Şimdi Ara

Xbox Lockhart Dosyaları Windows İşletim Sisteminde Bulundu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: F355 Challenge

    Manyak laf sokmuşsun çok düşünüyor musun kendi mi geliyor böyle kaliteli yorumlar?

    Bence de bu konsolun gelmemesi gerekiyor. Zaten nereye konumlandiracaklar, One X 6 series X 12 tflops, arada 10 tflops PS5 var. 4 tflops söylentileri dolanıyor ancak bu devirde 4tflops konsol çıkarmak salaklık, tamam 1080p tv kullanan büyük bir kitle var ama yeni nesil konsol dediğin ya güncel ya da gelecek standartları hedef almalı. Artık 1080p tv satılmıyor bile almak istesen alamazsın, 2020 sonunda 1080p için vitaminsiz konsol çıkarmak çok saçma ve yeni nesilin, yeni teknolojilerin yerleşmesini baltalayacak bir durum. Özellikle olur da tutarsa çok zararı olur.


    civatalar sıkıntılı galiba senin :D bilgilerde az kimisi diyor zaten hiç böyle konsol olmayacak diye birader güzel kardeşim benim bildiğim bu 1080 konsolu felan değil xseries oyunlarıda oynatacak 1080 konsolu olurmu mantık alıyormu senin olsa ne olur 4 ot tanesi az gördün diye gidip stüdyoyumu taşlayacaksın bu modelin disket kısmı yok kutulu oyun çalıştırmıyor microsoft'un yapmak istediği yeni nesil konsolu ilk çıkartıp bunu 1-2 sene sonraya çıkarmak platstationslim gibi düşün zaten microsoft bile resmi bir şey söylemedi evet bak buda çıkacak diye ayrıca anlamıyorum "İSTEMİYORUM" ne demek sen kimsin haha şirket hissedarı adamın malına gözmü diktin hammadesini senmi sağlıyorsun ister çıkarır ister çıkarmaz şizofrenimisinz la :D ha çözümü basit ağlayabilirsin köşende resimlerine bak ağla bari yapacak bir şey yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakarya01 -- 9 Haziran 2020; 14:14:19 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Boone

    Microsoft cep telefonu modeli gibi konsol duyurmaya başladı. Yeni nesil konsolun ismi bile benim surekli farklı modellerim gelecek diye bağırıyor. Series x, Series S, series A... Sadece merakımdan soruyorum, bu durumdan hoşlanan var mı? Aynısını PlayStation da yapacak gibi duruyor. 3 sene sonra PS5 Pro nun da geleceği gün gibi ortada. Konsol bu yahu, hiçbir zaman konsollar pc grafikleri ile yarısamadı ki simdi yarissin. Hiçbir konsol kullanıcısı da konsolu grafikleri icin almaz. Her sene konsol çıkartarak ya da degisik güçte konsol modelleri oluşturarak ne yapmaya çalışıyorlar cozemedim. Sony en azindan oyunlarla markasını pazarlıyor, Microsoft'ta o da yok, tum oyunlarını pc ye getiriyor. Ülkemizde gerçekten Series x alacak olan var mi? Ona vereceğim paraya biraz daha ekleyip guzel bir pc almak da ayni seyi görecek zaten.


    tabiki de alacak var. özellikle 3. parti oyunları gamepass sistemi, özellikle bizim gibi dar gelirli ülkeler için ilaç. ben şimdi bir rdr2 oynamak istediğimde ve konsolu tercih ettiğimde (konsolda oyun oynamayı pcye tercih eden bir sürü casual oyuncu var ülkede) xbox da oynayacağım gidip de playstation da 300 400 lira para verecek değilim. xbox olmasa sony yeni nesilde de oyuncuları remastered diye kandırıp paralarını alırdı kesin. daha düşük sistemli konsol çıkartmakta firmaların işine geliyor. bütçesi yetmediği için daha düşük modelli konsolu tercih edecek oyunculara ulaşıyorlar böylece.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.