Şimdi Ara

Yeni Honda ZR-V Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
3.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • lansmana özel 2.625.000
    Mükemmel fiyat. Hemen kendime ve 3 kardeşime sipariş veriyorum.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Süleyman soylunun ohhh videosu geldi aklıma

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • commandx C kullanıcısına yanıt
    Troll'müsün nesin, niye böyle ters ters yazarki insan, birde akıl veriyorsun.

  • Honda Türkiye marka değerine bakı kafasına göre takılıyor fakat şu fiyatlama ile sadık müdavimleri dışında bir kimseye satamazlar.
    Yorumlarda birçok model verilmiş ki her birisi farklı bir bakış açısına göre ve hiç eyvallah diyen yok, Ne yalan diyeyim HRV ile CRV arasına bir model sıkıştırmalarını anlarım da şu fiyat ve özellikleri nedir?
    Bunlar akıllanana kadar çok su akar devam etsinler bakalım.
    Zevkler beğeni kişiden kişiye göre değişir fakat sadece vergisi yüzünden dahi aynı fiyatta olsa ZRV almam gider KIA Niro alırım.

  • mehmet_clk M kullanıcısına yanıt

    Ters bir şey yazdığımı düşünmüyorum. Biz halk olarak hakkımızı, adaletli olanı istemeliyiz. Vergi adaletsizliğini, saçmalığını bile savunacak insanlar olduğu için bu vergiler var. Yeteri kadar tepki olsa bu saçma düzen devam edebilir miydi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani yorumlara katılmamak elde değil . Allah aşkına Honda gerçekten bu fiyata bu aracı satabilecegini düşünüyor mu ! Bu fiyatın üstüne az daha ekleyip sıfır bmw , Mercedes SUV alabiliyorsunuz . Tesla alabiliyorsunuz yani seçenek çok . Hondanın premium bir marka imajı olmadığı , aracında öyle çok bir albenisi olmadığı için tamamiyle ölü bir yatırım diyebiliriz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle deme commandx in adayı piro dedesi gelseydi biz bu arabayı 0 ÖTV ile alacaktik 

    @commandx  zaten hondanin olayı o,1.5 de getirse 2.0 gibi saplıyor

    Fiteki sadece 3000 deviri geçince açmıyor

    Ondan ötürü gerek görmemişler direk 2.0 ile geçirelim demişler




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 21 Eylül 2023; 20:37:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en1gma kullanıcısına yanıt

    Bahsettiğim olayın piro ile alakası yok ama anlamazsın işte. Sen savun dur. Ne bok yerlerse yesinler destekle.

    Honda kendisi de biliyor satamayacagini. Daha önce crv hibrit falan da getirdi. 10 tane bile satamamistir. Bu fiyatlarla beter olsunlar. Eskiden uygundu, f/p idi, lpg uyumu vardı. Şimdi almak için sebep bulmak zor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • commandx C kullanıcısına yanıt

    Bak yakında belediye seçimi var

    Adana'da Zeydan babaya oy verdim

    Eğer senin o deden ve o dersim team bu partiden gitmesin var ya,

    Bunca senelik hayatımda oy vermediğim kapısından geçmediğim akp ye oy atmazsam benden daha adi insan yok

    KK diyen,ah o gelseydi diyen sen dahil herkes siyasi konuşmalardan silinmeden oy moy yok


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • phoenix_88 kullanıcısına yanıt

    şuan tr de 2-2.5 milyon liraya araba alacak olsam tesla rakipsiz. en azından köküne kadar teknoloji,köküne kadar güvenlik vadediyor adamlar.

  • Bu fiyata CRV ve HRV arasında konumlanmış hibrit bir arabayı niye alayım? Cevabını arıyorum. Herşeyden önce ful elektrikli değil. 1.5 turbo motordan 182 beygir elde edebilen Honda, bu araçta 2 bin motor 143 beygir elde ederek nasıl bir pazarlama kafası yaşamaktadır? Nedir bu atmosferik sevdası, illa bu motorlarla nikah mı kıymamızı istiyor? Nedir bu inat?

