Şimdi Ara

Yeni Clio Donanım, motor seçenekleri ve fiyatları açıklandı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
5.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Şimdi Renault’un Türkiye web sayfasına girdim. Yeni Clio linkini eklemişler. Broşürüne baktım ve sanırım sadece 4 hava yastığı var. Ön sıra, ön ve yan hava yastığı yazıyor. Maalesef hayal kırıklığı yarattı.

    Ayrıca daha önce belirttiğim gibi İngiltere’de satılan Clio’larda sürücüye yardımcı olan bütün güvenlik donanımları en düşük modelde bile standart. Bunlar çok önemli özellikler. Şehir içinde yapılan kazaları azaltacak özellikler. Belki de bir çok can kurtaracak sistemleri Avrupa’da standart bizde ise opsiyonel koymaları düşündürücü.

    Bazıları fiyatı düşük tutmak için diyebilir ama İngiltere’de satışa sürülen fiyatını, önceki arabaların fiyatına ve diğer markalara baktığım zaman bu özellikleri kısılmış Clio’yu bize öyle çok ucuza satma gibi bir durumları olmadığını düşünüyorum. İngiltere’de yapılacak indirimler hariç en düşük modelin satış fiyatı 14.7 bin pound.

    Ayrıca amaçları o olsa bile olsa bu opsiyonları sadece en pahalı Icon modelinde o da opsiyonel vermek az önce söylediğim argümana uymuyor. Olay fiyatı düşük tutmaksa, joy donanımda bile bunları opsiyonel koyarsın. İsteyen ekler. Arabanın Türkiye’de yapıldığını bilmek bu hayal kırıklığını iyice arttırıyor.

    Biz ve devletimiz hayatımızı en az Avrupalılar kadar değerli görmediğimiz ve hakkımızı atamadığımız sürece böyle durumlara hazır olmak lazım.




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.