Şimdi Ara

Yeni seçilmiş kazanamayacak: ÖÖ Faciasına doğru...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu konuyu açıp-açmamak konusunda çok düşündüm. Hatta nerdeyse vazgeçmiştim ama acı gerçekleri görmezden gelmenin kimseye faydası olmayacağını düşünerek açmaya karar verdim.

    * * *

    ÖÖ, 23 Nisan çocukları gibi soluğu kaçAKsarayda aldı. Çıkarken de eline hangi şekerler tutuşturulduysa artık, çocuklar kadar mutluydu, sevgi doluydu! 🥰

    * * *

    RTE'nin, CHP için "PKK'ya yardım ediyorlar" dediğini unutmuş.

    RTE'nin ipiyle kuyuya inil(e)meyeceğini, işine gelmezse kendi söylediklerini bile inkâr edebileceğini unutmuş. ("Dönemin başbakanına mı sordunuz? " demişti sanki o başbakan başkasıymış gibi. Ama şimdi 2. Mavi Marmara hazırlanıyor)

    RTE'nin, iş tuttuğu nice kimseleri kullanıp çöpe attığını unutmuş.

    Bahçeli'nin AKP'ye yanaşmadan önce söylediklerinin unuttuğu gibi o da başkan olmadan RTE ve AKP için söylediklerini unutmuş.

    AKP, yeterli oyu almış olsaydı, RTE'nin kendisine ve partisine daha neler neler diyeceğini ve onu tanımayacağını unutmuş. Sahi ya, AKP istediği oyu alsaydı, ÖÖ'i tanı mıydı?

    KK'ya yapılanları (saldırı ve kurum kapılarından alınmamaları) unutmuş.

    Kendisinin bile başkan olmadan önceki sözlerini unutmuş.

    Ülkedeki sorunların sebebi başka partiymiş gibi ülke sorunlarını çözmek için gitmişmiş...

    Bahçeli'nin AKP'ye yanlaması bile nerdeyse 2 sene zaman aldı. Akşener'in sert muhalif iken önce susması, sonra da silinip gitmesi 1 seneyi buldu ama bu çocuğun saraya yanaşması 1 ay bile değil yâ hu.

    Partin seçimi kazanmış. KK'nun aday olarak emeklerini heba etmesi haricinde, bütün emeklerinin ödülünü/sonucunu almışsın. RTE sana yanaşması gerekirken neden saraya gitmekteki bu heves? Hiç mi haysiyetin yok?

    Bravo ÖÖ, RTE'ye "Yavaş dön reis! Ümmet sana yetişemiyor" sözünü bile geçtin. Yeni rekor senin.

    RTE'nin karşısına çıkarılan kazanamayacak adaylar Ekmeleddin İhsanoğlu, Muharrem İnce ve KK) silsilesine şimdi de sen mi ekleneceksin? Halkın, ülkeyi batıran AKP'den kurtulmak için son umutlarına da son çiviyi sen mi çalacaksın?







  • CHP'ye 20 yıldır kaybettiren dil ve anlayış TAM OLARAK BU İŞTE :)


    Sürekli kavga olsun polemik olsun ayrışma kutuplaşma olsun diye diye CHP 25 yıldır yüzde 20-25 bandında sayıp duruyordu anlayamadınız gitti şunu.


    Siyaseten ÖÖ çok doğru adımlar atıyor bu bir gerçek. Taş giyen baş akıllanır hesabı. KK döneminde gerek hareketleri gerek söylemleri gerek siyaset anlayışı çok yanlıştı Özgür Özel'in ama Genel başkan olması sonrası bir toparlama gönleniyor bu bir gerçek.


    Vee son olarak oda biliyor ki bir kesimi 100 yıldır ötekileştir ötele sonuç iktidar yüzü görülmüyor. Bir kesimle barışmaya çalışıyorlar ve kısmen ilerleme kaydediyorlar. Sizin mantığınız her şeye Kaçak saray yok diktatör yok tek adam bunlar saf cahil bidon kafa koyun mantığı ile gitse bir 100 yıl daha CHP iktidar olmayı unutsun.



    Not: Bu arada Erdoğan ve Özgür Özel Külliye'de değil AKP genel merkezinde görüştü daha ondan bile bir habersin.





  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt
    quote:

    Not: Bu arada Erdoğan ve Özgür Özel Külliye'de değil AKP genel merkezinde görüştü daha ondan bile bir habersin.

    Bihaber değilim. Yanlış yazmışım ama ne fark eder?

    Görüşme eşit şartlarda yapılmış olsaydı
    1- Koltuklar aynı olurdu
    2- Karşılıklı olurdu
    3- CB forslu bayrak orda olmazdı.

    ÖÖ buna rağmen görüştüyse onun hatası ama burda AKP'den bahsediyoruz. Hiç bir sözü tutmayan AKP'den.

    Yani görüşme sözde AKP merkezindeydi ama kaçAKsarayda yapılmasından hiç bir farkı olmadı.

    Sizin de şimdiki yeni göreviniz ÖÖ'i parlatıp muhalefeti bölmek tabi. Suç sizde değil, bu tuzağa düşen ÖÖ'de.
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt

    Sırf eleştirmek için eleştirmeye çalışmak bu yaptığınız işte. CHP'ye en büyük zararı bu mantık verdi yıllarca.


