Şimdi Ara

YEDİTEPE ÜNİ KAYIT SİLDİRME - Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, ben şuan Yeditepe'de öğrenciyim ve başka bir üniversite kazandığım için kaydımı sildirmek istiyorum. Cuma günü okula gideceğim acaba bir günde biter mi bu işlem? Yoksa çok fazla uğraştırırlar mı? Kesin kayıt 18'inde son sanırım. Bu tarihe yetişebilir miyim?

    Son olarak kaydımı sildirmeden önce askerlik şubesinden belge almalı mıyım?



    Edit. Mesajlar geldiği için editliyorum konuyu. Öğrenci işlerine gidiyorsunuz, gerekli yerlerden (fakülte sekreterliği, kütüphane vs) imzaları alıyorsunuz daha sonra, kaydınızı silip diplomanızı veriyorlar. Birkaç saat içerisinde kaydım silinmişti. Ben askerlik durum belgesini kaydımı sildirmeden önce almıştım sorun olmaması açısından. Bunun dışında bana kaydınız bir ay sonra silinecek, yönetim kurulu toplanacak vs demişlerdi, onlara aldırmayın, onlar kendi içlerindeki işler siz diplomanızı aldırdıktan sonra istediğiniz yere kayıt yaptırabilirsiniz, ben kayıt tarihi bitecek bunlar silene kadar diye korkmuştum çünkü o yönde bilgi veriyorlar, aldırmayın sorun olmuyor.

    Ben konuyu açtıktan sonra başka üniversiteye geçiş yaptım, tam bursluydum, şuan bir devlet üniversitesinde okuyorum, bir yılım kaldı, fakat benim durumumda olanlar varsa tavsiyem yeditepe gibi bir okulu bırakmamaları, hiçbir devlet üniversitesi size o imkanları yaratamaz, ortamı vs bahane edip bırakmayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psman -- 19 Eylül 2019; 1:7:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Sadece öğrenci kimlik kartını al hocam oraya teslim ediyorsun. 2 saate tamamlanır tüm işlem 4-7 gün arası edevlet ve yöksisten silinir
  • hocam yaşıyormusun bilmiyorumda :) bende yeditepeye kayıt oldum 1 sene gittim dgs ile. sonra durumla fena karıştı bursum hiç yoktu burunlarından kıl aldırmyorlar 1,5 senedir gitmiyorum hala yoklamada ismim geçiyor e devlette pasif öğrenci olarak gözüküyorum bunlar ne zaman kayıt siliyorlar yada siliniyormu böyle birşey varmı? çünki durumumu toparlamam 3-4 seneyi bulur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.