Şimdi Ara

Yeni Renault Austral Türkiye'de ön siparişe çıkıyor: İşte fiyatı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
5
Favori
14.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Renault ve fiat türkiyedeki prestijini tamamen kaybetti.

  • Bayilere isim bırakılıyor. Bayiler isimleri mais’e bildiricek renault mais kişileri belirledikten sonra 2 gün içerisinde maise kapora yatırılacak. Bayilere her hangi bir ödeme söz konusu olmayacak. Ancak araçlar Haziranda teslim o tarihte fiyatlar ne olur belli olmaz bu durumu göze alınmadı gerek. Aspirite alpine donanımlı kesin olacak. Giriş fiyatına tam donanımlı mild hibrit model teslim edilecek. 160bg 1.3 mercedes üretimi olduğu bir motor. Tek şüphe 200 bg tam hybrid modelde olan harma ses sitemi ve cam tavan opsiyonu olmama ihtimali olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • matador_mirkhan M kullanıcısına yanıt

    model tutmamıştır ondan değiştirmiştir. model çok satsa clio megane gibi isim aynı kalırdı.

    aynısı Fiat ta var albea,linea,egea... oysa doblo hep doblo

  • Ben bugün birçok bayiyle görüştüm, ekstra birşeyler kitleyerek acaba nasıl satarızın derdindeler, adam akıllı bilgi dahi vermiyorlar, 24unde belli olacak falan diyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben iki bayiye isim bıraktım telefonlarını verdiler pazartesi adıma başvuru yapacaklar. Renault genel merkezi ile görüştüm sürecin nasıl ilerleyeceğini onlardan direkt bilgi aldım. İnternet sitesinden belirlenen ve o tarhite ne ise o fiyat ile satış yapılacak arkaplanda takipte ve kayıt altına almaktayız dediler. Galericilere öncelik verme durumunu nasıl halledeceksiniz öncelik onlara verilme durumu olabilir dedim. Bayiler takip ve kayıt altında bu durumu izleyeceğiz ve başvuruları inceleyeceklerini geri dönüş yapacaklarını ilettiler. Benim yine de soru işaretlerim var açıkçası.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görkem Berat kullanıcısına yanıt

    Fiyat sabit değil mi yani hocam araba geldiği tarihte fiyatı ne ise onu mu ödeyeceğiz?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir bayi bugün direkt 250k ön ödeme yaparsanız asil oluyorsunuz kura yok sadece 500 araç geleceği için 1-2 saate de biteceğini ön görüyoruz dedi. Başka bayi ile görüştüğümde ise 24 Nisan'da belli olacak dedi. Herkes farklı bir şey söylüyor netlik yok, hiç anlamadım bu işi.

  • Şu araç 1.3 160 hp EDC şanzıman ile gelse 3008 i epey zorlardı. Ama CVT şanzıman çok kötü geliyor bana. Bilmem belki sevenler vardır ama bana tat vermiyor

  • Megane de yeni kasa olarak SUV olarak gelecekti. Ona ne oldu acaba. Firmalar her segmentte birden fazla suv/crossover model çıkarıyor. Aralarında ne fark var iyice karıştırır olduk

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Melange kullanıcısına yanıt

    Söylenen evet. Ancak lansman fiyatı üzerinden bir zam yapılacak. Yada fiyatı sabit tutacaklar bunu net söylemiyorlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zotacing kullanıcısına yanıt

    ön ödeme (kapora) 24 nisan Renault mais sistemleri açıldığında bayiler isimleri iletecekler. Geri kalan bir kod verileceği ve bu kod ile renault’a (bayi bu işte olmayacak direkt muhatap renault) ön ödemenin 2 gün içerisinde yapılacağını ilettiler. Bu bilgiyi hem bayilerden hem renault genel müşteri hizmetlerinden aldım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Görkem Berat -- 18 Nisan 2023; 22:36:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • w.antilles W kullanıcısına yanıt

    Gelen aracın mercedes motoru olduğu söyleniyor. O konuda net bir bilgi bulamadım. 160 beygir modeli için dedğim. Ayrıca cam tavan ve harman sistem bu 160 lık versiyonda yurtdışındaki incelemelerde dahil değildi. 200 beygir modellerde dahildi. Genel merkez cam tavan olduğunu söylediler ama eminde değiller gibiydiler. Bu arada bu araç sarı sayfada 1700 den açılışı yapar en az koleos bile 1600 lerde. Galericilere yine düşecek biz ticaret yapmayan kullanıcılar avucumuzu yalayacağız gibi hayırlısı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görkem Berat kullanıcısına yanıt

    Hocam zaten baz model pek gelmez. Bir iki opsiyonla 1.300.000 e yaklaşır. Haziranda teslim olacağına göre 2 de zam yese zaten 1.500.000 e yanaşır fiyat gibime geliyor

  • tahminimce linkte detayları olan bu versiyon gelecek (orda 158bg mild hybrid denmiş ama 2bg fark birim çevrim farkından çıkıyor sanırım, 160ps=158bg gibi)
    bilgiler çok karmaşık ama benim anladığım CVT şanzıman değil, Getrag üretimi normal bildiğimiz 7DCT300 kodlu ıslak çift kavrama ünite var, motor olarak yine bildigimiz 1.33TCe var ve buna destek olarak çok küçük bir elektrik ünitesi var ilk kalkış, dur-kalk için vs.

    https://www.auto-data.net/tr/renault-austral-1.3-158hp-mild-hybrid-automatic-46660

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • suatcagdas S kullanıcısına yanıt

    Renaultun kendi Türkiye web sitesinde yer alan broşürde şanzıman için sürekli değişken diyor hocam, CVT yani

  • Navigasyon haritası güncellemeye 50 dolar istediğinden beri renaulta mesafeliyim

  • Şu arabayı bile alamıyorum ben niye yaşıyorum ki

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.