Şimdi Ara

Yabancı kurumlarda çevrim içi eğitim fırsatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Eğitim almak isteyen ama yaşı geçmiş olan, ailesi, işi vs. nedeniyle Türkiye'den ayrılamayacak olan ama 40 - 50 bin doları bulan, belki geçen masrafları ödeyecek gücü olmayan, Türkiye'deki çevrim içi eğitimin hali nedeniyle de umudunu yitirenlere iki önerim var. Bunlar yeni hevesim için yaptığım araştırmalar sonucu bulduğum iki kurum. Biri ABD'deki university of the people, diğeri de Almanya'daki international university of applied sciences.

    Baştan hatırlatayım: iki kurumun da Türkiye'deki resmi kurumlarda geçerliliği yok. Ancak ikisi de kendi ülkelerindeki mercilerin tanıdığı, tüm dünyadan öğrencileri olan son derece ciddi kurumlar. Yani bu diplomalarla pek alâ başka çevrim içi ve örgün lisans üstü eğitime başvurabiliyor, Microsoft dahil pek çok şirkette staj yapabiliyorsunuz.

    Her iki kurum da pek çok alanda lisans, IU ise ayrıca yüksek lisans eğitimi veriyor. Ama bu kurumların diğer üniversitelerden en önemli farkı, atıyorum, bir Kansas üniversitesinde 40-50 bin doları bulan eğitim masrafının 10 kat, belki daha ucuza gelmesi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.