Şimdi Ara

' _____ YAMAHA AV RECEİVERS _____ ' (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.843
Cevap
43
Favori
331.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kutudan yeni çıkmış bebek
     ' _____ YAMAHA AV RECEİVERS _____ '
  • Komple sistem,
     ' _____ YAMAHA AV RECEİVERS _____ '
  • Cep sinemam
     ' _____ YAMAHA AV RECEİVERS _____ '
  • Wharf. Diamond 9.6'lar çok iri yarı oldukları için şimdilik rear olarak görev yapıyorlar
     ' _____ YAMAHA AV RECEİVERS _____ '
  • Wharf. Diamond 9 serisinin en baba center'ı 9CM, yakından görmek isteyenler için
     ' _____ YAMAHA AV RECEİVERS _____ '
  • Eee ben sözümü tuttum, sıra diğer yamahalı dostlarımda...
    Selamlar
  • hayırlı olsun kardeş güle güle kullan ama sana yeni büyük salonlu bir ev lazım yazık aletlere yerlerde sürünüyorlar...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sefalenk
    sana yeni büyük salonlu bir ev lazım yazık aletlere yerlerde sürünüyorlar...


    Haklısın sefa. İlerleyen yıllarda sistemi salona kuracağım da şimdilik böyle idare ediyoruz mecburen. Sistemi kuralı çok oldu aslında ama resimler yeni
  • arkadaşlar, ben 661'in radyosunu kullanamadım, o plastik kare anteni de taktım, beyaz bir kablo da var onu da taktım ama hiçbir kanal çekmiyor? ekstra anten mi lazim?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: scubat

    arkadaşlar, ben 661'in radyosunu kullanamadım, o plastik kare anteni de taktım, beyaz bir kablo da var onu da taktım ama hiçbir kanal çekmiyor? ekstra anten mi lazim?

    Beyaz kablo(yukarıda resmi var) FM bandı için, onu kullan. AV receiver'ın arkasında " TUNER" kısmında uygun girişe taktığında sorunsuz çalışması lazım. Ekstra antene gerek yok. Belki yanlış yere takmış ya da tam oturtamamışsındır anten kablosunu...
  • kursad kardeş hayırlı olsun yalnız hoparlörler birbirine çok yakın duruyor sanırım yer darlığı çekiyorsun. Bu arada resimlerde kumandanın yanındaki siyah kare şeklindeki şey nedir bende öyle bir parça yoktu?
  • solundaki şeyden bahsediyosan anten o gereksiz bşey
  • quote:

    Orjinalden alıntı: MaGeSuKo
    kursad kardeş hayırlı olsun yalnız hoparlörler birbirine çok yakın duruyor sanırım yer darlığı çekiyorsun. Bu arada resimlerde kumandanın yanındaki siyah kare şeklindeki şey nedir bende öyle bir parça yoktu?

    Sistem eski aslında da fotoğraflar yeni sevgili dostum
    Evet, sistem şu anda yaklaşık 12 metrekare bir odada kurulu. Ancak ileride salona kuracağım, işte o vakit hem AV receiver hem wharf.'ler gerçek yüzünü gösterecektir
    O bahsettiğin parça AM radyo anteni, kullanmıyorum ama bütün AV receiver'lar da vardır bu anten, sen de nasıl olmaz anlamadım




  • selamlar

    @kursad dostum çok güzel setin var güle güle kullanırsın inşallah büyük bir yere geçtiğin zamanda senin yüzünü güldüreceklerdir inşallah.bende en kısa zamanda resimlerimi çekip buraya koyarım hayırlısıyla.

    @sevgili magesuko artık 2 tane front sahibi olayımda 5+1 razıyım şimdiden 40 ytlm oldu ama bu arada senin bu bende yok dediğin şey nedir onu merak ettim ?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: zart
    selamlar
    @kursad dostum çok güzel setin var güle güle kullanırsın inşallah büyük bir yere geçtiğin zamanda senin yüzünü güldüreceklerdir inşallah.bende en kısa zamanda resimlerimi çekip buraya koyarım hayırlısıyla.

