Şimdi Ara

Xiaomi Watch 2 - Xiaomi Watch 2 Pro [Ana Konu] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
5
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • İnciİzmir kullanıcısına yanıt

    Çözüm burada

    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158266170


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Watch 2 de spotify a nasıl müzik indireceğiz? Dizüstünde spotify programında xioami watch 2 kullanılamıyor yazıyor ama saate spotify kurdum ve profilimi açtım. Saat üzerinden şarkı çalamıyor muyum? Yani kulaklığı bağlayıp yürüyemiyorsa saatin hiçbir anlamı kalmadı. Ayrıca saat bluetooth la dizüstüne de bağlanmıyor. Yardımcı olmanız ümidi ile.

  • Saat wifi'a bağlıyken saatten şarkıya gelip indir diyebiliyorsunuz. Kolaylık olsun derseniz cep telefonundan dinlemek istediğiniz şarkıları çalma listesine ekleyin, sonra o listeyi kitaplığa ekleyin. Saatten de kitaplıktan çalma listesine gelip indir işaretine tıklayın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertkansimsek -- 30 Nisan 2024; 14:39:50 >
  • İnciİzmir kullanıcısına yanıt

    Saati ackapa yapin. Telefonu almadan disarda 2 saat egzersiz yapip dönüyorum playlist esliginde. Bir sorun olmadi hatta arabaya ve odamdaki anaspeakerlara bile bluetoth ile baglandi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dandik Samsung ve akıllı olmayan Huawei'lerin yanında maalesef ilgi görmeyen, donanım olarak başarılı bir saat. Umarım Xiaomi bu seriyi inatla ve geliştirerek devam ettirir.


    Benim en büyük çekincem nabız sensörü kalitesi.

  • Xiaomi Watch 2 - Xiaomi Watch 2 Pro [Ana Konu]
    Xiaomi Watch 2 - Xiaomi Watch 2 Pro [Ana Konu]SP

    Wifi açıp Spotify bakarken saatin ekranı kapandı ve arkasındaki yeşil ışık hiç sönmeden yanıyor. Ekran her tuşu kurcalayip şarja vs taksam dahi hiçbir şekilde açılmıyor. Başına böyle birşey gelen var mıdır?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hiç böyle bir şey duymadım, alttaki tuşa 10 saniye civarı basılı tutunca reset atıyor. Denediniz mi bunu? Biraz daha uzun basılı tutarsanız saat tamamen kapanıyor. Alt ve üst düğmeye basılı tutarak da fabrika ayarlarına dönülebilecek ekranda açılıyor, oradan wipe data yapılabilir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertkansimsek -- 3 Mayıs 2024; 9:25:6 >
  • Neredeyse 50 saniye civarı her iki tuşa basınca anca yeniden başlattı, teşekürler.

  • Herkese merhaba.


    İlgili saat ile deneyimi olan benimle paylaşabilir mi?


    Google wallet çalışıyor mu, ayrıca diğer sorum watch 6'ya göre nit değeri çok çok az, dışarıda ekran görülebiliyor ve işlem yapılabiliyor mu?


    Şimdiden teşekkürler.

  • DangerousRabbit kullanıcısına yanıt

    Google wallet trde desteklenmiyor diyor. Wear os uygulaması olan banka kartları nfc ile kullanılabiliyor. örneğin ben akbank kullanıyorum uygulaması var sorunsuz çalışıyor. Parlaklık ile ilgili bir sorun hiç hissetmedim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mertkansimsek M kullanıcısına yanıt

    Cevabınız için çok teşekkürler. Bölge değişimi var mı? Samsung cihazlarda Türkiye'de bu ayar kilitli. Cihazı yurt dışından alacağım.


    Ama parlaklık konusunu sormak istedim çünkü 600 ve 2000 arasında 3 kat fark var.

  • bölgeyi ilk kurarken telefonda soruyor fakat bu saatte ayar kilitli değil, uygulama var fakat açtığında ülkenizde kullanılmıyor diyor. Ben hiç bir cihazla kullanılmıyor, google bu hizmeti sunmuyor diye biliyorum. Siz biliyor musunuz, kullanılıyor mu başka cihazlarda?

  • mertkansimsek M kullanıcısına yanıt

    Hocam resmi sitesinde cihazın Google wallet destekli olduğu yazıyor.


    Size gereken şeyler muhtemelen şunlar; Avrupa'da veya Amerika'da çalışan bir kart ve Google hesabı(Saate uygulamayı indirmeniz için bu ülkeye ait olmalı). Örnek Revolut veya Wise kartları Apple ve Google wallet'da çalışıyor.


    Benim Samsung cihazımda bende bunlar vardı ama cihaz bölge kilitli olduğu için sürekli sorun yaşıyordum. Uygulama çalışsa bile bir süre sonra bölgeyi Türkiye anlayıp bölgede kullanılamaz diyordu.


    Cihazınız Wear OS haliyle Google servisleri çalışır hocam.

  • DangerousRabbit kullanıcısına yanıt

    Üstad ben buna neden ihtiyaç duyduğumuzu anlamıyorum açıkçası. Türkiye'de belli bankaların hem ön ödemeli hem de kredi kartını kullanabiliyoruz zaten saatte. Yani benim zaten kullandığım en mantıklı kredi kartlarından akbankın wings kartı kullanılıyor neden wise vs kullanmak isteyim. Daha doğrusu siz neden istiyorsunuz merak ediyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mertkansimsek M kullanıcısına yanıt

    Hocam bende bahsettiğiniz hiçbir banka hesabı yok, sebeplerden birisi bu. Bir diğer sebebi de içine toplu ulaşım geçişlerini de eklemek mümkün. Cihazı Türkiye'de kullanmayacağım için buna dikkat ediyorum açıkçası. Başka da bir sebebi yok Xiaomi Watch 2 - Xiaomi Watch 2 Pro [Ana Konu] .

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.