Şimdi Ara

Yavru kuş acil yardım!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 5.katta oturuyorum.Yaklaşık 2 ay önce kuşlar balkona yuva yaptı.5 gün öncede yumurtalar kırıldı ve 2 yavrusu oldu bizim kusun Yanlız dün gece saat 2 gibi balkondan kuşun saglam bi bağarma sesini duydum uykum olduğu için kalkıp bakamadım nolduģuna.Sabah olduğunda ise yavrulardan biri piyasada yok annede yok tek başına bi yavru kalmış oda tir tir titriyor şimdi hava sıcak olmasna rağmen anlayamadım.Ne olmuş olabilir? Bisi yapmadan annesini beklim dedim bekle bekle kursa gittim geldim hala yok. Yuvadan en fazla 10 dakka ayrılan kuş saatlerdir hatta sabahtan beri yok. Eger gelmezse yavruyu evin içine almayı düsünuyorum. Yalnız nasıl besliyeceğim hakkında hiç bi fikrim yok. Kuşu iceriye almalımıyım uoksa annesi kesin olarak gelir mi alırsam neyle nasıl beslim yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkur ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Bir veterinere git olayı anlat onlar sana nasıl besliceğini vs. anlatırlar.
  • Aynen hocam öle yapim ben en iyisi. Annesi gelmicek bunun bırakti gitti heralde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer annesi gittiyse mutlaka içeri alın.Hava sıcak bile olsa hava akımına kuşlar çok hassas.
    Yavru kuşu şırıngayla besleme taktikleri var internette aratırsanız bulursunuz.Facebook üzerinde ise aktif bir sayfa var isterseniz pmden yollarım orada yardımcı olurlar.
    Zor ve zaman gerektiren bir iş olacaktır ama sevabı da çoktur elbet.
  • Atmaca filan götürmüş olmasın atmacanın küçük kuşları yediğini çok duydum ama hiç rastlamadım bence yavruyu içeri al besle yumurta sarısı ve sütü karıştırıp şırıngayla besleniyor diye biliyorum ama önce bir veterinere götür

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önerileriniz için çok teşekkür ediyorum. Dün kuşu tam alıcaktım annesinin geldiğini gördüm yalnız sabaha karşı yine gitti ve suan saat gecenin 4ü hala gelmedi.Amacı ne bu hayvanın anlamadım. Ölmesini mi istiyor yavrusunun yine gelir dedim heralde bu sefer gelceği yok benim bildigim kuslar geceyi yuvalarında geciriyor. Yavru uyuyor şuan ama hava soğuk. Sabah ışığna kadar gelmezse yavruyu alcam artık.Allah günah yazmasın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.