Şimdi Ara

Yazılım sorunu !!! Redmi Note 10 Pro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • MIUI sürümü: 14.0.2.0 Global.


    Xiaomi ailesine sesleniyorum, beş para etmez bir yazılımınız var, pişman oldum iki ayrı model kullandım geçmişte note 9 pro ve şuan note 10 pro olarak bir gram gelişme bile olmamış, birbirinden rezalet uygulama hataları var...


    120hz ekran diye abartarak reklam yapıyorlar, şarjı su gibi harcıyor, standart 60hz'de kullanmak zorunda kalıyoruz, yaptıkları cihaz bu kadar kötü işte, 120hz akıcı ve canlı ekran performansı sunacaksanız eğer, batarya optimizasyonunu da ona göre yapacaksınız, ucuz Çin markasından bunu beklemek zor tabi.


    Cihazı karanlık modda kullanıyorum uygulanmaların gelen bildirimlerine tıkladığımda açık modda uygulamalar çalışıyor, uygulamadan çıkıp yeniden girince karanlık mod oluyor.


    Diğer yandan mobil uygulamaların bazılarında yazı yazarken arama bölümlerinde yazı karakterleri görünmüyor, aydınlık moda alınca arama da ne yazdığımı görebiliyorum.


    Kendi kendine "rahatsız etme" özelliği aktif hale geliyor bu da ilk defa başıma geliyor.


    Telefonla konuşurken sensör hatası hala devam ediyor ve bir çok modelde var, siz konuşurken cihaz bir sürü uygulamaya girmiş açmış vs. yani, bu da ayrı bir rezillik konusu...


    Diğer yandan galeri de herhangi bir fotoğraf editleme ya da çekilmiş ve ya paylaşılmış bir fotoğraftan sonra "dosya biçimi desteklenmiyor veya dosyalar hasarlı" diye yazan bir fotoğraf beliriyor galeri içinde, şaka gibi...


    Bu arada daha da güncelleme filan gelmez bu seriye, Note 9 Pro varken alt modeli olan Note 8 Pro daha önce Android sürümü almıştı, bir de böyle saçma bir durumu var yazılım güncelleme de, Note 10 Pro da şuan Android 13 aldı tamam artık sonra bir güncelleme gelirse ne ala, o da kaç sene sonra gelirse artık, o kadar beceriksizler ki yazılan soru sorulan hiç bir şeye cevap vermiyorlar bile, hata bizde bu tür markalara para kazandırıyoruz.


    Bu kadar kalitesiz bir yazılım yapan android cihaz markası görmedim, Xiaomi'de Snapdragon olmasa asla kullanılacak bir marka değil, Casper bile sizden daha başarılı Samsung ise android konusunda sizden çok üstün.




    Yazılım sorunu !!! Redmi Note 10 Pro



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 29 Haziran 2023; 0:32:27 >







  • Adam haklı beyler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.