Şimdi Ara

Xbox Scorpio'ya VR Oyunları Dışında Özel Oyun Gelmeyecek (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Neo hem çözünürlük hem 60 fps verecek bunun için çıkacaklar. Sırf çözünürlük artışı için bir konsol çıkacaksa da Xbox one S gibi şimdiye çoktan çıkardı. Amaçları performans nedeniyle pc tarafına kayan oyuncuları geri getirmek. Neo'nun sistem özelliklerinin scorpio hamlesinden sonra daha da yüksektmeye gittiği söyleniyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 19 Ağustos 2016; 14:32:07 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Scorpio bites a Pony

    High-End PC toplayalim? Ben su ana kadar hic bi yerde cihazin 800€ olacagina dair en ufak bir yazi bile okumadim ama Hadi diyelim 800€ olsun. Bana kalkmis Scorpio almkdansa High-End bir PC toplamami öneriyoraun da,o dedigin PC'nin tek bir komponenti senin dedigin Scorpio fiyatindan daha fazla ki Scorpio dedigin konsol yalanir yutulur cinsten bi cihaz degil. Sen simdi Kalk yüksek kalite oyun oynamak isteyen bi konsol oyuncusuna bu sartlardan sonra Kalk High End PC topla toplatabiliyorsan. Sizin konustuklariniz tamamen uydurma,hayali seyler. Burda Millet parayi sokakda toplamiyor. Herkesin HE PC topluyacak ne maddi durumun ne de teknik bilgisi var. Ha Adam PC de oyun oynamak hosuna gider orasina bisey diyemem. Ha Scorpio ciktiginda zaten o oyunu PC de oynaman icin isteyecegi en kötü 1070-1080 arasi GPU lar olacak.

    https://www.amazon.de/gp/aw/d/B01G92E9ZY/ref=mp_s_a_1_1?__mk_de_DE=ÅMÅZÕÑ&qid=1471601195&sr=8-1&pi=SY200_QL40&keywords=gtx+1080&dpPl=1&dpID=51OZeUwAicL&ref=plSrch#


    ıgn den naomi söyledi kardeşim.. daha detay mı veriyim.. bak aşşagıda metal gear cevabını vermiş.. lan konsol özel oyunu olunca konsol olur niye konsol alıyım özel oyunu yoksa.. pc alırsın -daha ucuz oyun geriye uyumluluk bedava mp .. benim pc 'm de yok haa ps4 kullanıcısıyım.. ama xbox alınmaz.. bu nesilde 1 tane sebep yok xbox almaya .. ps4 den donanım olarak düşük makina 1800 .. cem yılmaz gibi '' bune lan ? '' diyorum




  • stun kullanıcısına yanıt
    IGN den Naomi mi Konsolun fiyatini belirliyormus. 800€ fiyat etiketi olan Bir Komponentin 1 yil icinde 400€ a düsecegini mi zannediyorsun ha senin Xbox alip almiyacgin kimsenin umurunda falan degil lakin genelin senin gibi düsünüyormus gibi konusman isin saka kismi NeoGAF bile siraya girmis bu kendini fasulyeden nimet yaniyor:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Scorpio bites a Pony

    IGN den Naomi mi Konsolun fiyatini belirliyormus. 800€ fiyat etiketi olan Bir Komponentin 1 yil icinde 400€ a düsecegini mi zannediyorsun ha senin Xbox alip almiyacgin kimsenin umurunda falan degil lakin genelin senin gibi düsünüyormus gibi konusman isin saka kismi NeoGAF bile siraya girmis bu kendini fasulyeden nimet yaniyor:)

    mal işte.. o kadın editör.. haberi aktarıyor.. 800 dolar olunca görürsün.. satış rakamları ortada 40 milyona 20 milyon buda hala diyo xbox kırıcak geçiricek.. lan olum senin nickini gören seni tartışmak için ciddiye almaz zaten.. ki almıyorum.. 4k yı sana 400$ ' a mı vercekler ?




  • stun kullanıcısına yanıt
    Mal kardes,o editöre Kim cihazin 800€ olucagini söylemis? Allah bilir Adam bi tahminde bulunmustur,buda resmi aciklama sanmistirScorpio zati Baska konsol bak One degil Baska iste oda senin taptigin Sony'i sürüm sürüm süründürecek cihaz Kalmis bana 40-20 muhabbetide cekmiyormu Ben simdi NeoGAF da bi Topik acarim. BSC de stun diye bir Arkadas herkesin kendi gibi düsündügünü saniyormus siz ne diyorsunuz Ayrani yok icmeye HE PC den falan bahsediyoruz. Nimet fasulyeden iliskisi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Scorpio bites a Pony

    Pek sanmiyorum zira daha dün Greenberg,Scorpio dan sonra da,Xbox konsollarinin cikacagini onayladi. Zati Scorpio'nun basarisiz olmasi hemen hemen imkansiz gibi birsey.

