Şimdi Ara

Yeni Assassin's Creed, İstanbul'da!!! (Video) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
0
Favori
22.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • oyun diye herşey mübah öyle mi? niye o zaman zamanında modern warfare 2 sırf havaalanındaki katliam bölümü yüzünden rusyada yasaklandı? Bir biz miyiz enayi? bence bu oyun da Türkiye'de yasaklanır, ki doğrusu da o olur zaten.
  • Troll avı başlasın:D arkadaşım birincisi Ubisoft Amerikalı değil Fransız'dır ikincisi; eğlence sektöründe böyle geri kafalı olmanın manasız olduğu kanaatindeyim. Böyle bir tarih bugüne kadar konu edilmediği için büyük bir ayıp zaten. Hayır buraya yazanların yaş ortalaması kaç ben anlamıyorum ki?:D
  • oyunun grafikleri iyi olsa bari yine soluk yüzler olmasa
  • güzel haber burdada siyaset yapanlar çıkacaktır tabi.
  • İlla padişah öldürmeyle alakalı olucak degıl herhalde

    Bknz:

    Assassin's Creed Video oyunu Haşhaşilerden (Suikastçilerden) esinlenerek yapılmıştır.


    8. yüzyılda İsmaililiğin Nizarî kolundan çıkan bu topluluğun 15. yüzyıla dek faaliyetlerini sürdürdükleri sanılmaktadır[kaynak belirtilmeli]. Kapalı bir topluluk olan haşhaşiler (suikastçiler) radikal bir din akımının takipçileri olarak ortaya çıktılar. Suikasti, Eyyubilere, Selçuklulara ve Abbasilere Tapınak Şövalyelerine Haçlılara karşı siyasi yaptırım aracı olarak kullandılar ayrıca üçüncü haçlı seferi sırasında haçlılara ve tapınak şövalyelerinede suikast yapmışlardır. Avrupa dillerine Haçlı Frankları tarafından taşınan assassin sözcüğünün kökeni haşhaşindir.
  • Olayları saptırıp bizi kızdıracaklarını zannetmiyorum. Meraktayım...
  • Nizamülmükten başka süikaste uğrayan yok galiba Türk tarihinde.Onun zamanında da geçmiyeceğine göre padişahın emriyle adam öldürebiliriz,yani beklediğinizin aksine padişah filan öldürmiycez,okullarda tarih okutuyolar bide peh
  • Aynen bende böyle düşünüyorum. Fransızların Türk'leri sevmediği aşikar. Fransa'da bir mağazaya alışveriş yapmak için girin Türk olduğunuzu öğrendiklerinde anda görevliler anında sizle ilgilenmeyip geri basıyorlarmış. Bir an önce çıkıp gitsinler falan diye herhalde. Tarihimizi incitmesinler de İstanbul'da geçecek bir oyun gerçekten çok güzel olur.

    quote:

    Orijinalden alıntı: khyrasothemis

    umarım ubisoft fransızlıgını gösteripte bizi incitecek bir oyun yapmaz...
  • Bakalım nasıl olacak
  • tarihimizle dalga gecen yapımcılara anlayacakları tarzda tepkimizi belirtiriz arkadaşlar rahat olun türk oyun sektörü ve oyuncuları kendinin farkında bence.
  • Kötü haber geldi sanırım baş roldeki eleman Büyük ihtimal ermeni olabilir Forumlarda yazılanlara göre.Biliyorsunuz ermeni soykırımını en çok destekleyenler fransızlar doğal olarakta bizi kötüleyecekler malesef.
  • inşallah bize karşı yanlış tavır sergileyen bir oyun yapmaz
  • Hikayeyi tahmin eder gibiyim . Sultan Süleyman Piece of Eden ı ele geçirir bu sayede ultra güçlü bir hükümdar haline gelir önceki oyunda papanın oğlu ve Borgia ordularına karşı savaştığımız gibi buradada Sultan Süleyman ve Osmanlı ordusuna karşı oynarız. Umarım tahminlerim yanlış çıkar ama pek ümitli değilim açıkçası...
  • Assasin's Creed 2, İtalya'da geçtiği için, İtalyanca Dil desteği eklendi. Umarım Revelations'a da Türkçe Dil desteği koyarlar. Ki! koymazlarsa, serinin Fan'ı olduğum halde bu oyunu almam. En azından Orjinalini almam.
    Not: Revelations kelimesinin Türkçe karşılığı Vahiler/Ayetler. Yani konu itibariyle, oyunda Din uğsurunun ağırlıkta olacağı kaçınılmaz.
  • Durun yahu adamlar bir sey yapmadan yoruma baslamissiniz.ayrica bugune kadar oyunlarda onlarca milletten onlarca kotu adam oldurduk,turk oldurunce ne olacak?amerikanlar 'enee oyunda amerikan olduruyoz,almam ben bu oyunu' deseydi oyun sektoru diye bir sey kalmamis olurdu.
  • Umarım bize fazla Fransız kalmamışlardır!Bu habere çok ama çok sevindim oyun tarihinde beni en çok etkileyen oyun serilerinden biri İstanbul'da geçecek bu gerçekten harika bir haber!Ubisoft Fransızlık yapmazsa her şey çok güzel olacak.
  • inşallah tarihi çarpıtmadan gösterirler..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fthzgr

    Hangi padişahı öldürcem acaba? Zevkli olacak gibi ve arkadaşlar bunun altından tartışma çıkartmayın. Unutmayın bu sadece bir oyun.


    Arkadaşın dediği gibi padişah öldürmeye kafayı çok takmışsın belli.İlla padişah öldüreceğimizi nerden biliyorsun ? 2.oyunda Papa'ya karşı savaş veriyorduk ama Papa'yı öldürmedik.Eğer bu oyunun geçtiği dönemde padişah Yavuz Han yada Kanuni Han olursa kesinlikle öldürmeyiz çünkü onlarda İslam Halifesi olmuş oluyor.Tamam yönettiğimiz karakter Padişaha karşı olabilir ama kesinlikle padişaha suikast düzenleyeceğini sanmıyorum.Onu Ubisoft belirliycek artık.
  • Uncharted 2,Indiana Jones,Tomb Raider'deki gibi kapkara yada araplar gibi giyinen Türk'leri çizmesinler o bana yeter.
    @Modernova
    Onu geçenki konuda söylemiştim ama resmini koyamamıştım.İyiki sen koymuşsun hacı. :)
  • .Hawx
    Haklısın kardeş o düşünce biraz saçma düşünce.Ben oyunda Türk olsada suikast düzenlerim.Ama padişaha gelince suikast işi biraz değişir(onu yapacaklarını pek sanmıyorum ama).Zaten Amerika'nın yada başka birinin yaptığı oyun Amerika'lı öldürüyoruz ama hiçbir zaman önemli bir şahsiyet öldürmüyoruz! Örn:Assasins Creed 2 onda papayla savaşıyorduk ama papayı öldürmedik.Benim söz ettiğim sadece önemli şahsiyet öldürme olmasın.Yoksa onu mecburen yapacağız.Mutlaka birilerine suikast düzenlemek zorundayız.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.