Şimdi Ara

XCOM: Enemy Within (ÇIKTI)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Strateji sevenlere Güzel bir haber. Bir önceki serisine kıyaslar daha iyi grafiklerle XCOM: Enemy Within Çıktı
     XCOM: Enemy Within (ÇIKTI)



  • bu oyunu bir süredir oynuyorum, adamlar neredeyse eksikliğini hissettiğim tüm fonksiyonlara, upgrade'lere, oyun içi grafik detaylarına top yekün iyileştirme yapmış. Böyle memnun edici oyun versiyonlarına
    nadiren tanık olmuşumdur. Enemy Unknown üzerine 4 kat daha iyi gelen bir sürüm diyebilirim.

    Herkese iyi eğlenceler.
  • böyle bir oyunla ilgili fazla yorum olmaması garip bende bi indirip bakıyım

    edit: 18 gb ne arkadaş ya! bf4 den sonra bide bu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selmand -- 22 Kasım 2013; 7:22:28 >
  • Rindaman kullanıcısına yanıt
    Ben de böyle düşünüyordum ta ki üsse saldırı bölümünü oynayana kadar.
    O kadar güzel, zorlayıcı ve düşündürücü bir bölüm oldu ki, tadı damağımda kaldı. Keşke görevler hep böyle çeşitli ve içerik bakımından zengin olsa. Eski ana görevlere dokunmamışlar mesela, çok basit geldi savunma bölümünü oynadıktan sonra.

    Şu "içimizdeki düşman" kısmı da zorlama olmuş bence, bunların da görevleri çok yüzeysel ve sığ sonuncusu hariç.

    O üs savunması tarzında tansiyonu yüksek bir kaç bölüm daha koysalardı (mesela Terror bölümlerini de severim) keşke. Oyunun ilk halinden kesinlikle daha üstün "Enemy Within" ama çok daha iyisini yapabilecekken, uğraşmamışlar havası verdi bana.

    Oyunun başları ve ortası biraz daha zorlaşmış, araştırma/geliştirmenin yavaş olmasının katkısı sayesinde. Ama bu sefer sonlarda iyice coşuyoruz. Özellikle son bölümü sokaktan geçen birine bıraksam geçerdi.
    Daha fazla oda var, üs planı daha önemli olmuş. Mekanik piyadeler ve vücuda takılan parçalarda güzel eklentiler.




  • Dev bir yama gibi çok hoş olmuş oyun ilk bu şekil çıksaydı düşünemiyorum alacağı puanları, gene bazen delirten ıskalamalar var gibi ama eskisi gibi değil. Ah keşke zaman bulsam sabahtan akşama kadar başından kalmadan oynarım.

    Para sıkıntısı fazla her adımı çok iyi yapmanız gerekiyor. Para harcıyacak baya şey gelmişde para yok lan. Her dakka save ede ede gidiyoruz. Oyun sanki genel olarak zorlaşmış eski versiyonda klasik zorlukda sonlarına kadar ilerlemiştim ama baya iyi oynamıştım şimdi klasik zorlukda öttürüyorlar adamı.
  • en zorda açınca ülkelerin yarısından fazlası benim x-com programını terketmişti. Tüm ülkelere uydu atayınca panik oranları çakıldı.

    Global görevleri yapınca tüm panik birden geriliyor.


    Sizi bilmem ama ben cheat engine kullanıp gray market itemlerini çoğalttım. Tadından doyamadım bir daha en zor'da oynayacağım.
  • Bu oyunu bitirmis biri olarak bu paketi sabirsizlikla bekliyordum.Kismetse ilk indirime girdiginde alacagim , ama merak ettigim yeni bolumler ve dusmanlar var mi , yoksa sadece yeni eklenti ve silahlar mi var?Yeni bolum ve dusmanlar varsa oynanabilir ama yoksa bayar.Umarim yeni nesil icin yeni grafik motoruyla bu guzel seriyi devam ettirirler.Hep onlar geliyor bundan sonrada biz gidelim onlarin dunyasina guzel olurdu.
  • killnOd kullanıcısına yanıt
    var yeni birim ve haritalar. En sevindiğim şey ufolar artı sadece ormana düşmüyor, çiftlik tarzı yerlere de düşüyor.
  • Kismets en kotu yilbasi indiriminde alirim , umarim MP ozelliklerinide gelistirmislerdir.
  • şu oyunun multisinide oyananbilir hale getirseler artık devamlılığı açısında mükemmel bir iş çıkarmış olacaklar. oyun zaten süper ancak bir süre sonra aynı şeyleri yapmaktan sıkılanlar için online da rank atlamak, kazanılan puanlarla yeni upgradeler açmak vs acayip zevkli olacaktır. 3 oyun çıkardılar ama üçününde online namına kattığı birşey yok malesef.
  • ben oynuyorum ama çözemediğim çok şey var her türlü 4 5 ülke kaybediyorum bunu çözemedim halan..:)
  • MrVader kullanıcısına yanıt
    uplink yapıp panic'in arttığı ülkelere uydu göndermen lazım, hem panic oranı düşüyor hemde oradaki olaylara müdahale şansın artıyor..
  • Uzaylıların exalt lar gibi haritada bizi görmeden hamle yapmasının bir yolu var mı? sürekli bul ve yoket sıkıcı oluyor pusu filan kursunlar istiyorum.
  • Blackankas kullanıcısına yanıt
    Aynen, küme halinde bizi beklemeleri saçmalık...
    Terör bölümlerinde aslında hareket ediyorlar kendi kendilerine, sivilleri öldürüyorlar hunharca bizim daha göremediğimiz, üsse saldırdıklarında hareket ediyorlardı yanlış görmediysem. Normal görevlerinde bir kısmını böyle oynamak isterdim...

    İlk X-com da, uçaktan iner inmez tehlike altındaydık. İlk turda 5-6 kişi kaybettiğimi bilirim.
  • Blackankas kullanıcısına yanıt
    seeker ların görünmez özellikleri var:http://xcom.wikia.com/wiki/Seeker bu sayede sen nerede olduklarını özel yeteneklerle göremezsen ani saldırılar gelebiliyor. oyun zaten strateji ve turn base. turn base bir oyunda askelerini konuçlandırdığın yerler önemli eğer sen yanlış bir düzende ilerlersen pusuda olsa dümdüz gelselerde pek şansın olmuyor.
  • Uzaylılar bizim askerleri görene kadar haritada hamle yapmıyor onu diyorum.
  • Blackankas kullanıcısına yanıt
    genelde ben pusu kuruyorum sniperda bir bomba var düşmanları buluyor onu atıp psuda bkliyorum
  • Blackankas kullanıcısına yanıt
    haritadaki düşma sayısı her zaman için senin squad memberlardan fazla, dolayısıyla sen ilerledikçe çıkmasalar dört koldan etrafını sarsalar pek oynanabilir birşey ortaya çıkmaz diye düşünüyorum. online ı denersen dediğin gibi birşey ler oluyor ;)
  • 40 dolardan 10 dolara gelmiş steamde Sadece online platformda oynamak için alınırmı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.