Şimdi Ara

XPERİA akıllı telefonlarda; com.sonyericsson.android.wakeup sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar xperia SP telefonumu bir hafta önce android 4.3 güncellemesi geldi yükledim, fakat şarjı su gibi akıp gidiyor...wakelock detector kurdum karşıma com.sonyericsson.android.wakeup uygulaması çıkıyor ve telefonu durmadan uyandırıyor.güncelleme öncesi mobil veri açık olmasına rağmen iki gün giden şarj güncelleme sonrası akşama kadar dayanmıyor. aynı problemi yaşayan arkadaşlar veya konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse çok sevinirim. Ayrıca sonyericson forumda bu sıkıntıyı yaşayan çok kişi bulunmakta, linkten bakabilirsiniz. sonyericsson







  • ayildirim16 kullanıcısına yanıt
    ben araştırdım konuyu aşağıdaki gibi:

    com.sonyericsson.android.wakeup şarjını çok yiyenler;

    ne olduğunu öğrendim. Telefonun Fast Dormancy adında bir özelliğinden kaynaklanıyor. Bu özellik, acil mobil veri ihtiyaçlarında hızlıca bağlanmayı sağlıyor böylece pil tasarrufu yapıyor ama YALNIZCA DESTEKLEYEN OPERATÖRLERDE!! Desteklemeyen operatörlerde ise çılgınca batarya tüketimine sebebiyet veriyor. Öneri olarak root olup Fast dormancy'nin disable edilmesi öneriliyor.

    Türkiye'de Vodafone'un desteklediğini bulabildim. Turkcell ve Avea konusunda fikrim yok tahminimce bir tek Avea desteklemiyordur çünkü benim hattım avea ve şarjımı çok tüketiyor bu uygulama

    Bir öneri olarak da 2G kullanılmasını, ihtiyaç durumunda 3G networküne geçilmesi söyleniyor.. Bilginize..
  • blackcurse B kullanıcısına yanıt
    Maalesef bende avea kullanıyorum, 2G seçeneğini okumuştum ama 2G kullanacaksam akıllı telefonun bir manası kalmıcak. sony nin bütün smartphonelarında bu sorun yaşanıyor, FastDormancy yükledim ama desteklemedi telefonum. Saçma sapan bir uygulama telefondan soğuttu hatta androidden soğuttu. kısa zamanda SONY bir çare bulmazsa telefon değiştiricem.

    İlginiz için teşekkür ederim blackurse
  • ayildirim16 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim . Ben size şöyle bir öneri yapayım belki işinize yarar:

    Öncelikle ayarlar mobil şebekelerden şebekeyi Yalnızca GSM olarak seçin.
    Sonra Hızlı ayarlar menüsünden(üstte bildirim çubuğuna gelen simgelerin ayarı) LTE'yi seçin.

    Telefonu kullanmadığınız zaman LTE kapalı dursun, kullanacağınız zaman LTE'ye basın. Bu şekilde kullanmadığınız zamanlarda 2G aktif, kullanacağınız zaman da 3G aktif etmiş olacaksınız..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.