Şimdi Ara

Xiaomi 15 serisinin muhtemel lansman tarihi ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Xiaomi 15 serisinin muhtemel lansman tarihi ortaya çıktı
    Teknoloji devlerinden Xiaomi'nin yeni serisi Xiaomi 15, mevcut Xiaomi 14 serisinin yerini alacak. Snapdragon 8 Gen 4 SoC'den güç alacak ilk cihazlardan olması beklenen serinin muhtemel lansman tarihi ise tipster Digital Chat Station'ın yakın zamanlı paylaşımı sayesinde ortaya çıktı.



    Ayrıca Bkz.Sony Xperia 10 VI'nın tasarımı ortaya çıktı



    Xiaomi 15 serisi, Ekim ayında piyasaya sürülebilir



    Paylaşıma göre Xiaomi'nin ilk Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4 destekli akıllı telefonu, Ekim 2024 ortasında piyasaya sürülebilir ve bu cihaz, Xiaomi 15 ve Xiaomi 15 Pro olabilir. 2025'in ilk çeyreğinde küreselleşmesi beklenen cihazlardan Xiaomi 15'in beklenen özellikleri arasında ise ultrasonik parmak izi tarayıcısını barındıran 6,36 inç düz AMOLED ekran ve 50MP birincil kamera bulunmakta.



    Xiaomi 15 serisinin muhtemel lansman tarihi ortaya çıktı
    Paylaşıma göre Qualcomm, yonga setini iki yüksek performanslı ve altı verimli çekirdekle donatacak. Son olarak bunlardan yüksek performanslı çekirdeklerin ise 3,6 GHz ve 4,0 GHz saat hızı aralığına sahip olması bekleniyor.




    Kaynak:https://m.weibo.cn/detail/5029931455875241







  • Xiaomi'nin 14 Pro'yu neden Globale dağıtmadığını ve gayrı-resmi yollardan yurt-dışına ihracatına izin verdiğini anlamış değilim. Xiaomi 15 Pro ile de büyük ihtimal aynı yolu izleyecek Xiaomi. Aynı zamanda Ekim 2024'te Çin'de satışa sunulan cihaz neden 5 ay sonra Global'e satılmaya başlanır? 5 aylık süreç çok uzun değil mi? Buradaki amaç iç talebi karşılamaktan ziyade çok daha farklı bir şey olmalı. Çünkü Xiaomi arz talebi karşılayabilecek büyüklükte bir firma.

  • renklem kullanıcısına yanıt

    Direnç işi yapılmasın diye olabilir :)) ;)

  • smart1978 kullanıcısına yanıt

    bunun xiaomi ye ne zararı var ki hocam?


    aksine satışlarını arttırıyordur bu direnç işleri. ben gidip 50 bin lira veremem bir telefona ama bakıyorsun 25 bine xiaomi 14 satılıyor, bu alınır diyorsun.

  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Xiaomi orta segmentte ülkemizde İnfinix ve Tecno ya çok müşteri kaptırdı rsa koruması yüzünden İnfinix grubu premium cihaz işinede el atarsa o zaman laciverte boyarlar Xiaomi'yi şayet Çin'de premium cihaz pazarında daralma yaşıyor Hindistan pazarında Realme yürüdü gidiyor repair olayı olsa Bbk grup siler süpürür..

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.