Şimdi Ara

XCOM: Enemy Unknown - Video İnceleme (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: peters

    quote:

    Orijinalden alıntı: xanty

    quote:

    Orijinalden alıntı: peters

    Bana göre massefect gibi bir oyun olmuş.Fark olarak haritaya kuşbakışı bakabiliniyor olması.Sipere yat düşman vur.

    2 oyundada uzaylılar var dimi

    Angry Birds Star Wars ta çıktı. Aynı x-com. Düşmanları vurmak amaç birde uzaylılar felanda var.

    Koca aklınla iki oyunda'da sadece uzaylılar var demen ve aynı akılla aynı oyunu iki boyutlu olan Angry Birds ile nasıl bağdaştırdın merak ediyorum.

    Yorum yapmaya gerek kalmadı




  • 90 yıllarda eğitim fakültesinin bilgisayar laboratuarlarında az vakit yemedik bu oyunu oynamak için. Hey gidi günler. Fiyatı ucuzlasın bu oyunu alırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Emirhano99

    peters sen niye yaşıyosun ki ?

    Senin gibiler yaşadığı için.
  • Oyun zevkli mi zevkli ama masseffectin tepeden bakılanı gibi yorumları nispeten hakedecek gibi basitleştirilmiş maalesef. Savaş alanında yapılabilecekler çok kısıtlı, üs ekranında da yapabileceklerin çok az, ufo pek fazla çıkmıyor; uzay üssü saldırısı sadece bir tane var. XCOM ilk iki oyunun oldukça süslenmiş püslenmiş ve basitleştirilmiş hali. Bir yerden bulup dosbox'a koyup ilk iki oyunu tekrar oynama isteği uyandırdı açıkçası. Bir kere oynanıyor ve bitiyor bu, tekrar oynatmıyor oyun kendini. Multiplayer eklemeleri de satışa yönelik bir gereksizlik.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lycantrophic

    Oyun zevkli mi zevkli ama masseffectin tepeden bakılanı gibi yorumları nispeten hakedecek gibi basitleştirilmiş maalesef. Savaş alanında yapılabilecekler çok kısıtlı, üs ekranında da yapabileceklerin çok az, ufo pek fazla çıkmıyor; uzay üssü saldırısı sadece bir tane var. XCOM ilk iki oyunun oldukça süslenmiş püslenmiş ve basitleştirilmiş hali. Bir yerden bulup dosbox'a koyup ilk iki oyunu tekrar oynama isteği uyandırdı açıkçası. Bir kere oynanıyor ve bitiyor bu, tekrar oynatmıyor oyun kendini. Multiplayer eklemeleri de satışa yönelik bir gereksizlik.


    Oyunun tekrardan oynanmayışı ya da ikinci kez başladığınızda sıkıcı olması konusunda size hak veriyorum. Fakat yine de çok başarılı bir strateji hatta alttaki bir yorumda yazan arkadaşın dediği gibi yılın stratejisi. Yamalarla çok daha başarılı bir hale gelebilir tabii ki. Şikayet ettiğiniz az UFO çıkıyor ne demek onu da anlamadım. Gayet akıcı ilerliyor, teknoloji vs geliştirmek gayet keyifli ve yeterince UFO avlayıp baskınlar düzenlenebiliyor.

    Neyse strateji ve bilim-kurgu severler kesinlikle kaçırmasın diyorum. Atmosferine hayran kalıp 8,5 puanımı saygıyla veriyorum.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.