Şimdi Ara

Xbox Wireless Controller 9. Nesil Gamepad: 2.299 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.770
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Xbox Wireless Controller 9. Nesil Gamepad: 2.299 TL


    Siteyi bilmiyorum. Güvenilir midir araştırmanızda fayda var. Hepsiburada, n11, trendyol ve teknosada satıcı olarak profili mevcut.


    Xbox Wireless Controller 9. Nesil Gamepad 2.299 TL. Havale ile ödemeye özel fiyat olduğu yazıyor.











  • Site güvenilir olsa bile internetten havale ile ürün almak tamamen kumar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • flytechnologyden çok ürün almışlığım var. Kendileri de yıllardır Ankara'da satış yapar. İsteyen elden de alabilir.

  • Sattıkları ürünler ithalatçı garantili ne yazık ki.Üzerine 300-400 koyup Microsoft Türkiye Garantili ürün almakta fayda var.



    Xbox Wireless Controller 9. Nesil Gamepad: 2.299 TL
  • Buradan alacağınıza gamepad + kablo dahil 2.490 TL. Hem de Amazon garantisi altında. 1 yıl Microsoft TR garantili oluyor bu arada.


    https://www.amazon.com.tr/Microsoft-Xbox-Controller-Kablosuz-Kumandas%c4%b1/dp/B08JW624NN

  • Bu ürün PC'de sorunsuz kullanılıyor mu? USB bağlantısı ile?

  • Shrikeen kullanıcısına yanıt

    Hocam bu 1 yıl garantili olayı nasıl oluyor? neye göre 1 yıl garanti veriyor. Amazonun kestiği Faturaya bağlı olarak mı 1 yıl ? 1 yılın başlangıç zamanı tam belli mi ?


    Japonyadan gelen ürünlerde 36 ile 0 arası çıkıyor da bir türlü tam nokta zamanı anlayamadım. MD ler 2021 olan da var 2022 olan da 2023 te ama tamamen farklı oluyor garantiler.

  • Konudan biraz bağımsız ama daha önce kullanan varsa sol analogda çok hafif de olsa boşluk oluştu. Daha yazın alınmış ürün, toplam kullanım saati de 100-200 arasıdır, normal mi?

  • outofnick O kullanıcısına yanıt
    Kronik problem, garantiye giriyor mu bilmiyorum. Kayma yapmıyorsa boş verin. Hatta bu yüzden yeni versiyon bekledim, gelmeyince mecbur aldım :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

    Kronik problem, garantiye giriyor mu bilmiyorum. Kayma yapmıyorsa boş verin. Hatta bu yüzden yeni versiyon bekledim, gelmeyince mecbur aldım :)
    Kayma yok hocam, sadece sol analogda yukarı aşağı ekseninde var. Yurtdışı ürün olduğu için garanti de yok. Kullanırım, bozulursa analoglari değiştiririm muhtemelen.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • outofnick O kullanıcısına yanıt

    Garanti Türkiye'de geçiyor. Seri numarasını hesabınıza işleyip oradan servis kaydı açın ve gönderin. Yenisini gönderiyorlar.

  • şu aleti 800 lirayken almıştım. Garantisi bitti toplamda 20 saat falan oynamışımdır. bir de şarjlı pil almıştım.


    gamepad ile aim almaya alışamadım. siz hangi oyunları oynuyorsunuz bunla?

  • Infernix I kullanıcısına yanıt

    Bazen deniyorumda bende beyazı var bende alışamadım. Mouse varken elim gitmiyor buna.

  • mcgoktug kullanıcısına yanıt

    Hocam çok teşekkürler cevap için. 8 Temmuz 2025'e kadar garanti var diye gösteriyor, hiç sanmazdım garantinin geçerli olacağını. Şimdilik oynadığım oyunlar var, ara verdiğim zaman başvurayım.

    Fatura vs. istiyorlar mı, ürünü başkasına aldırdım çünkü, fatura var mı emin değilim?

  • outofnick O kullanıcısına yanıt

    Hayır. Seri numarası yeterli.

