Şimdi Ara

Yavru kedi buldum ama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar , 2 gün önce bahçede bir kedi buldum yani yavru kedi , kanepenin arkasına düşmüş neyse annesi alır herhalde dedim kanepeye koydum bulsun diye susmadı miyav miyav miyav. Kalktım sabah hala ses geliyor baktım kanepenin arkasına düşmüş tekrar aldım yukarı çıkardım evin önüne (2.kat) güzel bir karton kutuya havluyla zemin yaptım 1 tanede bez parçası verdim ona sarınsın diye sustu biraz. Gittim yavru kediler için biberon varmış ondan aldım , mama yaptım yavru kedi için besledim falan çişini yaptırdım (yavru olduğu için kendi yapamıyor). Kakası yok sanırım kıçını pamukla siliyorum siliyorum gelen giden yok. Neyse sıcak su da koydum üşümesin diye havlunun altına. Sustu beni görünce miyavlıyordu falan. Bu sabahtan itibaren miyavladı miyavladı baya işim vardı benim dışarı çıktım abim bakmış. Mamayı vermiş itmiş durmadan falan neyse geldim ben suyunu tazeledim. Zorlada olsa mamasını verdim , çişini yaptırdım. Saat 11-11.30 falandı yaptım saat 15:30 1 kere bile miyavlamadı paso uyku halinde. Bakıyorum ölmesin vs diye yavru daha yoksa salacam bahçeye pek sıcak bakmıyor bizimkiler. Tık yok kedide bir de durmadan tırmalıyor tırnaklarını çıkartıyor , titreyip duruyor. Anlamadım valla. Tahmini 8-10 günlük falan herhalde çünkü bulduğumda daha gözleri açılmamıştı. Pamukla sildim sildim anca açıldı kabuk düştü. Var mı tecrübeli olan arkadaşlar ? Teşekkürler.







  • Kedinizin gözleri açıldıysa 8-10 günlük değildir. Büyük ihtimal kedinizin gözleri iltihaplıydı siz silince açılmıştır. Henüz çok küçük olduğu için tırnaklarını kullanmasını bilmiyordur, hep çıkık vaziyettedir. Bir de kediye normal market sütü veriyorsanız hemen vermeyi kesin. Midesini bozar, gaz yapar v.s v.s. Kedilere özel süt tozu satılıyor onlardan alıp yaparsanız çok daha iyi olur. Umarım sağlıklı bir şekilde büyür.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: schweppes2013

    Kedinizin gözleri açıldıysa 8-10 günlük değildir. Büyük ihtimal kedinizin gözleri iltihaplıydı siz silince açılmıştır. Henüz çok küçük olduğu için tırnaklarını kullanmasını bilmiyordur, hep çıkık vaziyettedir. Bir de kediye normal market sütü veriyorsanız hemen vermeyi kesin. Midesini bozar, gaz yapar v.s v.s. Kedilere özel süt tozu satılıyor onlardan alıp yaparsanız çok daha iyi olur. Umarım sağlıklı bir şekilde büyür.

    Teşekkür ederim.
  • Öldü arkadaşlar , başımız sağ olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.