Şimdi Ara

Xbox Game Pass Aralık 2018 Oyunları (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Aynen aynen böyle uygulama ps ye gelmesin sonuçta herkes baba parası yiyen tiplerden ulkemizin hali babasının firması gibi savunan böyle tipler yüzünden böyle bunun gibi insanlar yüzünden bir oyuna 500 tl verince abiii kalitee yiiiaaahh diyorlar başlarım kalitesine böyle dolandırıcı olduğu sürece ps yi kırdırmak en iyi çözüm 2 Türkçe oyun oyniyacagiz diye dolandirilmaya gerek yok
  • Kimin eski oyuncu kimin yeni olduğuna ait karar merci sen misin ? Hangi oyun vasatın altında Hellblade mi yoksa gelmiş geçmiş en iyi platformlardan birisi olan Ori mi vasatın altında. Yorum yapmak için yorum yapıyorsunuz. Gamepass muhteşem bir hizmettir. Aksini iddaa edeni ciddiye almaya gerek yok.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jedi_masterr

    Oyunların hepsi vasatın altında oyunlar. Şu oyunlar için Gamepass alınması gerçekten insanların kaliteli oyundan anlamadığını veya yeni nesil oyuncular olduklarını gösteriyor..

    Böyle bir hizmet umarım Playstation a gelmez kaliteyi düşürür gerek yok
    Hem PS4 hem PC kullanıcısıyım,Xbox ile de en ufak bir bağlantım yok ama bu yorumu görünce dayanamadım.Kusura bakma da o oyunlara vasat altı diyorsan asıl vasatlık sendedir söyleyeyim.Hellblade ve Ori bırak vasat olmayı harika oyunlardır.Özellikle Ori platform öğeleri,Hellblade de atmosfer olarak son yılların en iyi yapımlarından biridirler.Hatta Shadow Warrior bile çerezlik full aksiyon isteyenler için oldukça eğlencelidir.Konsola sallayacağım diye oyunlara b.k atma bari

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Trollu beslemeyin basin blogu gecin. Hadi onceki aylarda eklenen oyunlara bunu dese cahildir oyunlara hakim degildir diye anlamaya-anlatmaya calisirsin da bu ayin oyunlarina "vasatin altinda" diyen adamin herhangi bir fikrinin bu hayatta bir degeri olacagini sanmiyorum.



    Ashen=gamespot 90

    Mortal kombat x= metacritic 86 (xbox ver.)

    Pes 2019= metacritic 82 (xbox ver.)

    Spintires mudrunner= metacritic 72 (xbox ver.)

    Hellblade senua's sacrifice= metacritic 88 (xbox ver.)

    Ori and the blind forest= metacritic 88 (xbox ver.)

    Shadow warrior 2= metacritic 78 (xbox ver.)



    Bu da amme hizmeti olsun benden. Below ve kingdom two crowns daha cikmadigi icin burada puanlari yok. (ashen in da metacriticteki 2 puanindan biri bu. Digeri de 80. Gamespot daha bilindik oldugu icin bunu yazdim, isteyen 80 olarak alsin farketmez.)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.