Şimdi Ara

Yeni Renault KADJAR İzlenimlerim (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
0
Favori
15.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • otomobil alemi kullanıcısına yanıt
    Aynen Sonuna kadar katılıyorum bende Sizni Gibi Anti QQ ciyim.heryerde yazarım hep aynı yazıyı burdada yazıyım 3 arkadaşımda QQ vardı benim yeni model 2014 hepside Toplu aldı baya bi indirim yapmışlardı 1 tanesi 1.6 dizel otm birisi 1.5 dizel manuel öbürü ise 1.2 manuel .Bu 3 arkadaşımında 2sinin eskiden Nissan QQ 2013 modeli,Diğerinin İse Toyota Corollası vardı Corolladan QQiye geçiş yaptı yani.2sininde dediği Eski Nesil QQ mekanik olarak çok daha iyiydi sürüş özellikleri yani iç mekanı kötüydü yeni nesilde ise alt yapısı mekaniği kötü iç mekanı iyi yani alttan alıp üste vermişler Bu yorumları kullandılar yeni nesil QQ için.1.6 dizel otomatik motoru güclü olmasına rağmen 130 hp 320 tork gibi gitmiyodu araba gitti servise baktırdı cvt şanzıman yüzünden çok törpüleniyomuş falan filan ve yakıt Tüketimi 8 8.5 ıt falandı depo dolu sizinde yazdğınız gibi şamandıra sesi alıyordu içeri bu 3 arabanında Bir tanesi Forumlarda okudu aynısını yazdığınızın sileceği kaldırdı kaputun Boyasını attırdı :D komedi gibi gerçekten Diğerinde ise Corolladan QQye geçiş yaptı start-stop arızası nedeniyle arabası 1 ay serviste yattı bir türlü servislerle anlaşamadı hatta ağız burun birbirine bile dalmışlardı Corolla gibi sorunsuz bir araçtan Sonra böyle sorun cıkaran bir araca binince Bilmiyorumda o zaman etmediği Beddualar kalmamıştı :) Neyse işte hepside arabalarını teker teker sattı hiç biri memnun değildi Aklıma Yeni QQ diyince hep bu olay gelir ama şöyle iyi bir yanıda yok değil beğenmediğiniz zaman memnun kalmadınız bu 3 arkadaşımda 5 gün geçmeden bütün arabalarını sattılar 2.eli Gerçekten çok iyi o konuda kimse eline su dökemez.... ama Tabi Giden alsın Biz sadece fikirlerimizi paylaşıyoruz paylaşmaktada özgürüz herkes istediğini yazabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OğuzQ7 -- 13 Temmuz 2015; 15:34:31 >




  • Kadjarda işte QQden 1 yıl sonra cıkmış bir araba olarak o sorunları Düzeltmiş olmaları lazım eğer Daha kadjar yeni o sorunların aynısı kadjardada cıkarsa o zaman Sıkıntı.Hele Hele Fransız araçlarıysa konu Faz1 yerine faz2 araçları tercih ederim örneğin Lagunada faz2sinde cok düzeltmeler olmuştu.Clıo 4te de öyle oldu sorunları sonradan Düzelttiler.QQ de hala bahsettiğimiz sıkıntılar çözülmüyor o dediğiniz kişiyi biliyorum Tatilindende oldu o adam arabasını satılığa koydu simdi Foruma yazmış özel mesaj attım ona Tatilinde olmuş yazık olmuş adama kötü oldu onun için....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arabacıadam -- 13 Temmuz 2015; 15:40:18 >
  • Renault kadjar (şişmiş clio ) = REZALET

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seneye dusterın otomatık viteslisı gelecek uyduruktan 2 de özellik eklediklermi ellerini öpene 75 bin liradan satarlar.2 milyona çıkar satışları.ben bunlara bır şey demıyorum,bu iş ticaret açık bulmuşlar kullanıyorlar.ben bunlara bu açığı veren Yılların otomotıv uretıcılerıne kızıyorum,(kimse renoda Yılların üreticisi demesin ben yıllarca renonun bize araba diye ne itelediğini biliyorum)uyduruk dusterın yaptığını becerıp yapmıyorlar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şöyle bir yorumları okudum da