    Özgür Özel oraya hal hatır sormaya gitmiyor ki veya ev ziyaretine kısır gününe gitmiyor. sonuç olarak Devlet ile ilgili veya toplum ile ilgili kendince sorunları belirtmeye anlatmaya gidiyor. Neden eşit görüşme olsun ! Bu talepleri sarı çizmeli Mehmet Ağa'dan değil Cumhurbaşkanın'dan talep ediyor. AKP'den veya AKP genel başkanından da değil CUmhurbaşkanın'dan talep ediyor.


    Cumhurbaşkanı normalde onu Külliye'de ağırlaması gerekir. Olması gerekende oydu. Ama sizin gibi sözde CHP'lilerin Saray'a gitti aaa bak sarayın adamı söylemlerinin önünü kesmek için Özgür Özel'inde Külliye'de olmazsa iyi olur dediği için mecbur AKP genel merkezinde oldu görüşme. Yoksa Cumhurbaşkanlığında olsa Tek koltuk olurdu zaten.


    Orada boş koltuk olmasının nedeni o koltuk Cumhurbaşkanlığı makamını temsil ediyor dendi.


    Ayrıca tüm siyasi partiler ile görüşme böyle oluyor. Buna ittifak ortağı MHP ve BBP flan da dahil. Erdoğan Cumhurbaşkanı olarak ortada diğer parti lider sağ yakın tarafında oturur. Protokol böyle bir şey. Kim olursa olsun.


    Yeni seçilmiş kazanamayacak: ÖÖ Faciasına doğru...


    Yeni seçilmiş kazanamayacak: ÖÖ Faciasına doğru...


    Yeni seçilmiş kazanamayacak: ÖÖ Faciasına doğru...


    Sonuç olarak mesele burada ülke ve vatandaş çıkarı olmalı. Hükümet ve Ana muhalefet birlikte toplumsal sorunları tartışıp çözüm mü üretmeye çalışacka yoksa aman ÖÖ parlar aman İmamoğlu geri düşer aman Mansur Yavaş unutulur gibi boş beleş tartışmalara düşüp kutuplaşma ve ayrılmaya devam mı edilecek...


    CHP'nin iç meselesi kim parlar kim parlamaz bu görüşme Özgür Özel'i parlatır mı eksimi yazar veya o mu bu mu Cumhurbaşkano adayı gibi söylemleri sığ siyasi çekişmeleri veya koltuk kavgalarını öne sürerek bu ılımlı havayı baltalamayın yeter. Daha seçimlere 4 yıl var şimdiden derdiniz bu mu gerçekten.


    Yarında Özgür Özel ve Bahçeli görüşecekmiş. Ne güzel keşke siyaset hep böyle olabilseydi.





  • biraz okudum hemen okumayı durdurdum keza çok saçma geldi konu sahibinin yazdıkları

    olaylara kendi yorumunu katmış.


    o halde ben de kendi yorumumu katayım, düşmanlaşma'dan bu güne kadar rte kazandı, özgür özelin dayanışma ve iletişim yolunu tercih etmesi çok doğru bu yönden

    rte'nin elinde sebep kalmıyor çünkü yada elindeki sebepler azalıyor.


    buradan kendi toplumumuza dönelim, şu 22 sene de türlü türlü hukuksuzluk hak yeme rant yolsuzluklar gerçekleşti çok başka örnekler de verebilirim

    mesela rusların 33 askerimizi şehit etmesi de bir hüzünlü,acı bir örnektir. daha başka mehmet cengiz denen milyoner iş adamının türk milletine küfür etmesi ve rtenin bununla iş tutması da gayet güzel bir örnek mesela.


    gelmek istediğim nokta şu insanlar tüm bunlar ile gerçekten de ilgisiz herkes kendi cebine kendi hayatına bir zarar geldiğinde uyanmaya ve oyunu muhalif partiden yana kullanmaya başladı.

    yani kısaca "bana dokunmayan yılan bin yaşasın" mantığı da denebilir buna .. oysaki o yılan onu soktuğunda o da kendi yanında bir başkasını bulamaz bu fikri sebebiyle.


    yani ben özgür özelin kazanma ihtimalinin olduğunu görüyorum





  • konu sahibine katılıyorum.
  • Bu aziz millet cehape’yi başa geçirmez. Alim değil ama ariftir benim milletim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maraz Alinin sağ kolu -- 7 Mayıs 2024; 7:58:31 >
  • Trolleri piyasadan kaldırıyorlar şu dili dışarıdaki kopuğu da gözden kaçırmasalar keşke.

  • dem bir süre sonra bayatlar taze kalmaz.Yeni seçilmiş kazanamayacak: ÖÖ Faciasına doğru... 

  • Anayasanın ilk 4 maddesini değiştirmek istiyorlar özgür özel erdoğan ile boşuna görüşme yapmadılar. Toplumun tepkisini test ediyorlar tek istedikleri "Türk" isminin olmadığı bir Türkiye projesi.

  • Katılıyorum. ÖÖ zaten KK versiyon 2.0
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.