Şimdi Ara

YENİ FORD C-MAX VE GRAND C-MAX 63 BİN 900 T’DEN SATIŞTA{ANA-KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  YENİ FORD C-MAX VE GRAND C-MAX 63 BİN 900 T’DEN SATIŞTA{ANA-KONU]

    Ford’un tasarım çizgisine uygun olarak yenilenen modeller, güvenlik ve konfor donanımları ile sınıfında ilkleri barındırıyor. Trend ve Titanium donanım seçeneklerine sahip olan yeni Ford C-MAX ve Grand C-MAX, 63.900 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

    Modern tasarımın ileri teknoloji ile harmanlandığı, yüksek performansa sahip olan Ford C-MAX ve Grand C-MAX, yeni nesillerinde bu özelliklerini bir üst seviyeye taşıyorlar.

    Türkiye’de ilk olarak İstanbul Autoshow’da müşterilerle buluşan yeni C-MAX ve Grand C-MAX, Ford’un yeni cesur tasarım diline uygun trapezoid ızgara ve LED gündüz farlarını da kapsayan aydınlatma grubu ile dikkat çekiyor.

    Ford müşterilerinin istekleri doğrultusunda yenilenen C-MAX’in iç mekanında renkler ve malzemeler yeniden yorumlanarak daha rahat, sade ve modern bir atmosfer oluşturuldu. Yeni C-MAX’de 8 inçlik yüksek çözünürlüklü renkli dokunmatik ekranlı SYNC 2 araç içi iletişim sistemi bulunuyor.


    3 motor seçeneğine sahip olan C-MAX, 1.6-litre 125 PS benzinli motor ve manuel şanzıman, 1.5-litre 182 PS EcoBoost benzinli motor ve otomatik şanzıman, 1.6-litre 115 PS TDCI dizel motor ve manuel şanzımanla sunuluyor.

    7 kişilik Grand C-MAX’te ise 1.5-litre 182 PS EcoBoost benzinli motor ve otomatik şanzıman ile 1.6-litre 115 PS TDCI dizel motor ve manuel şanzıman seçenekleri yer alıyor.............

    http://www.motobilim.com/2015/06/yeni-ford-c-max-ve-grand-c-max-63900.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technovaland -- 13 Haziran 2015; 21:11:00 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.