Şimdi Ara

Yapay zeka ile özgeçmişinizi nasıl düzenlersiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Resume Worded, özgeçmişinizi ve LinkedIn profilinizi optimize eden yapay zeka destekli bir uygulamadır. En iyi şirketlerde iş bulmak için özgeçmişinizi ve LinkedIn profilinizi göz önüne çıkartmanız gerekir. Resume Worded'in yardımcı olabileceği yer burasıdır. Başvuru takip sistemini atlamanıza izin veren eyleme dönüştürülebilir geri bildirim sağlar, böylece işe alım yöneticileri özgeçmişinizi okuyabilir. Yeni mezun olduysanız ve fazla deneyiminiz yoksa bu kullanışlı bir sistemdir. Şablonlar kısa ve özdür, işlerinizi şirketlere birkaç sayfada iletebilirsiniz.





  • Yurt dışı için kullanışlı olabilir ama benim gördüğüm ülkemizde maalesef pek gerek kalmadı. Zamanında epey büyük bir hastanenin online sistemlerini yönettim. 4-5 senenin sonunda biriken arşive şöyle bir baktım da ne başvurular vardı. Ne fotolar gördüm. Ve yani %99 u öyleydi o derece. O yüzden yani maalesef kasılacak bir şey kalmamış Tr'de. Cafe de arkadaşıyla kol kola iken çekilmiş fotodan kırpan, arabada instagram pozu verir gibi pozlar, dudaklarını büzüp poz veren bile vardı. Yani düz bir arkaplan bulayım, az çok hani bir gömlek falan giyeyim yok. Yapay zeka da işe yaramaz yani bunlara.

    Hani adamlar kurum o kadar seçeneksizdi ki, o yüzden yani bunlar arasından seçiyordu. Zaten asgari ücret vermeseniz bile olur diyenler de vardı maaş beklentisinde.

  • firmalar ya kas gücü yüksek amele arar.
    yada nitelikli projeler üretmiş beyin adamı arar.
    senin cv de hangisi daha fazla ağır bastığına bakacaksın.

  • bizim burada cv'den çok tanıdık varsa işler yürüyor diyebilirim ama ispatlayamam :D
    diğer türlü işe girişler falan artık çok zorlu..

    + olarak insan çok maalesef.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muammer816 -- 17 Eylül 2023; 12:37:40 >
  • Ulkede bilginin değeri yokki ne Cv si. Kurumsal firma kaç tane var. Heleki bi anadolu sehrinde oturuyorsanız benim gibi. Allahın unuttugu bi sehirde.

    Buyuk sehirlerde var deseniz oralarda insanın omrunden omur alıo. Dusmanımı dusurmesin. İş yuzunden millet akın edio.

    Tum bunlara ek ozek sektor işçi değil köle alıo kendine. Burda gece 11 lere kadar calıştırıyorlar milleti. Canı ne zaman isterse o zaman gidin dio adamlar.

  • burada köle pazarından seçince gerek olmaz...

  • Yapay Zeka Cv si ile iş başvurusu yapanların başvuruları çöp olur demedi demeyin...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.