Şimdi Ara

XBox ONe S Kontrolcüsü Hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 3 aydır xbox one s kullanıyorum, oyun kontrolcü-sünün ilk önce lastikleri soyuldu sonrada sol analog içinden çıt dedi ve oyun oynarken istediğim yöne gitmemeye başladı, gittim yeni bir kol aldım tabi arızalı olanı servise yolladım, yeni aldığım kol 3 gün dayandı çıt diyerek onunda sol analog içinden kırıldı onuda servise yollayacağım derken bugün yeni kol geldi servisten ve ne oldu bilin, yine sol analog içinden çıtırt yaparak gitti, çok sakin oynarsam sıkıntı yok ama hafiften zorlarsam onunda yön kısmı sapıtıyor.

    3 yıl ps3 kullandım zerre gram problem yaşamadım, sırf beyaz, şık, yer kaplamıyor ve kontrolcüsü ele tam oturuyor diye xboxa geçtim ama yüzüm gülmüyor arkadaş.

    hiç ps tarafına geçesim yok ve arıca ms tarafının teknik destek kısmı efsane hayatımda bu kadar çözüm odaklı başka bir firma görmedim. gerçi ps tarafında da servisle muhatap olacak bir sıkıntı yaşamadım.

    biraz önce destek kısmından daha 2 gün önce değişimi yapılan kol için kayıt açayım dedim baktım yine ücretsiz değişim hakkı çıkıyor karşıma ama ben bu işten çok sıkıldım, sizde durum nedir. bu kollar bu kadar mı dandik (ps'e göre malzeme kalitesinin dandik olduğu kesin)

    Not: xbox tarafında oynadığım tek oyun fifa17, çıktığında da fifa18 olacak.







  • Kolla ne yaptığını bilmiyorumda bende öyle bir sıkıntı olmadı 6 ay oldu heralde Ds4 e göre dandik demeni cidden garipsedim arkadaşlarımdan çoğu one s kolunu bende denedi baya şaşırdılar bu şaşırmaya bende dahilim hiç görmeden aldım amazondan bu 2 kolu yan yana koyunca bile bariz farkı var one s kontrolcüsünün, sen sıkınto yaşadığın için sana çok kötüymüş gibi geliyor heralde,



    Bu arada xbox yok bende Pc+Gamepad takılıyorum sıkıntı ya senin kullanışında yada gönderilen kolların serisiyle alakalı böyle bir sıkıntı mevcut ben kolu almadan önce araştırdım senin dediğin gibi bir kronik sorun okumadım...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlış anlaşılmaya mahal vermeyeyim, kontrolcünün ele oturması, ergonomosi hakkında zerre gram lafım yok, bugüne kadar kullandığım en rahat oyun kolu xbox one s koludur. Benim demem malzeme kalitesine, elimde 2 tanede xbox360 kolu var, fifa 17 yi pc tarafında bununla oynuyorum ve hala taş gibi, öncesinde eski serileri ps3 te ds3 le oynardım gene sıkıntı olmadı. ds4 le en fazla 3 - 4 saat oynadım, ele oturması sıkıntılı o gerçek ama malzeme kalitesi hakkında bir fikrim yok.

    biraz ms forumlarında araştırma yapınca yalnız olmadığı gördüm :) en az 3 - 4 kolu aynen benim başıma geldiği şekilde bozan ve değişime yollayan kişileri görünce biraz içim rahatladı. aslında hepimizin ortak noktası kolu fifa oynarken bozmamız :)

    problem mi derseniz değil zaten ms tarafının teknik destek olayının efsane olduğunu söylemiştim, herhangi bir art niyet olmadığı sürece ürünlerinin arkasında durup değişimi yapıyorlar.

    bundan sonra anlaşılan ya fifayı dpad kısmı ile oynayacağım yada analog ile oynarken fazla heyecan yapmadan sakin sakin takılacağım, ama kolun nasıl bozulduğunu merak eden ve başına gelmemesini isteyen varsa, sol analogta oyun oynarken sağa sola aşağı veya yukarı hareket esnasında sakın "L" tuşuna sert basmayın, yoksa içinde bir şey çıt yapıyor ve olay bitiyor.




  • Hocam bende analogda sıkıntı yaşadım sıfır aldığım one s gamepadinin sol analogu 1 hafta sonra kendi kendine ileri gitmeye başladı oyunlarda falan sonra servisten değiştim (servis inanılmaz kaliteli bu arada hizmeti) şuan bir sıkıntı yok ama analogu sağa itince küçük bir click sesi geliyor çok ufak bi ses ama sanırım bu sorun değil :)



    Birde bazı arkadaşlar da home tuşu biraz bastırınca algılıyormuş.Bence ds4 sağlamlık yönünden daha iyi one s de çünkü ds4 v2 kullanıyorum proda hiçbir sıkıntı yok normal ds4 dede bir sıkıntı yaşamadım gıcırtı hariç.



    Ancak ergonomi ve rahatlık özellikleri trigger ları Vs. Çok daha kaliteli ds4 den.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • işte o ufak çıt sesi biraz zorlayınca kabusa dönüşüyor :) bence fırsatın varsa hemen servise yolla kolu gitmesi gelmesi 1 hafta sürüyor. ben 2 kolu dün gönderdim, cumaya gelmezse pazartesi salıya gelir. bu arada o home tuşu olayı servisin bana gönderdiği ve 2 günde kırdığım koldada vardı. kronik sanırım.

    bu arada konuya 2 cevap var ikisinde de aynı not:
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

    merak ettim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.