Şimdi Ara

YABANCI KULÜPLER TÜRK KULÜPLERİNDEN BİN KAT KÖTÜ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • daha bu sezon 40 m para harcadık ve şampiyonlar ligine kalamadık. bu tür başarılar ancak kura şansı ile olur beyler gerçeği görelim. taktik teknik yok burada. ruhla falan belki alabilirsiniz gs gibi ama o başarının devaı gelmez belki 10 yıl sonra gene olur ama istiktar önemli. her sene şampiyonlar ligine katılmak önemli. daha iki sene önce üst üste 3 kere şampiyonlar liginekatılan ilk takım gs oldu herhalde.


    avrupa başarılarna bakarsanız genelde kura şanları yanımızda oldu. bence dünya 3.lüğümüzde onlardan birisi.

    avrupa futbolu üstümüzde. sistemi olan biris gelsin yeterli süre verilsin dediği oyuncular alınsın başkanlar karışmasın işte taraftar destek versin emin olun başarı gelir ama yok işte bunlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Desmond

    Bin kat kötü derken bin kat kötü yönetiliyor.

    City'nin, Valencia'nın, Real'in, United'ın parası Türk kulübünde olsa 50 kere Şampiyonlar Ligi alırdı.

    Forum hepten kafayı yedi hayırlı uğurlu olsun adminler konuyu ve içindekileri lütfen imha edin
  • O paralar bizim takımların elinden geçti geçen sene fener 80 milyon euro harcadı sonuç 0 ama GS kaç yıl önce harcadı o kemik kadroyla bişeyler yaptı hemde o parayı tam harcamadı yarısını menejerler yada yöneticiler cebine indirdi.
    Yani bizim ülkeden bişey olmaz istersen 100 milyar euro ver yine cebe indirirler.
  • Parayla alakası yok PSG her sene 200 milyon euro harcıyor çeyrek finalden ötesini göremiyor cl de. Barça sanki bu günlere çok para harcayarak mı geldi? yetiştirerek,üreterek bu günlere geldi. Dortmund çok para harcayarak mı cl de final oynadı? hayır 3,4'lük oyuncuları aldı oynattılar sabrettiler onlara göre sistem yarattılar hem başarılar geldi hem de hepsini 40-50m seviyelere çektiler. yani 30-40m eurolara transferler yaparak gelmediler o günlere. biz uefa kupasını aldığımız da çok para harcayarak mı aldık? yo hakanı, okanı,arifi,bülentleri yetiştirdik ürettik de başarılar geldi.
    Sürekli tranfer yaparak başarı falan gelmez bu kapitalizim futbola yansımalarından bir tanesi. sürekli tüket istiyor sürekli transfer yap diyor. En son GS'da gördük Ujfalusiler,Drogbalar,Eboueler +30 yaş oyuncular topladık bunlar kulüpten ayrılınca da işte böyle dibi gördük. İngiltere kulüplerine bakın o kadar para harcıyolar harcıyorlar hepsi avrupada felek oluyor. Milli takımları felek oluyor. İspanya napıyor? sürekli üretiyor hem kulüpleri iyi işler yapıyor hem de milli takımları. İngiltere ise hala tüketmeye devam.




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.