Şimdi Ara

Yeni konsola achievement,offline gamertag taşımak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İlk konsolum çabuk bozulmuştu,pek birşeyde yoktu içinde ama 2.konsolumda 25k achiv.puanı yaptım,fakat arcade modeldi ve nette hiç oynamamıştım,yani offline gamertagım var.Bu konsolumda bozuldu.Şimdi pro jasper alıcam,ama ona memory cardtaki status durumlarını;achievement vs. atabilirmiyim,onlineda sorun yokmuşta offline olduğumdan direkt memory cardtan yeni hddye kopyalasam ve recoverı seçsem olur mu acaba?

    Birşey daha merak ediyorum,yeni konsolda online bağlanıcam ama banlandığım durumda gamertagime ne oluyor?Banlandıktan sonra başka konsol aldığımda,o gamertagıylayken para verip yüklediğim içeriklere,achievement vs. gibi herşeye tekrar erişebiliyormuyum,yeni konsolumda tanıtıp?Eğer olabiliyora,bu tanıtma işi nasıl oluyor,yine banlanmış konsolumun içindeki profili memory cardta atıp,oradanda yeni hddye mi atmalıyım,ne yapmalıyım?

    İyi bayramlar herkese







  • arcihv. Neden bukadar önemlidir diye bir soru sorsam
  • Konsolu açın, dashboardda en soldaki sekmeye gelin (marketplace), hemen sağ alt köşede "Recover Gamertag" e basın, Gamertaginizi girin, daha sonra sizden bu gamertag ile kullanılan mail adresi ve şifrenizi girmenizi isteyecek, bunlarıda yaptıktan sonra 3-4dk içerisinde gamertag inizi geri alıcak, yeni konsolunuzdada sorunsuzca kullanabileceksiniz.


  • Offline Gamertag'i Live'da kullanamazsiniz diye biliyorum ama emin degilim.Bilen birisi aciklarsa daha saglikli olur.
    Ban konusuna gelince,makinaniz banlanir Gamertag'iniz degil.O konuda bir problem olmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mahs3R

    Ban konusuna gelince,makinaniz banlanir Gamertag'iniz degil.O konuda bir problem olmaz.


    Yeni ban dalgasında gamertag'lerin de banlanması söz konusu.
  • Gamertag'lar ancak hile vs.. yaparsaniz eger MS tarafindan banlanir.Yeni ban dalgasi hakkinda suan icin bir bilgi yok ama belli olmaz tabi.
  • Benim bildiğim Xbox'a yeni HDD aldığınızda yanında verilen kablo ve transfer disc yardımıyla herşeyi kopyalayabiliyorsunuz. Şahsen denemedim ama ileride bozulursa böyle yaparım diye düşünüyorum...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mahs3R

    Gamertag'lar ancak hile vs.. yaparsaniz eger MS tarafindan banlanir.Yeni ban dalgasi hakkinda suan icin bir bilgi yok ama belli olmaz tabi.


    Geçenlerde xbox live güvenlik direktörü Stephen Toulouse açıklamıştı. Artık korsan oyun kullandığı anlaşılan gamertag'ler de banlanacakmış.

    quote:

    Toulouse told Kotaku that he can't go into specifics about how they detect and how many they ban because they don't want to tip off pirates to their methods.

    "I can be clear however that this applies to illegitimate copies only, the ban covers the Xbox LIVE account and could possibly include their console depending on the results of our investigations (which are ongoing). We do this from time to time with titles to combat piracy," he wrote to Kotaku. "If a user happens to purchase a legit copy of Halo 3: ODST early, then our problem is not with the user but the retailer who broke the street date. Those individuals will not be punished."


    http://kotaku.com/5352066/microsoft-starts-banning-odst-pirates-not-players




  • Anlaşılana kadar diğer nesile geçeceğiz
  • @Demus
    Kaynagi okudum.Anlasilan ban basligi halo3 odst'nin cikmasi ile hortlayacak görünüyor.
  • Benim gamertag'ımı banlarsa, basarım Stephen'in evini. Stephanie yaparım onu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.