    Konuya gelirsek. Aynen NEO da oldugu gibi Xbox da da gelecekde cikacak her oyunun Scorpio Mod'u bulunacak. Oyunu taktigin cihaza göre oyun Automatik cihazin algilayip,o ayarda calisacak.


    Kardeş onu oyun değil cihaz algılıyor,Cihazın tanıması lazım ve tanıdıktan sonra bir güncellemeylemi artık neyle yaparlar bilmem, oyunun grafik ayarlarının o konsola göre artış göstermesi sağlanılıyor...
  • anlasilan gelecek nesilede PS - PC ikilisi ile devam etmek en mantiklisi..

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • her xbox haberinin altında bu tür gereksiz kapışmaları görmek zorunda mıyız?Yönetim ne zaman el koyacak buna?

    sitenin kalitesini düşürüyorlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tabi ki böyle diyecek adam ne diyecek :) xbox one s çıkmış ada evet scorpio ya özel yüksek grafiklerde yeni projelerimiz olacak mı diyecekti. telefonları hatırlayın ilk etapta donanımı yetmiyo ayağına güncelleme veremiyoruz deyip sonra milleti alıştırdılar. şimdi güncelleme kesiyo adam millet 2 yıllık telefon normal diyo. bu da aynen olacak. one s iyi bi oyun deneyimi sunmadığı için bu oyunu one s e çıkarmadık deyip yavaş yavaş scorpio ya geçecekler.

    xbox tarafının acilen bölgesel özelleştirmeler üzerinde çalışması lazım.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yav he he gelmeyecek

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Scorpio bites a Pony

    Mal kardes,o editöre Kim cihazin 800€ olucagini söylemis? Allah bilir Adam bi tahminde bulunmustur,buda resmi aciklama sanmistir <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/zuhaha.gif" alt="" align="middle" border="0">Scorpio zati Baska konsol bak One degil Baska iste oda senin taptigin Sony'i sürüm sürüm süründürecek cihaz Kalmis bana 40-20 muhabbetide cekmiyormu <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/zuhaha.gif" alt="" align="middle" border="0"> Ben simdi NeoGAF da bi Topik acarim. BSC de stun diye bir Arkadas herkesin kendi gibi düsündügünü saniyormus siz ne diyorsunuz <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/zuhaha.gif" alt="" align="middle" border="0"> Ayrani yok icmeye HE PC den falan bahsediyoruz. Nimet fasulyeden iliskisi <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/zuhaha.gif" alt="" align="middle" border="0">


    Arkadaşlar E3 2013'e dönün ve hatırlayın. Microsoft Xbox One için neler demişti.

    1- Konsol sürekli online isteyecek, Eğer 24 Saat içerisinde en az bir kere online olmazsanız konsol kendini kapatacak.

    2- İkinci el oyun pazarına izin vermeyeceğiz. Xbıox One'a takılan bir oyun o makineye ait olacak. İkinci el olarak satılamayacak veya arkadaşlarınıza götürüp oynayamayacaksınız yada arkadaşınıza oynaması için veremeyeceksiniz. Sadece o konsol içeriisnde belirli aile hesaplarınon oyunu oynamasına izin verilecek.

    3-TV, TV, TV, TV....

    4- Single Player oyunlarda bile konsol siizn online olmanızı isteyecek.

    5-Kinect 2.0 olmadan Xbox One çalışmayacak. Xbox One çalışmak için Kinect gerektirecek.

    5- Xbox One 399.99 US $ olacak.

    Ardından bu videoyu izleyin rica ederim.https://www.youtube.com/watch?v=SJ-To7WJyWs

