Şimdi Ara

YapıKredi Türkiye'deki İlk Finansal Android Uygulamasını Sundu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yapı Kredi Bankası, Android telefonlar için Türkiye’nin ilk Finansal Android Uygulamasını müşterilerinin kullanımına sundu.

    Uygulama ile ilgili ayrıntılara web sitesinden ulaşabilirsiniz.

    Uygulama şimdilik internet bankacılığını içermese de, sanırım ileride o özellik de eklenecektir. Darısı diğer bankalarımızın başına!.. (CepteTEB'i saymıyorum, kendisi linkten ibaret)



    Aşağıdaki metin ve resimler web sitesinden alıntıdır.

    İlklerin bankası Yapı Kredi, giderek yaygınlaşan Android telefonlar için Türkiye’nin ilk Finansal Android Uygulamasını müşterilerinin kullanımına sundu.

    Yapı Kredi’nin Türkiye’de öncü olarak sunduğu ilk Türkçe Android’e özel finansal uygulama, birçok finansal hizmete 7 gün 24 saat boyunca kolayca erişebilmeyi sağlıyor.

    İMKB verilerine erişim, hisse senetlerini ve finans dünyasındaki son gelişmeleri takip edebilme imkânı veren bu uygulama ile aynı zamanda tek bir tıklamayla Yapı Kredi Müşteri Hizmetleri'ne ulaşabilirsiniz.

    Mobil olarak bireysel kredi, repo, döviz, esnek hesap hesaplamaları yapabilir, faiz ve ücret oranları gibi finansal bilgileri takip edebilme olanağına sahip olabilirsiniz.

    Ayrıca nerde olursanız olun size en yakın Yapı Kredi ATM ve Şubelerini kolaylıkla bulabilir, şubelerin telefon numaralarına ve adreslerine ulaşabilirsiniz.




    Yapı Kredi Finansal Android Uygulaması'nı Nasıl Yükleyebilirim ?






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iphoneunu satan bilge -- 27 Ekim 2010; 13:24:17 >







  • internet bankacılığı yok olunca bi anlamı kalmıyo iş bankasının programı çookk pratik ykb internet bankacılığına girmek zaten bir işkence androidden ykb internet bankkcılığı girişini hangi browser dan yapıyorusunuz ben şahsen girmeyi bırak girmek bile istemiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.