Şimdi Ara

YENİ CLIO 5 PAYLAŞIM PLATFORMU (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
5
Favori
6.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Evet ben de aynı sorunu yaşadım, kapanıp bir süre sonra açılıyordu benim MULTİMEDYA, servise gittim fakat fabrikayla görüştükten sonra açılıp kapanma anını görene kadar serviste kalması gerektiğini söylediler, ikame araç da vermediler. Aracımı bırakamayacağımı söyleyince, kapanma açılma anını yakalayıp videosunu çekip gelebilirsiniz dediler. Sonrasında sizin araçtaki gibi kapanıp bir hafta açılmadı, sonra kendi kendine açıldı, bir daha da kapanmadı 🙂


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorunsa muhtemelen telefonunuzda şarj olmuyordur, elektrik akşamından kaynaklı bir sorun olduğunu düşünüyorum. Tekrar kapanma sorunu olmayınca bir daha da götürmedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki iç dikiz aynası yolda giderken birden düşüp kaza tehlikesi atlatan var mı, onu da yaşadım çünkü, kablosundan sallana sallana devam ettim yola. Araç sıfır olduğu için yapılacak her işlem için fabrikadan teyit alıyorlar ve işlemler bu sebeple çok uzun sürüyor. Dikiz aynası değişimi olmadığını, ön camla birlikte değişmesi gerektiğini söylediler, fabrikadan gelmesi vs çok uzun sürecekti, fabrikanın da bilgisi dahilinde ayna servis tarafından yapıştırıldı, tekrar düşmesi halinde ön camı değiştirecekler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 1.0 tce modeli için bakım periyotları hakkında bilgisi olan var mıdır? Araç kitapçığında bulamadım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arka farı buğulanan varmı acaba
    YENİ CLIO 5 PAYLAŞIM PLATFORMU

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar herkese.
    Ben de Touch paket cilo5 aldım (1.0 Tce 90HP motor. 147.000 TL) normal touch paketten farklı olarak çelik jantı var ancak multi-medya ekranı yok.
    Bayi'nin 10 inç ekrana 6000 TL istemesi yüzünden ekran taktırmadım. Bunu daha ucuza (araca bir zararı yoksa) yaptırabilir miyiz? Yaptıran varsa tavsiye eder mi?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.