en son 55'e fiyat almistim seker beyazi icin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sinnan

    Ben en son 55'e fiyat almistim seker beyazi icin.

    Bayi ismi verebilirmisiniz sakıncası yoksa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.