Şimdi Ara

YENİ BİR İTOPYA REZALETİ (ÇÖZÜLDÜ) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
253
Cevap
3
Favori
23.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
363 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • LEON-X kullanıcısına yanıt
    merhaba
    amazon saticisi oldugu nasil anlasiliyor.
    vede gumruk problemi vs vergi aliniyormu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin gibileri güdmek lazim Ahlaksiz adam terbiyeli ol

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocam benimde itopya ile rezalet bir alışverişim var. ve yine klavye.

    benimde başıma şöyle bişey geldi.

    itopyadan corsair k95 klavye aldım. klavyenin bileklik kısmında üretimden kaynaklı bir kusur vardı. bileklikde ki kaucuk yumusak doku da kabarma vardi. şikayetimi bir cok kez bildirmeme rağmen ilgilenmediler. buraya konu actım ve bircok kişi gördü. ve itopya nın mağaza müdürü arda bey vardı o kendi cebinden aradı beni. bu durum icin özür diledi. size en kısa zamanda yardım edicez dedi. şuan ürün stoklarımızda yok ancak stoklara gelince hemen bir sıfır ürünün bilekligini size göndericem dedi . tamam dedim. benden bir isteği oldugunu söyledi. buradaki acmış oldugum konuyu kapatmamı rica etti. bende saf gibi kapattım. sonra 1 2 ay geçti dönen yok. 3 ay sonra itopya yı aramaya calıştım cevap veren olmadı. durumu yine burdan yazdım. ve itopya dan bana söyle bir cevap geldi. özel mesajdi. arda bey ile itopya nın yolları ayrılmıştır. onun söylediği bir şey itopya yı bağlamazz. evet aynen böyle bir cevap geldi.

    bende kandirilmış veya dolandırılmıştım.

    benim anlamadıgım bu dolandırıcı firma neden bir ceza almadı? hala insanlar nasıl sipariş verebiliyor? veya bir babayiğit istanbulda oturan bir babayiğit e bu muameleyi yapınca o mekana gidip orayı nasıl dağıtmadı anlam veremedim? gerci duydugum bir kac şeyde mekana gidenler in sorunlarını hemen bir kargaşa cıkmasın diye hallediyorlarmiş.internet musterilerine böyle eziyetler yapıyorlarmiş.

    lafın kısası bu siteden alış veriş yapmayın arkadaşlar. tabiri caiz se bedava verirlerse yapmayın.dürüst ,şerefli haysiyetli insanlar degiller.pis küfürbaz 5 para etmez yayıncılara bedava ürünler veren müşteriye gelince kandıran bir firma.

    @yingyangtwinz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esnaf_TV -- 30 Nisan 2020; 16:8:17 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: MMX 166

    merhaba
    amazon saticisi oldugu nasil anlasiliyor.
    vede gumruk problemi vs vergi aliniyormu
    Ürünü seçerken satıcılara göre işaretleyerek ilgili satıcıya ait ürünleri görebilirsiniz, TR olan sitesinde gümrük yok en azından benim aldığım parçalar da yoktu, zaten ödeme ekranında her şey net olarak belirtiliyor.
  • teknoCat kullanıcısına yanıt
    5 kuruş değil en son aldığım 3 parçadan elde ettiğim kar 1200tl.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tüketici haklarına bir kere üye oluyorsun, sonra veriyorsun küsküyü, uğraşsın dursun herkes.
  • Açıkcası firmayı genel olarak kötülemeyi doğru bulmuyorum. Sorun yaşayan arkadaşları kesinlikle haksız bulmuyorum, yanlış anlaşılmak istemem ama kendi adıma aldığım ürünlerde bugüne kadar bir problem yaşamadım. Sizin yaşadığınız problemin bende biraz covid kaynaklı yoğunluk ve az sayıda insan çalışmasından ötürü olduğunu düşünüyorum. Umarım hızlı bir şekilde sonuç alırsınız.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de gamepower saber Red switchli klavye aldım. 1.5 ay olmuş, iade edemedim, servis yolu gözüktü bana.. Dur bakalım ben ne sorunlarla karsilascam. Geçmiş olsun dostum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende kendime yeni bir bilgisayar toplayacaktım bu siteden, sevdiğim nice yayıncının övmesi üzerine. Fakat basit bir klavyede bile bu kadar sorun çıkartabiliyorlarsa benim baştan aşağı toplayacağım 20.000TL'lik pcde kim bilir ne sorunlar ne sıkıntılar çıkartırlar... Bunu görmem İtopya hakkındaki düşüncelerimi bulandırdı. Ayrıca Şikayetvar.com'da da ciddi anlamda çok fazla absürt olaylar var... Belki umurlarında değiller ama şimdiden bir müşterilerini kaybettiler, en azından yetkili bir kişi gerek burada gerek kendi sitesinde düzgün bir açıklama yaparak durumu netleştirebilir. İnsanların aklında soru işareti bırakmamak için, açıklama yapmak şart... Şimdi kara kara nereden bilgisayar toplarım diye düşüneceğim... Her ne kadar o da kötü olsa da Vatan şuan da benim açımdan en iyisi. En azından müşteri hizmetleri ilgileniyor... Türkiyede ki serbest piyasa cidden kötüye gidiyor. Umarım en kısa zamanda bazı sıkı önlemler ve tedbirler ile düzelir...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azor ahaii -- 30 Nisan 2020; 16:47:57 >




