Şimdi Ara

Yayalara Önceliğin Mantığı Nedir? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ben bir tane araba kullanıyorum. Her seferinde 1 tane yayaya yol veriyorum. 2 araba kullansam 2 yayaya yol veririm. Yani aynı anda kaç araba kullanıyorsam o kadar yayaya yol veririm. Bu işin mantığı şudur. Ne kadar araba. O kadar yaya.

    Durduğum zaman 1 yaya geçtiyse ve arkasından başka yaya geçmeye çalışıyorsa basıyorum gaza. Vuruyorum. Böyle bir sürü yayaya vurdum. Herkes sırasını bekleyecek.
  • yayaların kaportalarının olmaması.
  • Daha kırmızıa durmayıp yayaları ezmeye çalışanların olduğu bu trafikte yayaların öncelikli olduğunun bazı sığırlara hatırlatılması gerekiyor.

    Bu sabah araç kamerama yansıyan sığır;

  • Şu an en kötü arabanın son hızı 170-180 değil mi? Almanya hariç tüm dünyada hız sınırı max kaç? 130 bilemedin 140.

    Ha işte bunun nedeni de o.Çok ufak bi nüans var onu yakalarsanız anlarsınız.Bu abilerin gözünde hiçbirimizin canı önemli değil.Yani olay yaya yaşasın diye değil öyle söyleyeyim.

    Bilader büyük resim kursuna mı gittin diyecekler çıkacaktır, onları konu dışına alabiliriz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baya saçma bi soru ne kadar arabamın 70 le ilerlerken 0 a düşmesinden haz etmesemde.

    Yaya tarafından düşünülünce hiç bir arabanın yol vermediğini düşün sonuç o yayayın en az 15 dakika karşıdan karşıya geçmesine kadar sürebilir.
  • Bu sorular geliyor ise gercekten vay halimize, biz bir arpa yol alamagiz.Burada sorutu soran arkadasa yorumum yok ancak ulkede gelistiririlen zihbiyet ve ortam bu sorulari sorduruyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu başlığı açan ve bu düşüncedeki diğer insanların çoğunun dünya görüşü Edirne ve Kars arasında sınırlı. Bu yüzden sıkışıp kaldığı bu çoraklıktan dışarıdaki dünyada işlerin nasıl yürüdüğünü bilmiyorlar. Avrupa'ya gelince de arabanın duracağını bilerek yaya geçidine koşarak atlayanlar da bu tipler. Abartısız söylüyorum size bir kere yurt dışındayken Türkiye'den arkadaşım gelmişti ve bana dediği ilk şey "Burdaki insanlar ne kadar enayi la hepsi duruyor yaya geçidinde ehe." idi. Bu tamamen ahlakla ilgili. Yayanın geçiş önceliğine karşı çıkan herkes ahlaksızdır. Bir kere zaten insan olsan, sen arabanın içinde sıcak ve rahat şekilde yolculuk ederken, 5 saniye durup, dışarda soğukta, yağmurda yolda yürüyen adama yol vermenin nezaket kuralı olduğunu vicdanen bilirsin. Zaten bunu bilmeyen insan da ahlaksız oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.