    Sonra gerisini tahmin edeceksiniz. Eğer Sony olmasaydı ve bu açıklamaları yapmasaydı. Konsol dünyasının ve hatta oyun dünyasının ne hale geleceğini siz düşünün. Rica ediyorum. Şimdi savunduğunuz, ölümüne arkasında koşturduğunuz adamların aslında ne mal olduğunu tekrardan hatırlayın. MS'in eline kalsaydık neler olacaktı düşünün. Ve sonradan biz fanlarımızın sesini dinledik diye yalanlar uydurarak 180 C dönen bu adamları iyi tanıyın. Tek bir sorum daha var. Hangi Xbox One yada Xbox 360 oyununa Türkçe dil desteği verildi ? ( Cysis hariç ) .. Peki bunu da geçtik. Hiç mi hatırlamıyorsunuz TİVİ TİVİ TİVİ muhabbetlerini.. Peki kaç adet PS3 ve PS4 oyununa türkçe dil desteği verildi ? Ben sony fanı değilim. Hatta Xbox One'ım ve Xbox 360'ım vardı ( RROD yüzünden iki defa aldım. ) vardı çeşitli nedenlerden dolayı sattım. Ama olaylara objektif bakın lütfen. Ve ayrıca Xbox'un başkanı Phill Spencer'ın bu sözleri kulağınızdan hiç çıkmasın: " Bir platformu överek yükseklere çıkarırken, diğerini yerin dibine batıran OYUNCU DEĞİLDİR!!!!! " .. Neyi savunduğumuza, neye düşman olduğumuza dikkat edelim. Bu hiç sevmediğiniz ve yerin dibine batırmaya çalışığınız Sony sayesinde ben ilk defa bir ingiliz ve bir amerikalı oyun oynarken neler hissediyor, aynen anladım. Uncharted 3'ü türkçe oynayınca vay be demek ana dilinde oyun böyle oynanıyormuş dedim.. Herneyse eğer sizleri rahatsız ettiysem özür dilerim. Ama sadece bazı şeylerin farkına varın istedim. Belki de zaten farkındasınızdır. Herkese bol oyunlar, iyi günler ve geceler olsun.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • doğru ve yerinde bir karar olmuş. Xbox one'nın canı ne zaten.
    VR oyunları Sony'nin yaptığı gibi PS4'e getirmenin anlamı yok. Nasıl VR'yın keyfi NEO'da daha güzel ve iyi olacaksa, Scorpia'da da sadece VR oyunların gelmesi mantıklı olanı.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mehmetalpertr

    <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: Scorpio bites a Pony

    Mal kardes,o editöre Kim cihazin 800€ olucagini söylemis? Allah bilir Adam bi tahminde bulunmustur,buda resmi aciklama sanmistir <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/zuhaha.gif" alt="" align="middle" border="0">Scorpio zati Baska konsol bak One degil Baska iste oda senin taptigin Sony'i sürüm sürüm süründürecek cihaz Kalmis bana 40-20 muhabbetide cekmiyormu <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/zuhaha.gif" alt="" align="middle" border="0"> Ben simdi NeoGAF da bi Topik acarim. BSC de stun diye bir Arkadas herkesin kendi gibi düsündügünü saniyormus siz ne diyorsunuz <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/zuhaha.gif" alt="" align="middle" border="0"> Ayrani yok icmeye HE PC den falan bahsediyoruz. Nimet fasulyeden iliskisi <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/zuhaha.gif" alt="" align="middle" border="0"></blockquote>

    Arkadaşlar E3 2013'e dönün ve hatırlayın. Microsoft Xbox One için neler demişti.

    1- Konsol sürekli online isteyecek, Eğer 24 Saat içerisinde en az bir kere online olmazsanız konsol kendini kapatacak.

    2- İkinci el oyun pazarına izin vermeyeceğiz. Xbıox One'a takılan bir oyun o makineye ait olacak. İkinci el olarak satılamayacak veya arkadaşlarınıza götürüp oynayamayacaksınız yada arkadaşınıza oynaması için veremeyeceksiniz. Sadece o konsol içeriisnde belirli aile hesaplarınon oyunu oynamasına izin verilecek.

    3-TV, TV, TV, TV....

    4- Single Player oyunlarda bile konsol siizn online olmanızı isteyecek.

    5-Kinect 2.0 olmadan Xbox One çalışmayacak. Xbox One çalışmak için Kinect gerektirecek.

    5- Xbox One 399.99 US $ olacak.

    Ardından bu videoyu izleyin rica ederim. <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=119682248&url=https://www.youtube.com/watch?v=SJ-To7WJyWs" data-href="https://www.youtube.com/watch?v=SJ-To7WJyWs">https://www.youtube.com/watch?v=SJ-To7WJyWs</a>

