Şimdi Ara

Yeni Aveo'da şu ana kadar yaşadığınız problemler (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
25.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • aydayd A kullanıcısına yanıt
    bugün servisten aldım aracı. uzun yolda deneme fırsatım olmadı. zorlayamadım arabayı ancak titreme sorunu hallolmuş gibiydi. servisteki eleman ateşleme bobininden oldğunu söyledi tüm sıkıntının. şimdilik sorun görünmüyor ancak bir de otobanda zorlayıp denemek lazım.
  • 2012 LT dizel sahibiyim aracımla bu güne kadar hiç bir sorun yaşamadım geçenlerde turbo selenoid valfinden ses geldi servise gittim ilave parça taktılar düzeldi onun dışında hiç bir sıkıntı yaratmadı. yukarıdaki mesajlarda bir arkadaş basıyorum gitmiyor demiş ben yeni aldığımda ankaraya gittim 5 kişi bagajda valizler 165-170 km leri gördüm gayet iyi gidiyor rampalarda eğer kullanmasını bilirseniz gayet güzel toparlıyor. ama zamansız vites büyütürseniz tüm araçlar toparlamaz.

    şehir dışında 90 km hızı sabitlediğimde 3,8 litreleri gördüğüm oldu 120 km sabitlediğimde ise 4,1-4,2 litrelere çıktı ne kadar basarsanız o kadar yakar şehir için de ise şu an için 5 veya yerine göre 5,2 litre yakıyor. daha ne olsun ki.
  • febas F kullanıcısına yanıt
    Geçen kış Ankara'dan dönerken araçta 5 kişiyiz (kendim 120 kg) bagaj tamamen dolu ve klima açık Kızılcahamam rampalarını 140 ile tırmandım araçta ne bir tekleme oldu ne de hararet yükseldi bu tamamen kullanma ile ilgili



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi degobar -- 31 Ekim 2013; 18:43:18 >
  • Son 500km şehir içi dur kalk dahil levent-karakoy ortalama 5.4lt daha ne olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar yardımcı olur musunuz yada başına böyle bir şey gelen varmı 2006 model Chevrolet Aveo sedan arabamın aküsü bitmişti aktarma yaptık araba çalıştı fakat hız ve devir göstergesi çalışmıyordu aküyü değiştirdik düzeldi fakat bir süre sonra yine hız ve devir göstergesi çalışmamaya başladı bı ustaya gösterdik akşam akünün bir kutup başını sök sabah tak düzelir dedi uyguladık gerçektende düzeldi ama 3 gün sonra tekrar çalışmama ya başladı yine kutup başını söktük taktik bir gece yine düzeldi ama şimdi tekrar çalışmıyor bu neden böyle oluyor acaba kalacı olarak nasıl düzelte bilirim yardımcı olur musunuz .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jimstark

    bugün servisten aldım aracı. uzun yolda deneme fırsatım olmadı. zorlayamadım arabayı ancak titreme sorunu hallolmuş gibiydi. servisteki eleman ateşleme bobininden oldğunu söyledi tüm sıkıntının. şimdilik sorun görünmüyor ancak bir de otobanda zorlayıp denemek lazım.
    Hocam selamlar, Sorununuz ateşleme bobini değişimi ile çözülmüş müydü? Ben de otomatik şanzımanlı benzinli Aveo 1.4 sahibiyim. Benzer sorunu ben de yaşıyorum bir süredir. Özellikle uzun yolda sabit hızla giderken bazen araçta şiddetli sarsıntı başlıyor, gazdan ayağımı çekince düzeliyor. Bazen de ayağımı gazdan çekince veya frene basıp yavaşlamaya çalışırken aynı sarsıntı olup bir süre sonra kesiliyor. Bilgisayara bağlandı hiçbir hata çıkmadı ve usta da net bilgi vermedi. Sorun için benim de aklıma şanzıman yağı, benzin filtresi, enjeksiyon geldi ama bilemiyorum.

    Bu konuda bilgisi olan varsa yardımlarınızı rica ederim.




  • Aracım 2011 model 1.4 otomatik ltz Aracı 2016 yılında 46.000 km de aldım 100.000 km ye kadar sadece 1 kere 66.000 km de devir daim pompası değişti. 100.000 km den sonra yağ kaçağı ve su kaçağı ile ilgili devir daim, termostat, yağ müşürü, radyatör , selenoid valf oringi , devir daim contası, külbürator üst kapak contası , lpg boruları değişti ekstradan otomatik şanzıman yağı, balata , sol motor kulağı, arka amortisör körükleri, hidrolik yağı ve bujilerini ben değiştirmek istedim . Tahmini toplamda 5.000 tl gitti şu an 122.000 km deyim. Aracımı 2 sene daha kullanmayı düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pckombat P kullanıcısına yanıt

    İyi akşamlar aveo 1.4 SE almayı düşünüyorum. Önerir misiniz acaba?

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.