Şimdi Ara

Yeni Medal of Honor Duyurusu Önümüzdeki Ay (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • MP Süper Olursa Alınacaklar Listesinde
  • 2010 daki oyunun benim için ayrı yeri vardır.son sahnesi kafamda bisürüsoru işareti oluşmasına yetti zaten.Grafiklerinden şüphe etmiyorum zaten.Sesler zaten bir fps oyununda gördüklerimin en yisiydi.Oynanışta hızlı ve akıcıydı ÖZELLİKLE VURUŞ HİSSİ ÇOK İYİYDİ.beklentim ise biraz daha yapay zekayı zorlayıcı yapmaları ve daha uzun hatta upuzun bir senaryo modu istiyorum 16 saat oynayalım :D multisi ise beklediğimden biraz daha iyidi.bf ile cod multisinin arasında birşeydi yani ve halada oynarım. Seni özledik Hacı Dusty :) son beklentimde bu işte :D dusty nin sakalları yerinde değilse eğer dağıtırım :)
  • yine Modern Warfare çakması bir oyun olmaz umarım.
  • Frostbite 2 ile yapılacağı kesin gibi ama Ozaman konsollar yetersiz kalıyor. CryEngine 3 kullanılabilir aslında, Hem pc hem Konsolda çok iyi optimizasyonu oluyor.
  • Arkadaşlar yanlışınız var DICE geçenlerde açıklama yaptı, Medal Of Honor oyunundan çekildik diye maalesef DICE olmayacak oyunda,, bakalım Heyecanla bekliyorum açıkçası.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Erbaa82

    Arkadaşlar yanlışınız var DICE geçenlerde açıklama yaptı, Medal Of Honor oyunundan çekildik diye maalesef DICE olmayacak oyunda,, bakalım Heyecanla bekliyorum açıkçası.


    Dice yapmaycaktır ama frosbite 2 olacaktır çünkü ea oyunlarında artık bu motoru kullanıyor.
  • hahah konsolda low ayarda olur gene bf 3 gibi buda konsolda fos olacaktır :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ghostliving

    Frostbite 2 ile yapılacağı kesin gibi ama Ozaman konsollar yetersiz kalıyor. CryEngine 3 kullanılabilir aslında, Hem pc hem Konsolda çok iyi optimizasyonu oluyor.


    optimize ile ilgisi yok bunun konsollar artık eskidiği için yetersiz kalıyor
  • İnşallah bu sefer işin içinde Danger Close olmaz. 2010'da çıkan oyunun single player'ı cidden kötüydü ama multiplayer'ına bayılmıştım. Umarım bu sefer oyun tamamen DICE tarafından yapılır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Erbaa82

    Arkadaşlar yanlışınız var DICE geçenlerde açıklama yaptı, Medal Of Honor oyunundan çekildik diye maalesef DICE olmayacak oyunda,, bakalım Heyecanla bekliyorum açıkçası.

    DICE öyle bir açıklama yapmadı ...
    Hatta BF3'ü dengeleme konusunda görevli olan Demize99 (Alan Kertz) BF3 ekibinden ayrılıp "gizli" bir projeye geçmişti
  • Arkadaşlar DICE falan diyorsunuz ama unuttunuz galiba,Respawn da EA'in çatısında.Sizi bilmem ama ben kendi yarattıkları oyuna direk müdahele etmeseler de göz kulak olacaklarını düşünüyorum.
  • grafik motoru oyun hakkında herkesin görüşünü değiştirecek kadar önemli unsur bunun yanında hikayede güçlü olursa ismini layık bir oyun görürüz
  • valla moh un 2010 da çıkan oyunun sonunda beni ağlatmışlardı(rabbit ın arkadaşları) hikayesi devam olur sa bennce güzel olur ayrıca ea in 2013 kasım ayında çıkartacağı oyun ise adım gibi eminim bf4 tür
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    hahah konsolda low ayarda olur gene bf 3 gibi buda konsolda fos olacaktır :D


    bundan sonra konsolda herşey fos grafik isteyen için pc şart :D :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wichtking

    valla moh un 2010 da çıkan oyunun sonunda beni ağlatmışlardı(rabbit ın arkadaşları) hikayesi devam olur sa bennce güzel olur ayrıca ea in 2013 kasım ayında çıkartacağı oyun ise adım gibi eminim bf4 tür

    biraz yavaş bf oyunları coda benzemez :)
    bf2 ile bf3 arasında 6 yıl var
    bir ara oyun gelebilir bf 2143 yada bad company 3 , direk bf4e geçmezler



    quote:

    Orijinalden alıntı: .Hawx

    Arkadaşlar DICE falan diyorsunuz ama unuttunuz galiba,Respawn da EA'in çatısında.Sizi bilmem ama ben kendi yarattıkları oyuna direk müdahele etmeseler de göz kulak olacaklarını düşünüyorum.


    haklısın kendi yarattıkları oyuna tekrardan müdahale etmek isterler çokta iyi olur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archangel™ -- 7 Şubat 2012; 19:19:12 >




  • Multiplayer'ıda kötüydü Single'side hiçbirşey anlamadım son oyunuyla batırdılar seriyi MoH'da senaryo önemlidir.
  • 2012 de pek güzel fps oyunu yok gibi medal of honor 2 iyi gelecek olması cok guzel ilk oyunun sesleri gerçekten muhteşemdi ama ben bu oyunu daha çok single player olacagını dusunuyorum cunku EA co-op ve multiplayerda bf3 one cıkarmıstı single player içine MOH öne çıkaracaktır dıye sunuyorum bu senenın oynanması gereken oyunlarından bırı olacaktır mutlaka
  • ya bu infinity ward dan ayrılan kurucu ekip ea ye katılmıştı onlar ne oldu? bu oyun yapımında yer alıyorlar mı acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: saidou2008

    EmuMaster Frostbite 3 Mü? Oha Be Arkadaşım Yani Adamlar Daha Frostbite 2 Engine'yi Sadece Battlefield 3 de Kullandılar Belki Motoru Biraz Geliştirip Yapabilirler Ayrıca Oyunun Motoru Battlefield 3 ile Aynı Bile Olsa Çoğu Kişi Oynar Önemli Olan Yeni Motor Değil Oyunun Verdiği Zevktir Örnek Verecek olursam Cod kaç Senedir Aynı Motoru Kullanıyor Ama Oyun Daha ilk ayında 9 milyon satmıştı.


    Pardon paşam harf sürçmesi olmuş sen deyince dikkatimi çekti kafa cryengine 3'e gidince :D
  • ilk oyun bence gayet güzeldi...Tek kişil mod multpilayer fena değildi bence... Vuruş hissiyatı battlefield ve cod dan daha iyidi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.