    Millet olarak huyumuzdur

    Biz vurmayı bilmeyiz

    Vurdummu öldürürüz

    Ben orasını, burasını beğenmedim yerine bu araç 5 para etmez der çıkarız

    Önünüze mercedes koysalar eminim alınmaması için 100 tane sebep çukarırsınız

    Zaten yorumların çoğu kedi ciğer ilişkisi

    Şahine biner kadjarı itin bir yerine sokar

    Fiyatına laf söyler tek özelliği 4 teker üstünde gitmek olan şahine 10k para ister



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yyildirayy -- 13 Temmuz 2015; 21:39:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • clio yu akşamdan suya yatırmışlar sabaha şişmiş kadjar olmuş

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • WarSaw kullanıcısına yanıt
    ahahaha Günün Yorumu :))
  • vw grubuna para verilmez. sanayiler dolu vw tamircisi, adamlar bütün elektronik cihazlara 2 yıl kodlama yapmış, 2. yılın sonunda zengin kardeşlerimizi sanayiye gönderiyor. bir de o DSG zırvası yok mu, ulan arkadaş tanıdığım herkes mi bu şanzımandan sorun çeker. en az 4 bin tl şanzımana para bayılıyor. vay anam vay bir de yiyenlere iyi niyet garantisi diye bir ayar veriyorlar, adamın parası dışında bir de aklını alıyorlar...

    renault 20binde bir servise giriyor. 4 serviste 1 servis bedavaya geliyor. az yakması da cabası..

    bir de etrafımıza bakalım, 1970'ten sonra üretilmiş vw'mi yoksa renomu piyasada fazla.. tabiki reno, gözüne kurban olduğum şahin (tofaş)'ı da unutmayalım....

    sevgili reno düşmanlarına şu haberi okumalarını öneririm,, bu gazoz kapağı değil birdiğin harbi bir kapak...

    http://www.haberturk.com/galeri/ekonomi/447562-hangi-sehirde-en-cok-hangi-otomotiv-markasi-satiyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgunes2003 -- 14 Temmuz 2015; 11:53:53 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: WarSaw

    clio yu akşamdan suya yatırmışlar sabaha şişmiş kadjar olmuş

    "clio yu akşamdan suya yatırmışlar sabaha şişmiş kadjar olmuş" seviyesindeki yorumunuzu şöyle açıklayayım :) güldürdünüz beni..

    clio yu akşamdan suya yatırmışlar sabaha şişmiş kadjar olmuş demek aslında; buna otomotiv dünyasında tasarım dili deniyor. Tasarım dili nedir ! diyecek olursanız doğrudan ve birebir aynı görüntüyü üretmek değil o görüntüye farklı boyut ve teknoloji katarak farklılaştırmaktır. Diğer başlıkta da belirttim tasarım dili artık her zaman karşınıza çıkacak. Bunu BMW, Audi, VW ve Ford başarı ile gerçekleştiriyor. Neden yeni mondeo icin hormonlu focus, yeni focus icin hormonlu fiesta demiyorlar ya da yeni golf icin büymüş polo, passat icin vitaminli jetta demiyorlar ? Demiyorlar çünkü bu markalar başarı ile oturttular bu kavramı Renault'ta buna geçiyor ve iyide başarıyor bir çizgisi var dikkat edin birbirlerine benziyorlar ama aynı değil farklılaştırıyorlar. Eskisi gibi modeller birbirinden farklı değil bir markanın modelleri birbirine benziyor. Renault'un eleştirilecek tek yanı maalesef fiyat politikası onun dışında 20bin/1 400tl servis mecburiyeti avantajı veren marka yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jakopsee -- 14 Temmuz 2015; 17:06:25 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Stand Alone

    quote:

    Orijinalden alıntı: Tacox

    Ne desem bilemedim

    Ooooo sen buralarda mıydın?

    ara sıra uğruyoruz işte
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tacox

    quote:

    Orijinalden alıntı: Stand Alone

    quote:

    Orijinalden alıntı: Tacox

    Ne desem bilemedim

    Ooooo sen buralarda mıydın?

    ara sıra uğruyoruz işte

    Özlettin be reis.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: WarSaw

    gözümde 60-70 binlik araba. içi full rezalet orta halli B segmenti araba kalitesinde ve tasarımında. renault da işi çözmüş aynı sahibinden.com uyanıkları gibi arabaya 2 jant 2 deri kaplama 2 modifiye far led bodykit taktırıp fiyatı katlayanların taktiğini uygulamış. Kapı eşiğine bile 10liralık metal kaplamayı yapıştırmışlar akıllarınca ağır hava katacak sen nesin altı üstü reno sun. Sıfır Renault araçlarının hiçbirisinin fiyatını hak etmediğini düşünüyorum herbirinin kendi segmentinde alınabilecek tonla güzel farklı model varken üstelik.

