Şimdi Ara

Yayın Menzilini Arttırabilmek ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yurtdışından bir bebek monitörü siparişi vermiştim. Ürün geldi ancak wireless menzili malesef çok kötü. Ev içinde alıcı ile monitör anteni birbirini doğrudan görürse menzili 3-5 mt arası değişiyor. hatta arada sadece 0.5mt oynayarak sinyal gücünün 5'den 0'a düştüğü oluyor. araya bir duvar girse yada odanın köşesini dönseniz sinyal zaten anında gidiyor. özetle kamera başka odada iken siz başka bir odadan yayını sağlıklı bir şekilde alamıyorsunuz.
    cihaz da çok ucuz bir cihaz olmadığı için kenara atmaya el vermedim. acaba diyorum sinyal gücünü ve yayın menzilini arttırmak için birşeyler yapılabilir mi? aklıma ilk gelen şey kamera üzerindeki anteni değiştirmek oldu. çünkü alıcı monitör üzerinde zaten herhangi bir anten yok. sadece kamera da sökülebilir bir anten var. onun da soketinin piyasadaki wifi modemlerin değiştirilebilir anten soketleriyle uyumlu olup olmadığından emin değilim.

    neyse cihaz bu:
    http://www.aliexpress.com/item/High-Quality-2-4G-Wireless-Digital-Camera-Voice-Control-2-4-LCD-Baby-Monitor-Night-Version/668844758.html

    diyorum mesela bu tarz bir anten taksam yayın gücü yada menzili artar mı?
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/edup-7dbi-wi-fi-kablosuz-anten-wireless-anten-82040610







  • Bahsettiğiniz anten ile menzili artar ama yeterli olacağını düşünmüyorum.
    Linkteki ürünün yeterli olacağını düşünüyorum. Anteni söküp bunu takıyorsunuz. Ama yayın güçlü olduğundan bebek için sakıncalı olabilir.

    http://www.aliexpress.com/item/2W-Wifi-Wireless-Broadband-Amplifier-2-4Ghz-Power-Range-Signal-Booster-Router-Free-Shipping-Drop-Shipping/796153851.html
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.