Şimdi Ara

Yabancı kısıtlaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar biraz önce bein sportta yıldırım Demirören yabancı kısıtlamasını destekliyorum ve külüpler birliği onaylarsa kısıtlayacağız gbi şeyler söyledi bir GSli olarak diyorum ki kulüpler artık dirayetli olmalı ve karşı çıkmalı bu saçma kararlar sona ermeli. Yabancı kısıtlaması ırkçılıktan başka birşey değildir. Emin'im BJK ve Fenerli arkadaşlarda istemiyordur Türk futbolculara milyonlar vermeyi. BJK başkanı zaten karşı çıkacak açıklaması vardı birkaç gün önce kulüpler birbiri ile kavgayı bırakmalı ve karşı çıkmalı



  • Bein media kabul etmez
  • Söz kulüpler birliğinde demiş tüpçü eğer kulüplere bırakılacaksa bence kabul edilmez
  • Kulüpler birliğinden bir tane red oyu çıksa bile kabul edilmez. Beşiktaş ve Trabzon zaten gözü kapalı reddedecek bunu. Anadolu kulüplerinin de işine geliyor bu kural. Onlar da bizim reddettiğimizi görünce karşı çıkacak.

    Öyle büyük bir siyasi baskı girmezse işin içine aynen devam edilir. Fatih Terim bile karşı.
  • Kabul edilmez. Öyle zart diye kaldiramazlar, o kadar yabancı oyuncu ile sözleşme yapılmış. Adamlara ne diyecekler? Yabancı kuralı kalktı gidin mi diyecekler. Çatır çatır paralarını alırlar, böyle saçmalık olmaz. Kalkacağını sanmıyorum.



    Daha geçen gün dedi cumhurbaşkanı yabancı sınırı azaltilsin diye hemen y.d açıklama yapıyor.



    Ya herşeye siyaseti karıştırmayın be. Adamlar herşeye müdahale ediyorlar, ülkeyi kendilerine oyuncak ettiler. Yazıklar olsun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GANN1CUS

    Kabul edilmez. Öyle zart diye kaldiramazlar, o kadar yabancı oyuncu ile sözleşme yapılmış. Adamlara ne diyecekler? Yabancı kuralı kalktı gidin mi diyecekler. Çatır çatır paralarını alırlar, böyle saçmalık olmaz. Kalkacağını sanmıyorum.



    Daha geçen gün dedi cumhurbaşkanı yabancı sınırı azaltilsin diye hemen y.d açıklama yapıyor.



    Ya herşeye siyaseti karıştırmayın be. Adamlar herşeye müdahale ediyorlar, ülkeyi kendilerine oyuncak ettiler. Yazıklar olsun

    +1



    Ft bile Karsi.



    Ayrıca her takımın 12-13 oyuncusu var yabancı Anadolu takımlarındada cogu red eder.
  • X'e Y'ye teknik direktöre falan bakmazlar. Bu ülkede bürokrasi denen bişey var, kararları her kararın üstündedir.
    Yabancı sınırı getirilmek istenirse getirilir, 3-4 sene önce Galatasaray Beşiktaş ve bi iki kulüp daha karşı durmuştur ama ne oldu ? Kural geldi.
  • yayıncı kuruluştan gelecek paranın yabancı futbolcular ile yurt dışına çıkmasını istemiyorlar ya da twitter da dolaşan uefa dan kulüplere ceza gelecek şehir efsanesi gerçek olacak.. bu son zamanlarda yapılan açıklamalardan başka anlam çıkmıyor.. tabii bu olayı bein sports nasıl karşılıyor o var bide.

    eğer bu kısıtlama gelirse bjk ve ts nin hakkı yenilmiş olacak, 1 milyon bile etmeyecek türk oyunculara yine 7,5-8 milyon istenecek..

    koyulan kurallar yalama oldu iyice, bi iptal bi serbet bi iptal bi serbet ee yeter artık.
  • ülkeye 5milyon suriyeli doldurdu futbolda yabancı istemiyoruz diye açıklama yapıyor
  • Evet bir dönem GS acayip karşı çıkmıştı hadi o dönem BJK bir yapılanma içine girdi Türk oyunculara yatırım yaptı doğru olarak hemen yabancıyı kaldırdılar BJK zarar etti şimdi yine bir sürü yabancısı olan kulübe türk dayatması yapılıyor klüplerin borçlarının artmasının bir nedenide TFFdir.
  • yabancılar full serbest olsa ne güzel olur ama bu zihniyet herşeyi mahvediyorrr



