Şimdi Ara

Yeni Nesil Xbox Konsolu Project Scarlett Duyuruldu (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ms muazzam donanım gücüne sahip konsol anlayışı yerine muazzam güçlü Ex oyun anlayışına geçmedikçe bir halt olmaz. Sıkarlet ile mutluluklar dileriz geçeriz.

    Konsolda ex anlayışı diye birşey kalmadı. Utanmasalar Halo, Geow ve diğer Xbox markasındaki yapımları Switch ve Ps için bile çıkaracaklar. Bırakın şu Şirinler gibi gözükmeyi. Xbox'a ex olacak ve oynamak istiyorsan ''Xbox alacaksın'' diyeceksin. Agresif olacaksın başka yolu yok.
  • Yeni nesilde de rakibine göre yine zayıf konsolla gelecekler, dedikodular bu yönde. Güç olayı bir yana dediğin gibi adam gibi bir oyunları dahi yok, stüdyo alıyorlar, yaptırdıkları oyunlar skandal düzeyde kötü. Cidden uğraşsalar bu kadar kötüsünü yapamazlar ama adamlar özel bir çaba harcıyor demekki.
  • Donanım cidden umurumda değil. Kaliteli ex'ler sunsunlar umurumda olmaz ama o da yok. Nerden tutsan Sıkarlet:)))O kadar kaliteli ekipleri ve kişileri aldın ettin ama yok. Onlarıda körleştirip bitirmezlerse iyidir.

    Şirinler gibi gözükmekten oyun nedir unuttular.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 5 Temmuz 2019; 20:35:14 >
  • Ya adam gibi bir oyun çıkaracaklar dedik. Last Night gibi bir bağımsız yapımı bile adam gibi destekleyemedi, yönetmedi bu beceriksizler. Hayatta düzgün bir şey yapacaklarına inanmam. Zaten önümüzdeki nesil hiç bir konsoldan ümidim yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 5 Temmuz 2019; 20:59:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.