    Elektrik motor desteğiyle birlikte 184 beygir üretiyormuş. O halde niye bunu alıyoruz abi? Amaç yakıt ekonomisi ise 5.8 lt tüketimini çok daha ucuz benzinli araçlarda zaten görebiliyoruz (Kendi içinden örnek jazz). Dizellerde daha da düşük tüketim mümkün. E o halde biz bu aracı niye alıyoruz baba derdimiz ne? Elektrikli desem değil, ekonomik desem değil, fiyatı ucuz desem hiç değil. o halde showroom’larda sergilenen nsx gibi bu da bir köşede beklesin diye üretmiş başka bir izahı yok. 10 yıldan fazladır Honda kullanıcısıyım. Hayatımda Honda’nın bu tarz saçmalıklarını anlamak için uygun bir formülü hala bulamadım. Bulabileceğimi de sanmıyorum.





  • 2.650’ye C segmenti suv almak için gerizekalı olmak lazım. Üstelik 380 lt bagaj hacmi ve 2,67 aks mesafesiyle!..

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Adamın biri de ciddi ciddi "Seçimle nasıl alakalandırdın bu olayı anlamadım valla…bu ekonomide kimse vergiyi kaldırmayı bırak düşüremez bile…" yazmış.


    Ekonomi sanki kendi kendine bu hale geldi. Ekonomiyi bu hale getirenle o vergileri koyan aynı adamlar zaten. Anlamaya çalışmayın boşuna beyninizdeki son bir kaç hücreyi de bunu anlamak için meşgul etmeyin, paşa paşa arabalarınızı alırken 2'şer tane de suriyelilere, yandaşlara, diyanete... falan almaya devam edin.


    Sonra Avrupa'da öğrencilerin, dar gelirlilerin aldığı 10 yaşındaki külüstürleri kullanabilmek için hayatınız boyunca çalışıp, "bunun yeni kasası bozdu zaten, bendeki daha iyi..." diye kendinizi kandırın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerakar -- 22 Eylül 2023; 10:46:15 >
  • Fiyatlar için otomobil markalarını kimse suçlayamaz. Onu Honda'ya değil devlete söyleyeceksiniz bunda otomobil markalarının hiçbir suçu yoktur. Honda keyfinden fiyatı bu seviyelere çekmiyor üretenden çok kazanmaya devam ederse devlet fiyatlarda haliyle böyle uçuk olur ki bunda otomobil markalarının zerre suçu yoktur suç devletindir Honda'nın değildir

  • Z-RV Hindistan gibi ülkeler için üretilmiş bir araç. Bizim yerli ve milli Togg'umuz bile bundan daha kaliteli ve teknolojik. Honda Z-RV'ye bu parayı alacağıma giderim misler gibi T10X alırım Tesla alırım yine bunu almam. Ne iç mekan, ne malzeme kalitesi sunduğu donanım, özellik ve teknolojisi konusunda bu araç rakiplerinin yanına bile yaklaşamaz. T10X alırım param da ülkemde kalır

  • HR-V ile CR-V arasına model olarak değil, HR-V adıyla ve HR-V'nin motoruyla gelmeliydi.


    HR-V olarak satılan araca başka isim verilmeliydi.

  • Bu fiyata tesla daha iyi...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 40ps elektrik motorlu hibrit! WTF? Gerçi 1ps bile olsa teoride hibrit, buda ender örneklerden :)

  • Çin’deki fiyati başlangic 28k dolar,%100 vergiler + bayi kari+ nakliye eklerseniz bayi + distribütör kar marjinin ne kadar yüksek olduğunu cikartabilirsiniz . 3m a Volvo s60 2.0 motorlar var ,%150 ötv si olan bir araba bu fiyat , 2.5m a Mazda cx5 2.0 hibrit var ,%150 ötv yine , Honda cooook abartiyor fiyatlari , ülkemizde bir Mercedes değil,bmw hiç değil , tüplü az yakan sorunsuz yerli araba diye sükse yaptilar o kadar , sağlam mi tartisilir ,eskiden kaportasi cok inceydi en ufak kazada dagiliyorlardi , sevgilerle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Honda'nın kendi konumlamasına göre yeni CR-V gelince 3 segmentte de suv modeli olacak. HR-V C, ZR-V D, CR-V E segmentine konumlanacakmış.Biraz daha sallasalar F olacakmış. Marka konumlamasına göre bakarsak fiyatıyla da D'lere göz kırpıyor zaten.


    Fiat Egea Cross ve Dacia Sandero Stepway'in SUV, Mini Countryman'in D segment, BMW X3'ün E segment , Cupra'nın premium sayıldığı memleketimizde de yeni yeni adetler görmeye devam edeceğiz gibi duruyor :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan_26 -- 22 Eylül 2023; 21:11:11 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.