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fredydexter -- 27 Mart 2017; 0:18:39 >
  • açıkcası beyler bjk ve tsden hayır verileceğini beklemeyin o kuralı oraya gelirse gecer.Geçirdikleri an bir daha da türkiyede futbol izlemem ben zamanında nasıl gsyi ve bjkyi magdur ettilerse gene aynısını yapıcaklar emin olun bu arada fatih terime sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum adamı sevmeyiz falan ama cıktı konustu kısıtlamaya karşı.Eğer geçerse sistem ligin adını fenerbahce süper ligi diye değiştirsinler herkes kimin için tekrar düzenleme getirildiğini biliyor sonucta.
  • keşke futbol ile ilgili kuralları futboldan anlayanlar koysa
  • Şaka mı bunlar ? Bi serbest bırak bi sınır getir. Çocuk oyuncağı sanki.
  • Bu konu hakkında en güzel Fatih Terim konuştu.

    İlla yabancı oyuncu alacaksın diye bi kural yok ki istemiyorsan almazsın. Kural gelse bile 3 büyükler lig içerisinde çok fazla etkilenmez şuan takımımızda beğenmediğimiz yerliler bile anadolu kluplerinin yerlilerinin çok üstünde anadolu klüpleride ligde yaptığı çıkışları yabancı oyuncular sayesinde yaptı Osmanlıspor yabancı oyuncuları olmasaydı avrupada bu başarıları elde edebilir miydi?. yabancı oyunları ucuza getirip fazla performans alabiliyorsun ilk önce Anadolu klüplerinin bu karara karşı çıkması lazım.

    Ülke dışına çıkarsak Avrupada başarı imkansız hale gelecektir, beş para etmez yerli oyuncularla avrupada ne yapabilirsin ki.ligde ismail köybaşı,hasan ali,necip,ahmet çalık,yasin öztekinlerle şampiyon olup Şampiyonlar liginde Barcelona,Real Madridlere karşı ne yapabileceksin şu an bile hiç birşey yapamıyosun o zaman ne yapabilirsin ki.

    Bu karar çıkarsa Türk Futboluna vurulmuş en büyük darbe olur




  • Beşiktaş ve Trabzonspor red vermez bana kalırsa belki bir ihtimal red verir.

    Fatih Terim yakında istifa eder yada ettirilir.

    RTE, Demirören gibi isimler dillendirmeye ve Aziz Yıldırım'ın demesi doğruysa o kural gelir.

    Başta başarı hedefleyen Anadolu kulüpleri sonra Büyük takımlar olumsuz etkilenecek.

    Rekabet tekrar düşecek.

    Bunlar bir yana eğer ki belirli bir altyapı sistemiyle olacaksa mali açıdan düzelme gösterilebilir.



    Şu anki kalitesiz futbola sabredemezken seviyenin daha çok düştüğü futbolu izlemek için para falan vermem.

    Bazen diyorum keşke Galatasaray ve Milli takım zamanında yakaladığı başarıları yapamasaylardı,Derwall Türkiye'ye hiç gelmeseydi ve futbolda modernleşmeyi sağlamasaydı.En azından başarı beklemeyip kendi yağında kavrulan bir ligimizin olurdu ve beklentilerimiz fazla olmazdı.Belki futbolla bu kadar uğraşılmaz ve saçmalıklar yapılmazdı.




  • Anadolu kulüpleri niye karşı çıksın? Yine dandik türk herifleri 5 e 6 ya satmaya başlayacaklar en çok onlara yarar kısıtlama
  • Millet için, güçlü Türkiye için yabancı kısıtlamasına hayır.
  • Aziz ne derse o olur
  • Fener 1 2 yıl transfer yapamayacağı için yine yabancı sınırı geliyor.Şeytanın avukatı 2 aydır yabancılara takmıştı sebebi ortaya çıktı.Fb paçayı kurtarsın yine düzenleme yapılır. Aynı tiyatroyu 2 yıl öncede gördük
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.