Şimdi Ara

Xbox Series X En Çeşitli Birinci Parti Oyun Kütüphanesine Sahip Xbox Olacak (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Valla Sony Oyunları şu anda daha çok ilgimi çekiyor.Rachat And Clank,Project Atiha,Horizon,Demon Souls Little Big Planet ortaya gene Oyun konuşturdu.Xbox tarafıda ortaya bol bol Oyun atması lazım artık.Sadece Halblade yetmez bakalım 23 Temmuz iki gün sonra iddelarını kanıtlasınlar artık.Ms laf değil icraat bekliyorum busefer.Ortaya o 15 firmadan Last of Ous part 2 God of War ayarında oyun bekliyorum ben.Olursa Xbox Series X Tercih ederim olmassa ps5 i.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ne yalan söyleyeyim sf4 de lagsıs oynamak için geçmiştim 360 a ve yine nasılsa one ye sf5 çıkar diyerek xbox one almıştım ve iyikide almışım,bu sayede halo ile tanıştım. Şu an sadece halo için yine yeni nesilini tercih edeceğim.
    Alışması ilk başlarda zor ama alışınca diğer fps lerden farklı bir Multiplayer keyfi verdiğini görüyor ve bırakamıyor yada alternatifini bulamıyorsun. Tek korkum konsol fps sinden çıkıp pc ye göre oyun yapmaları. Yoksa eminim yine bir 1500 saat civarı oynarım. Beni bu saatler boyunca ps de tutacak oyun olmadığından yine halo oynamaya devam edeceğim. Zira bitip giden oyunlarında bir keyfi var ama malesef zamanı kısıtlı. Beklenti ve keyifler birazda değişken. Ne bir ps ci bana nede ben bir ps ciye yanlış karar veriyorsun diyebiliriz. Önümüzde bu olduğundan değil keyif aldığımız için tercih ediyoruz .
    Zira bir zamanlar kendimde konsol satarken ps e yönlendiriyorduk herkesi. Ama emin olun Xbox alan kişiler önüne konulanı yediğinden değil bunca yönlendirme varken bir sebebi olduğu için tercih ediyor bu konsolu...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jarkaman -- 21 Temmuz 2020; 18:32:53 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • jarkaman J kullanıcısına yanıt
    Zevk ve tercih meselesidir, sizdeki şu bakış açısını gayet iyi anlıyorum. Benim eleştirilerim sizin gibi oyunculara değil. Ama Ryse gibi metası 60 olan oyunları abartıp diğer tarafta artık 90 üstü meta almış, yılın oyunu ödüllerini toplamış yapımlara çamur atmakta doğru değil. Ama şimdi sorsan bu üyelere Ryse süper oyun, kör öldü, badem gözlü oldu hesabı...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 21 Temmuz 2020; 18:35:56 >
  • Artık su faturası gibi her ay çok az kullansam da çok kullansam da 45 lira 45 lira gidiyor.Sen de plus özelliklerini al, bulutu falan icine koy, bir ton oyunu hemen oynanabilir yap birleştir bunları, daha cok kazan Sony.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ryse süper oyun ama sadece 40 dk ;) Görsel eyvallah çatışma mekaniği eyvallah ama konu ve çeşitli farklılıklar yok, 45 dakika sonrası sürekli kendini yineliyor heyecan vs. kalmıyor.
  • jarkaman J kullanıcısına yanıt

    Oyunu iki defa bitirdim, atmosfer olarak aslında fena değil ama oyun mekanikleri olarak cidden oyun demek zor. Bildiğin railshooter gibi oyun yapmış adamlar...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 1 Şubat 2021; 21:53:16 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.