Şimdi Ara

Yeni başlıyıcam bilgi verin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • hearthstone oynuyorum fakat neden bilmiyorum ilk görevleri yapıyorum arenaya giriyorum (çogu zaman az win) neyse 10 pack toplayıp düzgün kart çıkmayınca veya istediğim class gelmeyince yeni hesapla aynısını tekrar ediyorum bi akıl verin napmam lazım benim gold pack toplayıp mı açayim napim kartları nasıl toplayacam



  • Benden sana birkaç tavsiye;

    Öncelikle birkaç hesabın varsa bu hesaplarının içersinde en verimli olanı kullanmaya başla. Ama mutlaka hrpsine hergün gir( 80gold görevi için)

    Gelen günlük görevleri mutlaka tamamla 40g olan görevleri mutlaka reroll et.

    Oynadığın oyunlarda ki iyi oyuncuları arkadaş listene kaydet hem onların oyunlarını seyredebilirsin hem de artık görevler arkadaşlarınla da yapabiliyorsun (bir havuzun olur)



    Yeni başlayan oyuncuların işi gerçekten zor bu konuda sana kolay gelsin...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • donjose D kullanıcısına yanıt
    hocam öncelikle dikkate alıp cevap yazdıgın için teşekkür ederim. son kere yeni hesap açacağım iyi veya kötü olsun eskileri istemiyorum hearthstone yi 2 yıl oncede oynadım yeni başlayanlara kart yardımı falan yoktu yine aynı zaten toplayan toplamış ama çok zor cidden merak ettiğim goldları biriktirip toplu kartmı alıcaz arena mı yapıcaz ve classlar hakkında 1 classa mı yoğunlaşıcaz napmamız gerekiyor
  • para yatırmayacaksan bu saatten sonra başlama
  • Hocam her hesapla 10 pack açıp tekrar tekrar yeni hesaba geçiyorsan zaten bi yere gelemezsin. Hadi diyelim leg gelmedi, kafadan 2 epic 1i golden 9 rare ve 39 common geldi ki bu öyle muazzam bi drop değil. Kafadan 700 dust falan ediyor.

    Şunu diyorum tek bir hesap yani ana hesabın üzerinden ilerle zaten zamanla gold/dust birikecek. Midrange Hunter gibi az bedelli bir desteden daha yüksek bedellilere geçersin.

    40 goldluk görevleri geri yolla, Tavern Brawl kaçırma her ay en az 20 rank ol (kesin oluyorsun) ve mümkün olduğunca arena öğren.

    Arenada oynamayı bildiğin sürece profesyonel oyuncularla bile eşit şartlarda sayılırsın.
  • Oyunun ilk zamanlarında oynamaya başlamıştım 2 tane legendary 3 tanede epic kartım vardı onun dışında adam akıllı kartım yoktu sürekli yenilirdim sonra oyunu bıraktım. 3-4 ay önce yeniden başladım standart paketler dışında hiç kartım yoktu para da yatırmadım sürekli paket açtım şu an destelerin çoğunu yapacak kadar kartım var diyebilirim. para yatırmayacaksan zamanla kart sahibi olursun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bruce Dickinson

    para yatırmayacaksan bu saatten sonra başlama

    dost tavsiyesi
  • Oyunu bırak.Kartlar eksik olduğu için hiçbir zaman mükemmel deckleri oynayamıcaksın oyunu 3 senedir oynuyorum kısmen güncel deckleri yapabiliyorum sen düşün hiç para yatırmadım.Para yatırcam diyorsan oyna.
  • Bir ekleme daha eğer illa para yatırmadan oynucam diyorsa hunter oynayabilirsin oyunun en ucuz ve en çok win alan deckleri onda
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.