Şimdi Ara

Yeni Ford Ranger Kulübü (94. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.887
Cevap
20
Favori
364.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Konuyu Ford bayilerine sormuştum bu hafta. Bilgimiz yok diyorlar.
  • indecent İ kullanıcısına yanıt
    Raptor'ı bilmem ama 2.0 Lt. 10 ileri yeni motor-şanzımanlı modeller yıl ortası veya sonu gibi gelecek diye biliyorum. Özellikle MTV olarak diğer pick-up lara göre avantajlı olacak. Yeni nesil 10 ileri otm. vites ve 2.0 Lt motor ile güncel 2.2 Lt'ler göre %17 yakıt tasarrufu olduğu söyleniyor incelemelerde.
    Tabi geldiğinde kur ne olur fiyatlar ne seviyede olur kestirmek güç. Ben de 2.3 DCI Platinum Navara planını erteledim, beklemedeyim.
  • Arkadaslar selam,
    Bu çin malı makul fiyatlı ofset jantlardan takıp sorun yasayan oldu mu aranızda. 265/75/16 ve offset jant taktım ama aklım rahat mı emin değilim :)
    Arac 2017 2.2
  • Slm arkadaşlar wattsap gurubu falan varmı? yoksa kuralım bitane yardımlaşırız sohbet ederiz.
  • Atı Radeon kullanıcısına yanıt
    Benim bildiğim yok. Facebook ve instagramda bir kaç toplanmış grup var ama :)
  • Arkadaşlar merhaba ailenize katılmak için sizden yardım istiyorum şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim. Arıcılık- köy- balık için ranger almayı düşünüyorum sahibinden ilanlarına baktım sizden yardım istiyorum. Önce ilanları atayım sorularım da var.
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-ford-sahibinden-full-ofroad-donanimli-takas-yok-son-fiyat-hatasiz-660462538/detay

    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-ford-ford-ranger-4x2-full-aksesuarli-2012-model-otomatik-685690949/detay

    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-ford-2012-model-ford-ranger-685501543/detay

    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-ford-off-road-donanimli-88.000-kmde-kisa-bir-zaman-icin-652668689/detay

    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-ford-takas-olur-orjinal-14.000-binde-4x4-687537818/detay

    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-ford-sahibinden-full-plusfull-ford-ranger-687184772/detay

    1-Aralarından en temizi ve alınacak araç hangisidir?
    2-Ranger yıllık vergisi ne kadardır?(internetten araştırma yaptım kesin net birşey bulamadım)
    3-manuel ve otomatik yakıt durumu nedir fabrika verilerine güvenmiyorum kullanan varsa söylesin lütfen.




  • Ford Türkiye’ye mesaj attım aradılar. Yeni Ford Ranger Eylül’de gelecek dediler. O zaman 2020 model getirin bari sene bitti dedim. Önceden Haziran sonra Eylül’e attılar dedi görüştüğüm kişi. Sanırım Temmuz gibi gelir, bekleyenlere duyurulur.
  • Slm arkadaşlar bu t6 t7 4x2 modellerinde diferansiyel kilidi bulunmuyor demi ? varmı diferansiyel yağını değiştiren tecrübesi olan? Motul yağ secicide 80 90 öneriyor kilit varsa 75 90
  • Çalıştığım işletmede 2010 model Ford Ranger kullanıyorum. Aracın altından sesler geliyo. Bi bakayım dedim alttan civatalanan parçaların üst kaynaklı sorunları kaynak yerlerinden kurtulmuş, sıkılmıyor. Garip bi durumdur ki sorunların etrafına da kaynaklı sac var, sonuna erişim yok. Diğer araçların durumunu bilmiyorum ama Ford bu konuda bence sınıfta kaldı. "0"
  • Merhabalar. nisan ayında 2018 model 4x4 aracı aldık. şu anda araç 2.700 km de. bu gün bodrumdan muğla merkeze doğru dönerken bilenler bilir milası geçtikten sonra uzun rampa var. cruise kontrol aktif 115 km sabit, 4x2 çekişte, araç içinde 5 kişi bulunuyorken ve hava sıcaklığı 35-36 derece civarında seyrederken milastan sonraki rampanın üstüne yaklaştığım sırada araç kendi kendine cruise kontrolden çıktı ve devir düşürdü, sonrasında gaza yüklensem bile devir yükseltmedi ve hız düşürdü. acaba böyle bi durum yaşayan ya da nedenini bilen birisi var mı? varsa yorum yaparsa sevinirim. teşekkürler şimdiden.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Numen48 -- 21 Temmuz 2019; 18:26:18 >
  • Genelde DPF yani partikül filtresi doldu mu bunu yapar. Servise baktırmak gerekir.
  • Sync 2 ekranlı ranger araçlarınızın NAVİGASYON işlemleri Manisa/Balıkesir/İzmir illerinde yapılır. Detaylı bilgi için iletişime geçebilirsiniz.
    https://www.facebook.com/fordfocusgizliozellik/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onRGizliGarage -- 9 Eylül 2019; 17:4:23 >
  • Arkadaşlar selamınaleyküm 2019 ford ranger wildtrak aldım aksesuar yaptırmak istiyorum şu an yükseltme dodik vs lastik hiç birşey yok orjinali dışında yardımcı olabilecekler varsa yazarsa sevinirim uygun fiyata bu işlemleri nasıl yaptırabilirim ankara da ikamet ediyorum ve istediğim görseli de paylaşıyorum ... teşekkürler şimdiden
     Yeni Ford Ranger Kulübü




