Şimdi Ara

Yapay Zeka Araçlarını Kullanarak İçerik Üretimi Eğitimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba,


    Sizlere yapay zeka araçlarını kullanarak nasıl dijital içerik üretimi yapabileceğiniz bir kanal önereceğim. Aynı zamanda www.dersheryerde.com üzerinden de yayınlıyorlar. Her hafta yeni içerikleri mevcut.


    İlk videolarını aşağıya bırakıyorum. İlgisini çekenler kanalı buradan takip edebilirler.


    Videoda theresanaiforthat.com sitesi üzerinden nasıl yapay zeka araçlarına erişebileceğiniz hakkında. Aynı zamanda Wonder Dynamics vs RCV GUI gibi araçlardan da bahsediyorlar.



    Ders Her Yerdeyoutube
    Bu mikro eğitim videosunda herkesin mutlaka öğrenmesi gereken bir konuya değindik. www.theresanaaiforthat.com sitesi sayesinde tüm yapay zeka araçlarını gerçek zamanlı olarak inceleyebilir ve tercih ettiklerinizi kullanabilirsiniz. 👾 🎈 Bu eğitim videosunda bahsedilen diğer araçlar ise Wonder Dynamics ve RCV GUI. Bu iki aracın ve daha fazlasının nasıl kullanıldığına bir sonraki videolarda ulaşabilirsiniz. 💻🎓 Bu ve bunun gibi içeriklere daha fazla ulaşmak için kanalı takip etmeyi ve videoyu beğenmeyi unutmayın. Videoda bahsettiğimiz araçların linklerini aşağıdan bulabilirsiniz. 👍🔽 📌 https://theresanaiforthat.com/ 📌 https://app.wonderdynamics.com/ 📌 https://github.com/Tiger14n/RVC-GUI
    https://www.youtube.com/watch?v=cevwCpF5imk&t=70s







  • faydalı.Hocam peki telif vs var mı.Direkt kullanabilir miyiz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.