    Teşekkür ederim sevgili dostum, daha iyileri senin olur umarım. Bu arada wharfedale 9.6'ları şiddetle tavsiye ederim. Fiyat/performans ve de görüntü olarak gerçekten bir muadili daha yok benim bildiğim.
    Fotoğrafları bekliyorum.
    Selamlar...
  • O kare şeklindeki parça benden çıkmadı ben anfiyi 2. el almıştım. Neyse eğer AM anteniyse bir işime yaramaz zaten

    Zart dostum daha çok para biriktirmen gerekecek anlaşılan

    Kursad hocam ben bu aralar hdrip filmler izliyorum ve bunlarda sanırım ac3 ses kodlaması var ama arka uydulardan hiç ses falan duymuyorum ben yaw center ve frotlar bastırıyor hep. Acaba bu filmlerde 5.1 desteği yok oyüzden mi net bir şey duyulmuyo? Arka uydulara yaklaşınca ses geliyo ama benim film izlerken oturduğum yerden birşey duymuyorum ben. Gerçi belki filmde çok fazla efek olmayadabilir. Her filmde öyle arkalara efekler veren sesler olmuyor bildiğim kadarıyla. Mesela riddick de epey efek vardı. Stereo surround moduyla izliyorum bu filmleri bazende neo:6 cinema ile sence bunlar arasında bir fark var mı hangisini tavsiye edersin?




  • Pc ile lcd'in arasında ses bağlantısını optik ya da coax olarak yapman lazım orjinal 5.1 ses alabilmen için MaGeSuKo kardeşim. AV receiver kumandasından " straight " modunu seçtiğinde, orjinal olarak ses hangi formatta kaydedildi ise görüntü ile beraber, o şekilde görürsün AV receiver ekranında. Yani optik ya da coax bağlantı yaptığını farzedersek ve de AV receiver'ın kumandasından " straight " modunu seçtiğinde, AV receiver ekranına baktığında, hd rip'lerin hangi ses formatında kaydedildiğini görürsün. 5.1 kayıt edildi iseler, AV receiver ekranında L, R, C, SR, SF ve SW kutucuklarının hepsi görünür. O vakit problem yok, 5.1 orjinal dinlersin rip'leri. Aksi durumda kayıt orjinal 5.1 değildir, o vakit prologicII, dts neo:6, all ch.stereo vs. kullanıp, sesi yine sisteme yayarsın. Ancak tabiki orjinal 5.1 kayıt kalitesinde saran ses alamazsın.
    Ben sadece dvd seyrettiğim için sistemde böyle bir problem yok. " straight " modunu seçiyorum, böylece film hangi ses fortmatında kayıtlı ise otomatik olarak onu veriyor AV reciver. Ancak ps2 oynarken sesi tüm sisteme yaymak için prologicII game modunu kullanıyorum. Dts neo:6 ile fark olmuyor. Sonuçta ikisi de sanal 5.1 oluşturuyor.
    Selamlar...




  • Selamlar,tüm yeni Yamaha sahiplerine hayırlı olsun demek istedim ve Yamaha içerikli sinema sistemi fotoğrafı yükleniyorsa katkıda bulunmak isterim,umuyorum herkes gönlündeki sisteme tez zamanda kavuşur,uç nokta olmasa da mevcut sinema ve stereo sistemim :

     ' _____ YAMAHA AV RECEİVERS _____ '


     ' _____ YAMAHA AV RECEİVERS _____ '


     ' _____ YAMAHA AV RECEİVERS _____ '


    Hoşçakalın,saygılar...




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Affan
    Selamlar,tüm yeni Yamaha sahiplerine hayırlı olsun demek istedim ve Yamaha içerikli sinema sistemi fotoğrafı yükleniyorsa katkıda bulunmak isterim,umuyorum herkes gönlündeki sisteme tez zamanda kavuşur,uç nokta olmasa da mevcut sinema ve stereo sistemim

    Güzel sistem sevgili Affan, güle güle kullan. Yalnız merak ettiğim bir konu var; sistem niye o oturma grubunun önünde duruyor?
    Sanki sana misafirliğe gelmişler gibi
    Bu arada hoparlör ve AV receiver alma aşamasında ben de Hıdır Abi'nin yanına uğramıştım senin gibi, kulaklarını çınlattık. Ozamanlar senin AV reciever alma hikayeni okumuştum da forumdan Yalnız, " sözümü dinlemedi benim, denon almadı" diye sitem etti sana, haberin olsun
    Tecrübelerini ve yorumlarını topiğimizde sıkca görmek isterim.
    Kendine iyi bakasın, selamlar...




  • Niye misafir gibi durduklarını ben söyleyim. Affan kardeşim sistemini satıyor ve normalde sistemi odasında duruyor ama resimlerini daha net gösterebilmek için salona taşımış anladığım kadarıyla.

    Söylememe gerek yok tekrar ama kardeşim sistemin canavar resmen
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.