Şimdi Ara

Yeni Kurduğum Mining-Gaming Sistem Hakkında.. Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba sevgili forum sakinleri. Bir kaç gün önce bir arkadaşımın yardımıyla hem oyun oynayabileceğim ve ben işte olduğum süre zarfında Etherum mining yapabilecek bir sistem kurduk. Fazla uzatmadan sistem özelliklerine geçelim
    X99 Anakart
    sodim DDR-4 16 Gb ram
    ximatech gold plus 750 power
    intel i7 5820 işlemci
    gtx 980 ti ekran kartı
    kingston 250 gb ssd.
    1 tb harddisk
    kule tipi soğutucu ile birlikte 6500 Tl gibi bir rakama toplandı makine.
    Myetherwallet üzerinden cüzdanım oluşmuş bulunmakta. Ethermine.org sitesi üzerinden gerekli dosyalar indirildi ve mining hazır şuanda sistem,
    benim tecrübeli arkadaşlardan ricam,
    1-Elektrik tüketimi nekadar olur nasıl hesaplarım?
    2-Havuz seçimim doğrumu?
    3-Getirisi ne kadar olur?
    4-Sistem fiyatı uygunmu toplanmış sizce
    şimdiden her birinize teşekkür ediyorum yardımlarınızdan dolayı..



  • Mining bakımdan 19-22 mh aralığı gibi bir değer veriyordu yanılmıyorsam.Güç tüketimini çeşitli sitelerdeki eth hesap makinelerden yapabilirsin birçok sitede hesaplanıyor.Havuz seçimin bence güzel.Getirisini yine eth calculator aratarak bulabilrisin ama en verimlisi mininge başlayınca kendi gözünle görmen hashrate ler birbirini tutmayabilir.Sistem fiyatı ise bana biraz fazla geldi ama piyasa şuan uçmuş durumda parçalar çok pahalı 1050ti bile 1000 lira seviyelirinde satılıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wish Death

    Mining bakımdan 19-22 mh aralığı gibi bir değer veriyordu yanılmıyorsam.Güç tüketimini çeşitli sitelerdeki eth hesap makinelerden yapabilirsin birçok sitede hesaplanıyor.Havuz seçimin bence güzel.Getirisini yine eth calculator aratarak bulabilrisin ama en verimlisi mininge başlayınca kendi gözünle görmen hashrate ler birbirini tutmayabilir.Sistem fiyatı ise bana biraz fazla geldi ama piyasa şuan uçmuş durumda parçalar çok pahalı 1050ti bile 1000 lira seviyelirinde satılıyor.

    teşekkür ederim
  • getirisi düşük olacaktır üretimi arttırmanız lazım. 20mh alsanız ayda tahmini 0.05 eth kazar(24 saat çalışacak tabi). eth türkiyeye aktarımında ve türkiyeden tl'ye çevirmede bir sürü komisyon alınacağı için 5-6 ay biriktirip öyle bozdurabilirsiniz ancak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.