  • @mcgoktug @outofnick @Led Zeppelin merhaba arkadaşlar bu gamepad i yeni aldım amazondan, yalnız şöyle bir durum var gamepad test sitesinde kontrol ettiğimde analogları yavaş bir şekilde sağa sola yukarı aşağı oynatıp yavaşça bıraktığımda tam merkezi konumda durması gerekirken hangi yönden bıraktıysam o yöne doğru konumlanıyor merkezden çok hafif kaçmış şekilde, tam merkezde durmuyor f710 var onunla aynı şekilde denediğimde kaç yıllık gamepad onda dahi böyle bir şey olmuyor ne kadar yavaş bırakırsam bırakayım tam merkezde konumluyor kendisini analog, acaba bana ayıplı ürün mü göndermişler, acayip canım sıkıldı bu mevzuya 2500 TL verip böyle bir eksikle karşılaşınca canım sıkıldı fena halde direkt olarak iade talebi açtım, sizlerin de fikirlerini alabilirsem çok memnun olurum sizlerde durum nedir acaba yada bu konu hakkında bilginiz varsa yardımcı olursanız çok sevinirim





  • quote:

    Orijinalden alıntı: kajmeran89

    @mcgoktug @outofnick @Led Zeppelin merhaba arkadaşlar bu gamepad i yeni aldım amazondan, yalnız şöyle bir durum var gamepad test sitesinde kontrol ettiğimde analogları yavaş bir şekilde sağa sola yukarı aşağı oynatıp yavaşça bıraktığımda tam merkezi konumda durması gerekirken hangi yönden bıraktıysam o yöne doğru konumlanıyor merkezden çok hafif kaçmış şekilde, tam merkezde durmuyor f710 var onunla aynı şekilde denediğimde kaç yıllık gamepad onda dahi böyle bir şey olmuyor ne kadar yavaş bırakırsam bırakayım tam merkezde konumluyor kendisini analog, acaba bana ayıplı ürün mü göndermişler, acayip canım sıkıldı bu mevzuya 2500 TL verip böyle bir eksikle karşılaşınca canım sıkıldı fena halde direkt olarak iade talebi açtım, sizlerin de fikirlerini alabilirsem çok memnun olurum sizlerde durum nedir acaba yada bu konu hakkında bilginiz varsa yardımcı olursanız çok sevinirim

    Bende solda laçkalik var ama bırakınca merkezde duruyor hocam, ben de yaptım o testi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Hocam benim her iki analogta bahsettiğim şekilde çok büyük beklenti ile aldım bu gamepad i en iyisi budur kalitelidir dedik gerçekten fena halde canımı sıktı ya, muhtemelen amazon.de bize refurbished (yenilenmiş) cihaz yolluyor cihazın kutusu açılmamış olmasına rağmen üstünde küçük toz kalıntıları vardı bu durumu ürünün yorumlarında bir kaç kişide daha gördüm, şimdi bir daha geri iade ile uğraşacağım aldığıma alacağıma bin pişmanım şuan, keşke aliexpressten machenike gamepad alsaydım bunun yarı fiyatı neredeyse, diğer arkadaşlarda durum nasıl acaba, bir yandan da diyorum kullanmaya devam mı etsem ileride bu durum üzerinden sıfırı ile değişim yaparlar mı onuda kestiremiyorum, analogta drift yok fakat dediğim gibi yavaş hareketlerde kendini merkezde konumlamıyor analoglar. Bi akıl verin bana ustalar ne yapsam acaba iade mi etsem kullanmaya devam edip garanti bitimine yakın bu durum üzerinden değişim mi istesem yaparlar mı orası da ayrı muamma da neyse
    Edit: microsoft Mh ile görüşüp sorunu izah ettim direkt yollayın sıfırı ile değişim yapalım dediler bende iadeyle falan uğraşmamak adına ürünü microsoft a yollayıp değişim kararı aldım inşallah pişman olmam gelen üründe aynı çıkarsa cidden büyük hayal kırıklığı olur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kajmeran89 -- 1 Mart 2024; 12:16:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Shrikeen kullanıcısına yanıt

    1 saat önce bunu aldım hocam aradaki tek fark kablo çıkması mı ? yoksa başka farklar var mı ?



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.