    Aracınızın markası ne? Çok merak ettim.
  • Bu konuyuda reno fanatıklerıne kaptırmışız anlaşılan ama biz kadjar konusunda kadjarı eleştirince eleştiriyorsanız bızım istediğimiz gibi eleştirin yoksa çekin gidin diyen terbiyesiz seviyesizlerden değiliz öyle Değilmi arkadaşlar?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olayı marka düşmanlığına getirmeyelim yok böyle bir şey,olamazda hiç bir marka babamızın markası değil eleştriyorsak kalite,fiyat,tasarım,halkı enayi yerine koyma konularında eksiklik görüyoruz ondan eleştiriyoruz,durup dururken herşeyi dörtdörtlük bir aracı neden eleştirilelim,tabi renonun 50 Yıldır Türk Halkı'na araba diye sokuşturduğu konserve kutularınında bu konuda önemli bir Payı var elbette.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DolceVita.

    Caravelle hepsini cebinden çıkartır zaten Ali

    Bir ihtimal bayram sonrası yanına uğrayabilirim

    Emre nerelerdesin yahu geldin mi bu taraflara :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün kullandım.

    öncelikle qq'den daha başarılı buldum sürüş açısından. edc, cvt'den çok daha iyi. ön takımlar düzeltilmiş, süspansiyon başarılı.

    lakin malzeme kalitesi cidden kötü. ve hayatım boyunca ilk kez a sütünundan gelen trim sesi duydum yamulmuyorsam.

    araç alınır mı valla qq yerine tercih edilir. en azından cvt yok.

    yalnız fiyatı duydum, ardından kuga'ma sarılıyordum neredeyse.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ali Dogukan


    quote:

    Orijinalden alıntı: DolceVita.

    Caravelle hepsini cebinden çıkartır zaten Ali

    Bir ihtimal bayram sonrası yanına uğrayabilirim

    Emre nerelerdesin yahu geldin mi bu taraflara :)

    Osmaniye'ye kadar geldim de senin o tarafa geçemedim be Ali

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • kadjara şişirilmiş clio diyen araba cahilidir :) bu mantıkla da s500 a180in hormonlusu passat polonun az büyüğü, qashqai şişman micradır.
  • Arkadaşlar ben de qashqai düşünüyorum da, kadjarı görünce daha uygun fiyata neden alınmasın diye aklıma gelmiyor değil.
    Ne dersiniz, qq ve kadjar kalite olarak nasıllar ? Daha uygun fiyata kadjar almak mantıklı mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yılın Üyesi

    Arkadaşlar ben de qashqai düşünüyorum da, kadjarı görünce daha uygun fiyata neden alınmasın diye aklıma gelmiyor değil.
    Ne dersiniz, qq ve kadjar kalite olarak nasıllar ? Daha uygun fiyata kadjar almak mantıklı mı?

    Hocam selam, bende QQ tekna 1.6 dci xtronic var. Almadan önce her iki aracıda o kadar çok inceledim ki. Sırf 4 kere kadjar için farklı bayilere gittim, ama neticede icon paket kadjar çok daha dolu olmasına rağmen QQ tekna aldım. Herşeyden önce ikinci el piyasasını düşündüm. Kadjar bir türlü ısınamadım malesef. Özellikle malzeme kalitesi beni çok olumsuz etkiledi. Kadjar bence tek artısı ekonomik motoru. Eğer yakıt ekonomisi ve bol donanım odaklıysan kadjar icon al derim, diğer tüm noktalarda QQ bir adım ileride, özellikle QQ satarken çok daha az zarar edersin bu bir gerçek. Selamlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.