    Sonra gerisini tahmin edeceksiniz. Eğer Sony olmasaydı ve bu açıklamaları yapmasaydı. Konsol dünyasının ve hatta oyun dünyasının ne hale geleceğini siz düşünün. Rica ediyorum. Şimdi savunduğunuz, ölümüne arkasında koşturduğunuz adamların aslında ne mal olduğunu tekrardan hatırlayın. MS'in eline kalsaydık neler olacaktı düşünün. Ve sonradan biz fanlarımızın sesini dinledik diye yalanlar uydurarak 180 C dönen bu adamları iyi tanıyın. Tek bir sorum daha var. Hangi Xbox One yada Xbox 360 oyununa Türkçe dil desteği verildi ? ( Cysis hariç ) .. Peki bunu da geçtik. Hiç mi hatırlamıyorsunuz TİVİ TİVİ TİVİ muhabbetlerini.. Peki kaç adet PS3 ve PS4 oyununa türkçe dil desteği verildi ? Ben sony fanı değilim. Hatta Xbox One'ım ve Xbox 360'ım vardı ( RROD yüzünden iki defa aldım. ) vardı çeşitli nedenlerden dolayı sattım. Ama olaylara objektif bakın lütfen. Ve ayrıca Xbox'un başkanı Phill Spencer'ın bu sözleri kulağınızdan hiç çıkmasın: " Bir platformu överek yükseklere çıkarırken, diğerini yerin dibine batıran OYUNCU DEĞİLDİR!!!!! " .. Neyi savunduğumuza, neye düşman olduğumuza dikkat edelim. Bu hiç sevmediğiniz ve yerin dibine batırmaya çalışığınız Sony sayesinde ben ilk defa bir ingiliz ve bir amerikalı oyun oynarken neler hissediyor, aynen anladım. Uncharted 3'ü türkçe oynayınca vay be demek ana dilinde oyun böyle oynanıyormuş dedim.. Herneyse eğer sizleri rahatsız ettiysem özür dilerim. Ama sadece bazı şeylerin farkına varın istedim. Belki de zaten farkındasınızdır. Herkese bol oyunlar, iyi günler ve geceler olsun.


    Helal olsun sen bunları yazdıkça yukarıdaki çocuk vatan haini gibi geliyor banaa...




  • mehmetalpertr kullanıcısına yanıt
    İmzamı atarım...

    Yalnız küçük bir düzeltme; XBox One çıkış fiyatı 399 dolar değil, 499 dolardı.
  • mehmetalpertr kullanıcısına yanıt
    Bu senin dedigin DRM muhabbetinde hepsi Sony'nin altindan cikma. MS önce aciklayarak Sony'nin tuzagina düstü. Git netten PS4'ün ilk gün yamasina bak bakayim orada resmen DRM ve gizli politikalari kaldirmak diye yama notu var. Siz Sony'i melek MS'u Seytan saniyorsunuz ama isin asli tam tersi. Bizim konsolumuzu elitlere inananlar icindir. Paranin yoksa Alma veya ikinci ise girin diyen firmanin oyuncusu dostu oldugunu inanmak lol!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaynak alalım Sony'nin gizli DRM güncellemesi, kuralları hakkında...
  • Kaynak alamazsin bu rezalet ortaya ciktiginda Sony bütün basindan bu haberleri kaldirtti. NeoGAF da ki thread 50 sayfayi bulmustu ayni gün icinde. 4 Saat sonra basta N4G,NeoGAF ve büyük oyun sitelerinden haber alel acele kaldirildi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani kaynak işkembe-i kübra diyorsun.

    Yahu biraz hakiki haberlerle gelin, sallama haberlerle değil. Konu Neogaf'ta bu kadar ses getirse, illaki bir yerlerde bununla ilgili bir şeyler olur. Bu daha çok senin sallama haberlerinden birine benziyor.

    No kaynak, no güven...
  • Valla babam Sana göre Sony ile ilgili olumsuz haberlerin hepsi rüya,sallama. Ne diyorum haber ayni gün kaldirildi ama yoookkkk biz hic haberleri takip etmeyip rüya görüyoruz. Sony bir Melek,Sony oyuncularin kurtaricisi. Irkcilik yapan,paran yoksa Alma diyen bi Firma Melek Melek,Peygamber

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony melek falan değil, o da kendi çapında sömürüsünü yapar, bundan sonra yapacaktır da ama MS dedin mi orada bir duracaksın...

    İnternet gibi özgür bir dünyada kimse haberleri böyle kaldırtamaz, bir yerlerden kaldırılır, yüz yere yeniden haber yapılır. Senin bahsettiğin şeyi ben ilk defa duyuyorum, varsa ki, ben bahsettiğin şeye inanmıyorum, muhakkak asılsız ve yalan haber olduğu için kaldırılmıştır...

    Edit: Bu arada E3 2013'te online zorunluluktan dolayı interneti olmayan veya kullanmak istemeyen oyuncular nasıl Xbox One almalı diye sorulduğunda verilen cevap, Xbox 360 kullanmaya devam etsinler olmuştu. Bu g... kalkmış faşist zihniyetli bir firmanın söylemi ortada var iken senin bunların avukatlığına soyunup , üstüne bir de Sony'yi bu şekilde suçlaman harbiden komik olmuş...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 20 Ağustos 2016; 14:04:25 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.