Şimdi Ara

Xp eksik dosya yükleme (Çok acil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi sorun xp'nin dosyları eksik yüklemesi. Bilgisayara mavi ekranda format atarken sürücüyü biçimlendirdikten sonra 0'dan %100'e kadar dosyları yüklüyor. Yüklerken arada 3 tane dosyayı yüklemiyo ve hata veriyor. ESC ile atla deyip devam ettirince 15 s sayıp yeniden başlıyo ve o yüklemediği dosyalardan birinin adını yazarak hata veriyor. Bilgisayar diğer 40 dk kaldığını söyleyen kuruluma geçmiyor. Bilgisayar arkadaşın bilgisayarı şu anda format atılmış durumda ve işletim sistemi yok. Sabah tekrar gidecem. Çok acil yardımlarınızı bekliyorum.

    Ekleme: Arkadaşın bilgisayarı pentium D (3ghzdi galiba), 2x512mb ram, seagate 320gb 7200.11+ 80gb sata1 (işletim sistemi 320ye kurulacak), anakart sata1 destekli, kasa asus (350watt güç kaynağı olandan). Sorun ramlerde mi diye tek tek denedim ama hiçbir sorun yok. Yalnız arkadaş bilgisayarı temizledi ben gelmeden önce. Ben gelince de işlemcinin fanını sökmüştü. Termal macunu yeniledik tekrar taktık. Bilgisayar normal çalıştı. Sorun nerede bilmiyorum. Yapmadığım şey kalmadı galiba. Lütden acil yardımlarınızı bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ermeydan -- 24 Aralık 2008; 23:13:09 >







  • Başka xp cd si ile denedinizmi?
  • Aynısı banda oldu cd çizildiğinden olayı yuklemıyordu yenı bır xp cd si ile cozdum eğer eksik şeyler tamir edilebilen şeyler ise DLL For XP diye bir program vardı o baştan bazı dosyaları değiştiriyordu yada ekliyordu.
  • harddiskten kaynaklıda bu sorun yaşanabiliyor bendede aynı cd bazen bir sürü dosyayı bulunamadı diyerek yüklemeiyor bazende hicbir sorun olmuyordu bu yüzden harddiski scandisk gibi bir aracla taratıp ondan sonra yükleme yapınca hicbir sorun olmadı tavsiye ederim işe yarıyor
  • arkadaşlar sorun ramalrden. bende de aynısı oldu. ramı değiştirdim düzeldi.
  • arkadaşım anakartın tam modelini yazarsan benim aklımda birkaç sebep var. bunun için başlık da açtım bende de aynı sorunlar oldu. anakartın modelini söylersen ii olur?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.