Şimdi Ara

Xiaomi Pad 5 256GB 11 inç Tablet PC 7.799 TL A101 NET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
2.476
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese selamlar


    Piyasa ile uçuk farklar yok ama şu an a101 internete özel 7799 a alınabiliyor.

    İhtiyacı olan arkadaşlar bakabilirler


    Beyaz



    Gri










  • İlk çıktığında bu tablet ve baz ipad aynı fiyattı, android'i sevdiğim için bu modeli tercih ettim. Ne yalan söyleyeyim ilk başlarda mutluydum ama şu an pişmanım açıkçası. En çok güncelleme desteği vereceğimiz tablet dediler, aylarca bekledik sonunda tek bir update geldi ama android 11 versiyonunda olan bazı fonksiyonları kaldırmışlar, android 12 olup da dişe dokunur gelen yeni bir şey de yok, resmen cihazı kötürüm bıraktılar, performansını bozdular nedense. Daha uzun süreli kullanımda ipad tercih etmenin daha mantıklı olacağı kanısındayım, şu sıralar sırf youtube ve çizgi roman amaçlı kullanıyorum ondan işimi görüyor ama birkaç seneye tekrar tablet alırsam bu sefer ipad tercih edeceğim sanırım. Kötü bir cihaz değil kesinlikle, ama performans ve stabilite olarak baz ipad daha iyi zannımca.

  • bu paralara satılan apple'lar varken bu mu yoksa apple mı alınmalı acaba performans ve stabilite olarak?
  • _anthology_ kullanıcısına yanıt

    7 bin liraya ipad 9 fiyatı güzel bence. 800 lira fazladan verip biraz daha büyük ekran ve depolamalı android tablet ben açıkçası tercih etmezdim.

  • _anthology_ kullanıcısına yanıt

    İlk çıktığında bu tablet ve baz ipad aynı fiyattı, android'i sevdiğim için bu modeli tercih ettim. Ne yalan söyleyeyim ilk başlarda mutluydum ama şu an pişmanım açıkçası. En çok güncelleme desteği vereceğimiz tablet dediler, aylarca bekledik sonunda tek bir update geldi ama android 11 versiyonunda olan bazı fonksiyonları kaldırmışlar, android 12 olup da dişe dokunur gelen yeni bir şey de yok, resmen cihazı kötürüm bıraktılar, performansını bozdular nedense. Daha uzun süreli kullanımda ipad tercih etmenin daha mantıklı olacağı kanısındayım, şu sıralar sırf youtube ve çizgi roman amaçlı kullanıyorum ondan işimi görüyor ama birkaç seneye tekrar tablet alırsam bu sefer ipad tercih edeceğim sanırım. Kötü bir cihaz değil kesinlikle, ama performans ve stabilite olarak baz ipad daha iyi zannımca.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meliodastablet -- 18 Şubat 2023; 0:32:57 >
  • tablette apple şaşmayın.

    ipad 1 var maşallah hala çalışıyor , yüklü olan oyunlar hala çalışıyor.

    artısı 2,el değerini korur.

    fakirsen apple alacaksın.

  • Arkadaşlar 2.el ipad alabilecegim bir site varmidir ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.