Şimdi Ara

xbox tavsiyesi lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba, ben oğlum ve eşim için kinect oynayabilecekleri bir konsol isityorum. bu işleri pek bilmiyorum. oyun kültürüm yok. sadece oğlum eğlensin eşimde spor falan yapsın diye alcam. diğer oyunları büyük ihtimalle hiç oynamıycaz.sadece kinect. bir kaç sorum olcak tam karar veremdiğim ve bilgi sahibi olamadığım. yardımcı olursanız sevinirim.

    xbox one almaya değermi, kinecti daha iyimidir?bütcem oyunlarla beraber 1500tl olabilir. ön sipariş ile alınıyormuş.tabi oyunlar extra olacak birde bişeyler yapıyolarmış makineye bütün oyunları oynamak için galiba.. bende gerek varmı bilmiyorum dediğim gibi sadece kinect oynanacak.

    kinect performansları arasında çok fark yoksa xbox 360 alayım diyorum,kinectli oyunları içinde olan bi paket.

    sizce hangisi daha iyi olur?

    birde bu kinect oyunlarında süre falan varmı örneğin tenis oynuycaz 1 set mi oynanıyor yada ne bileyim dakika sınırı falan?

    son olarak aynı anda bir kinect oyununda kaç kişi olabilir?örneğin fitness yapcaz kaç kişi yapabilir?

    xbox one yeni teknoloji daha iyi ise biraz bekleyip onu alalım. ön siparişle. onda da türkçe yok galiba ve de garanti yok.
    ne tavsiye edersiniz?yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler







  • almost A kullanıcısına yanıt
    çok üst düzey kullanmıyacağın için xbox360 alman daha mantıklı ulaşılabilirlik olarak şuanda ucuz sayılır oyun olarakta oneden fazla xbox one ülkemize ne zaman girecek belli değil girse bile 1500 altında olmaz kinect oyunları oyuna göre değişiyo bazısı var 4kişi bazısı 2kişi ve şuan için xbox one almaya değmez oyunlar cidden pahalı ayrıca xbox360 fwli alıp bütün oyunlara daha ucuz ulaşabilirsin
  • Garantiyi düşürmeye ne gerek var. Fw yaptırmadan Xbox 360 almanı öneririm. Xbox One Türkiye'ye giriş tarihi belli değil ki girse bile arkadaşın dediği gibi 1500 üstü olur. X360'ta kinect teknolojisini iyi kullanır. XOne bunu ileri taşıyor ama X360 sizin işinizi görür.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.