  • Daha öncede siparişimin kargoya verilmediğini belirtmiştim olan oldu bugün söz verdikleri gibi siparişim kargoya verilmedi bende bunun üzerine aradım 50 kusur dk dan sonra ulaştım siparişimin neden hala kargoya verilmediğini söyledim 4 mayıstan sonra verilecek dedi ne demek Mayıs 1-3 iş vermek zorundasınız yasal olarak diye cikistim satış sözleşmemizi okumadınız galiba istersek 30 gün sonra yollariz diye cevap aldım bende o sizin firmanızın kuralı yasal olarak 1-3 iş günü derken suratıma kapattı adi şahıs.
    Boşuna ürün beklemeyin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konu popülerden düşürülmüş.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • -dehşet- kullanıcısına yanıt
    Niye bu forumun patronu ile itopyanin patronu arkadasmiymis

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • CagriErcan kullanıcısına yanıt
    80 liymişsin adın Muhammet yazık acıdım haline. Birkişinin fikri neyse zikri odur. Aklın vermeye çok meyili düşünceler var. Ben şunu bilir şunu söylerim kim başkasında olmayan bir sıfatı huyu başkasına itham ediyorsa , kendisi o özellikleri taşıyordur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-26E6B5369 -- 30 Nisan 2020; 18:26:28 >
  • Erkka kullanıcısına yanıt
    inan coilwhine olan sıfır gpu yerine coilwhine olmayan az kullanılmış ürün yollaamalrı benim açımdan sorun değil. adam almışm takmış yada karasızlı yaşamışiade etmişse sorun değil.sıfır bakire eş takıntısnıa getirmemek laızm bu meseleyi.
  • Boş konuşma yallah.
  • Mishakal kullanıcısına yanıt
    28'inden beri ups ankara aktarma merkezinde bekliyor ürün... Şimdide ileriki bir tarihte teslimat için bekliyor yazıyor. 1 mayıs, sokağa çıkma yasağı filan derken yeniden 1 hafta daha beklerim ben hocam , Aynı tarihteki bir diğer siparişim ise, ürün ellerinde olmadığı için bekliyor, iptal etsek sıkıntı, etmesek ayrı sıkıntı ne yapsam bilemiyorum hocam...
  • Napicaz dolandırıcıdan farksız bunlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gktg06 -- 30 Nisan 2020; 19:32:58 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gktg06

    Daha öncede siparişimin kargoya verilmediğini belirtmiştim olan oldu bugün söz verdikleri gibi siparişim kargoya verilmedi bende bunun üzerine aradım 50 kusur dk dan sonra ulaştım siparişimin neden hala kargoya verilmediğini söyledim 4 mayıstan sonra verilecek dedi ne demek Mayıs 1-3 iş vermek zorundasınız yasal olarak diye cikistim satış sözleşmemizi okumadınız galiba istersek 30 gün sonra yollariz diye cevap aldım bende o sizin firmanızın kuralı yasal olarak 1-3 iş günü derken suratıma kapattı adi şahıs.
    Boşuna ürün beklemeyin
    Ben de 24'ünde ram sipariş verdim daha kargoya verilecek. Keşke 50 lira daha verip güvenilir bi yerden alsaydım dolandırıcılara para kaptırdık.
  • Meurglys kullanıcısına yanıt
    Bende ilk kez alışveriş yaptım 2 ram 1 anakart siparişi verdim keşke bende 100 TL fazla verip başka siteden sipariş verseydim
    Daha önceden teknobiyotik ve vatandan aldım hiç bir sorun ile karşılaşmadım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu kadar saçmalıktan sonra umarım bir daha kimse alışveriş yapmaz bu siteden
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.