Şimdi Ara

YALIN İNTERNET(üniversiteli) kandırmacası ve ardından gelişenler! YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar.

    27 haziran tarihinde eve internet için başvurdum telefondan. TTNET üniversiteli kampanyasından yararlanabileceğimi söylediler ve o kampanyayı size önerelim dediler. Dediği gibi de yaptık aldık fakat eve telekom ekipleri geldiğinde ya ev telefonunu kapattırmanız gerekiyor ya da yeni bir hat çekmeniz gerekiyor eve dediler.... Evde telefon var bu aptallar yüzünden ev üzerine internet almayıp yalın internete yönlendirildim 49.90 diye önerdiklerinde..


    Olaylar bundan sonra gelişiyor. ev sahibi hat çekemezsin köşelerden kablo falan geçireceğim bir yeri delip etmeyeceğim dememe rağmen ş..rfsiz olmaz git telefon üzerinden al kabul etmiyorum öyle şey mi olurmuş dedi haklı olarak... Dedim ya baştan yalın internete zorlandım diye..

    Gittim ofise neti kapattırmak istediğimi söyledim kapatalım dediler.. 444 0375 i aradığımda 36 tl bağlantı ücretini ve kullandığımız(aslında kullanamadığımız) gün kadarıyla birlikte fatura edeceklerini söylediler.

    Ben de haliyle kullanmadığım üstüne üstlük onlarca telefon görüşmesi yapıp işini bilmeyen personele telefonda işini öğretip kontörlerimi dakikalarımı harcadım...

    Şimdi bana yansıtacakları ücreti ben yatırmak istemiyorum bunun için nasıl bir tutum sergilemem gerekiyor nereye başvurmam gerekiyor.


    Neticede net 3 temmuzda aktif hale gelmiş ama gelin görün ki hat çekin çekilmesi gerekiyor dediler türktelekomdan gelmediler geldiklerinde de ev sahibi kablo çektirrtmem apartman boşluğundan merdivenlerden ya da dışarıdan diye tutturdu... kullanmadığınız internetin de ücretini ödemeniz gerekiyor ay da gün bazından ücreti kadarını dediler...


    Tüketici haklarına mı başvurmam lazım neticede bir hafta bile olmamış aktif hale geleli ve benden görmediğim hizmetin ücretini kopartmaya çalışıyorlar. Parasından değil ttnetten illet geldi 1 kuruş bile vermeye mecalim yok o soyguncu hırsızlara.

    Nereye başvurmalıyım bu ücreti ödememek için tüketici heyeti mi nereye gitmeliyim ne tür bir prosesi izlemeliyim...

    Yardımcı olun...

    Superonline a geçtiğimde de yine yalından faydalanabiliyormuşum ayrı hat gerekliymiş. Eğer hat üzerinden almak istersem ev telefonunu babamın üzerinden(vefat etti) kendi üzerime alıp turkcell e taşıyıp alabilirmişim ancak nakillerde 3 aydan sonra yapabiliyormuşuz kampanyayı . şuan taşısam bile bi kampanyadan yararlanamıyorum. Bu hattı kapattırıp turktelekom üzerinden yine telefondan internet almak istersem yine 3 ay koşulu var. Telefon internet paketi yetecek gibi değil 60 mb netim kaldı daha 2 hafta var dönem yenilenmesine...

    hepsini kapattırıp 3 ay idare edip 3 ay sonrasında yeni bir internet almak tek çarem gibi duruyor







  • kardeşim çağrı merkezi ya da online işlem merkezinden denedin mi şikayet etmeyi. çözülemeyecek bir sorun değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.