Şimdi Ara

Xperia Z Ntt docomo ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bugün xperia z aldım.

    Cihazın altında sony üstünde iste ntt docomo x yazıyor bu nedir sizce birde ön kamera buğulandı suya soktuğumda sorun ne olabilir lütfen yardım edin hiçbir şey bilmiyorum telefon hakkında



  • Hocam cihazın yurtdışı ntt docomo japonyada bir operatör firması . Buğulanmaya gelirsek z ana konusunda sorman daha iyi olur ama büyük ihtimal su girmiş olabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ouzqan

    Hocam cihazın yurtdışı ntt docomo japonyada bir operatör firması . Buğulanmaya gelirsek z ana konusunda sorman daha iyi olur ama büyük ihtimal su girmiş olabilir.

    Hocam ne yapmam gerekiyor su girmiş allah aşkına bir yardım et telefonu 2.el aldım ntt docomo olması bir zararı var mıdır ve su garantiyi kapsar mı ?
  • hocam bir imei sorgulaması yaptır . Eğer yolcu beraberiyle tarzı bir yazı çıkarsa sorun yok demektir . Ntt olmasının bi önemi yok kayıtlı olsun yeter . Vodafone turkcell gibi operatörlere benzer bir kaç özel program yüklü rom vardır cihazda. Su olayına gelince birşey diyemem z kullanıcılarının olduğunu konuya yaz . Onlar bu konuda daha bilgilidir . Su garantiyi kapsamıyor onu biliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.