Şimdi Ara

Xiaomi Vacuum Mop Essential Çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yaklaşık 2 senedir kullandığım süpürgenin pili ölmeye yaklaşmıştı, değiştirdim yenisini taktım ama sorun pil değilmiş.


    Makina şarja takılınca normal şarj oluyor sesi çıkarıp hemen geri çıkmaya çalışıyor ve çıkamadan duruyor olduğu yerde kalıyor. İtip geri şarja koyuyorum sürekli aynı hareketi yapıyor. Reset attım farketmedi. Şarjı diptedir diye şarj edebilmek için şarj ünitesini ve makinayı ters çevirip öyle koydum bu seferde sürekli tekerler dönüyor şarjı çektiğim anda tekrar duruyor hiç hareket yok.


    Bir tane servise sordum anakart arızası ise 1000-1800tl arası tutar dedi. Makinanın kendisi zaten o kadar etmez diye yanaşmadım. Benzer sorun yaşayıp çözen var mı?




  • merhaba aynı sorundan dolayı servise gonderdim tekrar program yüklediler ve düzeldi fakat 2 3 ay sonra tekrar bozuldu, yine servise gönderdim bu sefer pil değişmesi gerekiyor deyip garantiden yapmadılar, fakat dışarda bir elektronikçiye pili ölçtürdüm pil de sıkıntı yok dedi,evde atıl vaziyette duruyor şu anda süpürge, muhtemelen tekrar program atılması gerekiyor ama kendi başıma çözmeye çalışıyorum problemi

  • mrtozturk80 M kullanıcısına yanıt

    programi neresinden atiyorlar acaba baglanti kablosu falan yok ki

  • bilemiyorum maalesef

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.