Şimdi Ara

Yeni aldığım acer Aspire 7 A715-51G laptop fişe takılı değilken açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba;

    yeni aldığım acer laptop fişe takılı değilken açılmıyor. fişi takıp açtıktan sonra fişten çıkardığımda pil ile sorunsuz çalışıyor. fiş olmadan yeniden başlat yaptığımda sorunsuz bir şekilde kapanıp açılıyor ama bilgisayarı kapat dediğimde kapanıyor ve fişi takmazsam açılmıyor. sürücüler güncel, bios güncel, bilgisayarın batarya güç yönetimi denge modunda. laptop 4 günlük ve bu sorun ilk gün var mıydı yoksa daha yeni mi oldu bilmiyorum. 4 gün önce aldığım daha taksitleri bile başlamamış bilgisayarı teknik servise vermek işlerimi çok aksatacak ve moralimi fazlasıyla bozacak. ayrıca acer teknik servisin kötü şöhreti de malumunuz. türkiye genelinde sadece bir tane yetkili servisleri var. kimbilir benim laptopa sıra ne zaman gelir. benimle aynı sorunu yaşayıp çözümünü bilen var mı acaba.

    teşekkürler.




  • Dostum bende aynı modeli aldım, şimdiye kadar sorun yoktu yeni oldu bendede aynı sorun sen ne yaptın halledebildin mi iade etmeyi düşüyorum bende

  • amazondan almıştım. kusurlu ürün diyerek sorunsuz bir şekilde iade ettim. yerine aynısından aldım iyi de oldu çünkü indirime girmişti. sende kaç gün sonra ortaya çıktı acaba, bir de acer care center yazılımında bataryanın tam dolmasını engellemek için bir seçenek var, onu açtıktan sonra olmuş olabilir mi acaba.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsmtn -- 10 Aralık 2022; 23:56:16 >
  • hsmtn H kullanıcısına yanıt

    bu statik elektirik'ten dolayı oluyormuş bendede bir kere oldu laptop kapattıktan sonra usb vs cıkarıp 10 sn power tuşuna basınca statik elektirik boşalıyor ve tekrardan açınca düzelir açılıyor pc.. o indirim konusundada 29 kasımda bende aldım bana hediye çeki olarak aradaki farkı yansıtacaklarını söylediler bakalım henüz daha gelen bir şey yok bakalım ne zaman tanımlayacaklar çeki.

  • nasıl yani, bu şekilde statik elektrik boşalınca açılmama sorunu düzeliyor mu. bir de bazen kapanmama sorunu var. yani windowstan kapattığımda laptopun fanları durmuyor ve yandaki mavi ışık sönmüyor. kapama tuşuna uzunca basıp kapatıyorum. windowstan kaynaklı diye düşünüyorum, senin bir bilgin var mı bu konuda. para iadesine gelince, ben 27 kasımda aldım. bana bir hafta sonra hediye kartı olarak yansıdı ama farkın tamamı değil fark 650 tl idi, yatan 400 tl itiraz ettim ama düzelmedi. sen aldığında fiyatı kaç para idi. bunları cevaplarsan sevinirim.

  • hsmtn H kullanıcısına yanıt

    statik elektirik evet boştaltınca düğmesine basınca açılıyor önceden açılmıyor sadece mavi ışık yanıyordu o statik elektirik olayı çok sık olan bişey değil arada sırada oluyordu oda böyle çözümle hallettim o kapanmama sorununa gelince windows 11 bende pro yüklü öyle sorun yok sende işletim sistemini güncel olanı kurup driver vs tam kurup dene eğer devam ederse yolla değişim yada iade talep edebilirsin para konusundada 29 kasımda aldım 15.000 e ertesi gün 14.300 e düştü bayada öyle kaldı fiyat şimdi baktım amazonda 16.000 olmuş :) ama müşteri temsilcisi cumaya kadar bekleyin yansıyacak hediye çeki dedi bana bakalım yansıtacaklarmı..

  • statik elektrik yani fişe takılı değilken açılmama sorununu yeni laptopta da oldu. kasanın altında sol menteşeye yakın, yanında pil amblemi olan bir delik var. cep telefonlarının sim yuvalarını çıkarmada kullanılan aparatı bu deliğe sokup içindeki düğmeye 5-10 saniye basılı tutarak statik elektriği boşaltınca düzeliyor.

  • Merhaba benim bilgisayarıma da klavyeden içeri kola döküldü. Aynı sorunu ben de yaşıyorum güç kablosu takılı değilken bilgisayarı açamıyorum.şarja takılınca sorunsuz açılıyor ama. Tam nasıl çözdüğünü anlayamadım. . Lütfen yardımcı olabilir misin

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.