  •  Yeni Ford Ranger Kulübü

    Ranger olayı bir başka güzel.
    ayrıcalık.
    modifiyenin sınırı yok
  • Numen48 N kullanıcısına yanıt
    Arıza sebebini buldunuzmu aynı sorun bende de var
  • Yeni modellerde bagaj için sürgülü kapak montajı yaptıran var mı acaba?

    Firma, fiyat ve kalite konusunda tecrübesini aktaracak arkadaşlar varsa çok güzel olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aquadigio

    XiVA arkadaş kusura bakma amaaaaa yanlışın var. Köln sadece Fiesta üretiyor onun dışında almanya hiç bir araç üretmemekte.
    Nereden biliyorum diyorsaaaaaaan her hafta oradayım (Mühendislik merkezinde).
    Ford Ranger = Mazda BT50 ve hepsi Malaysia üretimidir. Ford mühendisliği bile yok bu araçlarda.

    Saygılar

    Alıntıları Göster

    Hangi modelden itibaren mazda ile ortak üretime geçilmiştir. Bende 2006 model 4x4 olanı var. Sanırım XLT olmalı. Bu aracın mazda ile bağlantısı var mı varsa hangi aksamıdır.





  • Trabzon'da 2006 model 4x4 Ford Rangerden anlayan usta arıyorum.

  • 2006 Model 4x4 Ranger ile aranızdayım.

  • Merhabalar, ben de Ranger sahibi olmak istiyorum ama piyasada gerek birinci el gerekse ikinci ellerde o kadar cok fiyat farkliligi var ki, asagi yukari bir fiyat tespit etmek cok zor. 1 aydir bakiyorum, istedigim ozellikleri asagi yukari soyleyebiliyorum ama yine de emin olamiyorum.

    Motor hacmi bile yildan yila degisklik gosteriyor.

    2.0 ya da 2.2 motor ok.yim hatta 3.2 de olur

    4 cekisli, off road donanimli (o kadar cok donanim var ki, herkes keyfine gore birseyler yaptirmis ve bu da araclarin fiyatlarinda cok oynama yapiyor)

    km 100 bin uzeri cok cikmadigi surece ok.

    Model yili olarak 2018 ve uzeri olarak bakmaya basladim ama sonra 2016'dan itibaren devam ettim cunku fiyatlari gormek istedim. Keske eklemeseydim, iyice karisti hersey.

    Sonra butcemi 350k olarak belirledim ve bu durumda ya bos ve istemedigim renklerde 2018-2019 alabiliyorum ve belki 2020, ya da dolu ama cok kullanilmis 2016-2017 olabiliyor. Yine de dedigim gibi o kadar cesitli fiyat ve donanim var ki emin olamiyorum. Ford ranger kullanmis bu konuda tecrubesi olan arkadaslar varsa yardimci olabilirlerseni cok cok memnun olurum. Tesekkurler simdiden.





  • 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.