Şimdi Ara

Yeni kasayı LCD ye bağlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var. Umarım yardımcı olursunuz. Dün Vatan bilgisayarın indiriminden yeni bir kasa topladım. Özellliklerini aşağıya yazıyorum. Problemim şu; Bilgisayara işletim sistemi yüklenmedi, şu anda hdd de ne var bilmiyorum yani sanırım dos vardır.Belki de o da yoktur. MONİTÖR satın almadım çünkü evimdeki 82cm LG Lcd yi kullanıcam monitör olarak.2 adet hdmi girişi var lcd nin. Bilgisayarı eve getirdim ve hdmi kablosu ile kasayı tv ye bağladım ama sinyal yok diyor ekranda.Bunun sebebi henüz windows 7 yüklenmediği için ekran kartının tanıtılmış olmaması ve haliyle ekrana hiç bir görüntü gelmiyor olabilir mi? Klasik siyah ekran da gelmiyor. Bilgisayara bir monitör bağlayıp önce windows 7 kurup daha sonra mı LCD tv ye mi bağlamam gerekiyor?

    1)Thermaltake Element 700w Kasa
    2)8GB Kingston 1333 Ram
    3)Asus P8H77-V Anakart
    4)XFX 6870 Ekran Kartı
    5)Intel G630 İşlemci
    6)500GB WD Blue HDD
    7)Microsoft Kablosuz Klavye+Mouse







  • ilk önce monitörden görüntü almalısın biosu falan görebilirsin. bağlantıyı yanlış yapmışsındır. tv de ayarları olması lazımdı pc moduna al lcd den ayarı. görüntü yada bir format cd sini tak f8 yap. daha olmadı delete bas bakalım lcd de görüntü gelecekmi
  • Kumanda da input düğmesi var. Ona basınca ekranda hdmi1 veya hdmi2 (LCD de 2 giriş olduğu için 2 farklı seçenek var) seçenekleri çıkıyor. İkisinde de denedim ama görüntü yok. Klavye ve mouse kablosuz olduğu için onlarda takılı değil kasaya.Windows 7 yüklemeden Usb çıkışları da çalışmaz diye düşündüm ve usb ye bağlamadım klavyenin alıcı parçasını. Bunun bir etkisi olabilir mi ekrana görüntü gelmemesinde? Bağlantıyı hem anakarttaki hdmi çıkışından hem de ekran kartındaki hdmi çıkışından denedim ve sonuç alamadım.Eğer normal lcd bir ekran bağlayarak denemem gerekirse monitörde dvi kablosu mu olması gerekiyor?
  • HDMI kablon sağlam mı? Test et belki kablodandır problem. Ya da bir monitör kablosu bul öyle bağla TV'ye.
  • Problem çözülmüştür.Yardım eden herkese teşekkür ederim.Kilitlenebilir konu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: redrua

    Problem çözülmüştür.Yardım eden herkese teşekkür ederim.Kilitlenebilir konu.

    Dostum nasıl çözdüğünü de yazarsan, böyle bir sorunla karşılaşan insanlar için de yardımın olur.
  • dostum konunun okudum dün de ben birbilgisayar aldım aynı sorunları yaşıyorum. Samsung LCD tvye bağlıyorum görüntü alamıyorum maalesef.. sorunu nasıl çözdün yardımcı olur musun?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.